- 30 Nisan 2016
- 75
- 52
- 3
- Konu Sahibi hayalhanem06
-
Hıımm peki ozaman hiç oralı olma onlar seni görmeye geldiler kız tarafı gibi davranıp olumlu olumsuz haber vericez ne demek dul musun evde kalmışmı hayret bişey bu nasıl bi muamele oğlumuz beğenirse olur heh oldu bakalım ben onu beğenicemmi kız geri dönüş yaparlarsa bırak uğraşıp dursunlar haber üstüne haber yollasınlar kız evi naz evi demişler aşındırsınlar evin yolunuBayanım adım Zeynep.
Zaten sansini kaybetti artik olumlu dese deay ne sacma ya ne yanı olumlu dese evlenecekmısın bence onları beklemeyın yarın sız olumsuz deyın bu ne byle kız gıbı naza cekmeler , hemdaha ılk grusmede byle yapan adamdan ılerde neler beklenır ??? Ilk ızlenım berbat bence
ay ne sacma ya ne yanı olumlu dese evlenecekmısın bence onları beklemeyın yarın sız olumsuz deyın bu ne byle kız gıbı naza cekmeler , hemdaha ılk grusmede byle yapan adamdan ılerde neler beklenır ??? Ilk ızlenım berbat
Anlayamadım cidden kafama takıldı. Yanımda iken olumlu davranıp neden gidince yarın haber verecegiz diyorsun. Neyin haberi bu ? Benim bildigim kiz tarafindan beklenir ayrica o haber. Bilemedim anlayamadim sebebi ziyaretinizi. Ama bu yaptigindan hoslanmadim haberin olsun.
Bu yazdıklarınızı mı gönderdiniz karşı tarafa mesaj olarak?Anlayamadım cidden kafama takıldı. Yanımda iken olumlu davranıp neden gidince yarın haber verecegiz diyorsun. Neyin haberi bu ? Benim bildigim kiz tarafindan beklenir ayrica o haber. Bilemedim anlayamadim sebebi ziyaretinizi. Ama bu yaptigindan hoslanmadim haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?