Anlayamadım..

Anlayamadım cidden kafama takıldı. Yanımda iken olumlu davranıp neden gidince yarın haber verecegiz diyorsun. Neyin haberi bu ? Benim bildigim kiz tarafindan beklenir ayrica o haber. Bilemedim anlayamadim sebebi ziyaretinizi. Ama bu yaptigindan hoslanmadim haberin olsun.

Bayanım adım Zeynep.
Hıımm peki ozaman hiç oralı olma onlar seni görmeye geldiler kız tarafı gibi davranıp olumlu olumsuz haber vericez ne demek dul musun evde kalmışmı hayret bişey bu nasıl bi muamele oğlumuz beğenirse olur heh oldu bakalım ben onu beğenicemmi kız geri dönüş yaparlarsa bırak uğraşıp dursunlar haber üstüne haber yollasınlar kız evi naz evi demişler aşındırsınlar evin yolunu

YA karşılıklı olur karar verme işi niye illa kız tarafı vermek zorundaki ! Sonuçta iki insan var hani yarın ararız demeleri de komik olmuş bence sonucu olumsuz oalcak, mesaj at de ki ben istemiyorm hiç olmazsa kurtar kendini

ay ne sacma ya ne yanı olumlu dese evlenecekmısın bence onları beklemeyın yarın sız olumsuz deyın bu ne byle kız gıbı naza cekmeler , hemdaha ılk grusmede byle yapan adamdan ılerde neler beklenır ??? Ilk ızlenım berbat bence

Zaten sansini kaybetti artik olumlu dese de

Sırf bu gerginliği yaşamamak için görücu kabul etmiyorum siz biraz aceleci davranmjssjniz keşke hemen mesaj atma saydınız bence de karar olumsuz gibi geldi.

Sanki araba satıyor aileniz alıcılar da geldi baktı kafalarına yatarsa yarın arayacaklar. İnsanı küçük düşüren durumlar bunlar.
Bir de mesaj atmışsınız üstüne tuz biber olmuş.

Neyse artık yazmışsın hayırlısı olsun.

Görücü olayında benim bildiğim sizin karar vermeniz lazım, bu sanki iş görüşmesi gibi olmuş. Böyle kafa yapısında biriyle de evlilik düşünülür mü dönseler bile, bilemedim.

Bence de çok tuhaf olmuş. Sanki sen beğenmiş, dünden razı olmuşsun gibi davranmışlar. Bu görücü işlerini aracıların iyi yönetmesi gerekiyor. Bence baştan olumsuz bir durum oluşmuş. Bu arada keşke sen de mesajı göndermeseydin. Onun seni araması daha doğru olurdu.

Kızla erkek birbirini gördükten sonra ilk cevap erkekten gelir. Ben beğendim siz ne düşünüyorsunuz diye.. yada haklarında hayırlısı olsun diye ararlar bu olumsuz demek.. sonra iş kıza düşer, bu sefer kız olumlu olumsuz cevap verir. Sizin mesaj atmanız hiç olmamış. Bence olumsuz. .

Neticede erkekte sizi ilk defa görüyor. Görücüye gelen taraf erkek diye beğenmek, sizden haber beklemek zorunda değil.

Bu yazdıklarınızı mı gönderdiniz karşı tarafa mesaj olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…