- 30 Nisan 2016
- 75
- 52
- 3
- Konu Sahibi hayalhanem06
Yok cevap falan. AramadilardaCevap yok sanırım henüz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cevap falan. AramadilardaCevap yok sanırım henüz ??
sen bi de uzun uzun mesaj mı yazdın bu adama ya?Cok kirici oldu benim icin..
Birincisi benimle konusurken benim cevabim olumlu diye soyledi. Ikincisi zaten olmasini istemedigim icin mesaj attim yapilan sacma.Şimdi burada arkadaşlar cevap kızdan gider diyorlar ama seni istemeye gelmemişler.Çocuk seni anladığım kadarıyla hiç görmedi.İlk buluşma sizin evde oldu.Çocuk oturdu konuştu (madem isemiyor neden uzun konuştu gibi bişeyler söylemişsin)iyi tamam da tanımak istemiş konuşmuş nezaket göstermiş.
Görücü olaylarında maalesef ilkönce erkek beğenecek ki arz talep olsun.Üzgünüm göücülüğün amacı bu.Çocuk gelmiş oturmuş konuşmuş gitmiş.Aracı da yarın döneriz demiş.(demese de olur ama demiş)Sen sanırım biraz aceleci davranıp telefonunu verdi diye olumlu bakıp kendi numaranı verme amaçlı ismini yazıp göndermişsin.Anlaşılan görücü usülüyle evleneceksin.O zaman bir daha böyle bir mesaj atma.
Zaten olumluysa bi şekilde haber gelirdi.Olumsuz olsa da ısınamadı filan diye haber gelir veya hiç gelmezdi.Çocuğumuz beğenmiş sizin fikriniz ne diye sorulurdu.Sen kalkmışsın bir de mesaj döşemişsin.Ben seni beğendim der gibi.Sitem etmişsin.Üstünde duracak bir olay değil.Aceleci olmamak gerekiyor.Olacağı da varsa,bu mesajın üstüne zor biraz.
annen yanlış biliyor.Anneme babama diyorum boyle olmaz. Bizim cevap vermemiz lazım annem de hayır onlar geldi onlar cevap verir diyor
Olmasını istemiyorsan niye mesaj atıp sitem ediyorsun ki?Birincisi benimle konusurken benim cevabim olumlu diye soyledi. Ikincisi zaten olmasini istemedigim icin mesaj attim yapilan sacma.
annen yanlış biliyor.
erkek tarafının önceden bir beğenisi olumlu bir niyeti var ki eve kadar görüşmeye geliyorlar.
sen beğenecek sen cevap vereceksin.
seni hiç mi görmemiş bu adam, ilk kez mi karşılaştınız veya hakkında hiçbir fikri de mi yokmuş?
eğer öyleyse zaten onlar bodoslama dalarak hata etmişler.
önceden bir fikir sahibi olunur,bir beğeni oluşur da sonra görücü gidilir benim bildiğim.
olumlu diye dönseler de kesinlikle kabul etme.
Olmasını istemediğimiz için yazdığınız mesaj neydi ne yazdınızBirincisi benimle konusurken benim cevabim olumlu diye soyledi. Ikincisi zaten olmasini istemedigim icin mesaj attim yapilan sacma.
bunu mu yazdınız ne gerek vardı?Hıımm peki ozaman hiç oralı olma onlar seni görmeye geldiler kız tarafı gibi davranıp olumlu olumsuz haber vericez ne demek dul musun evde kalmışmı hayret bişey bu nasıl bi muamele oğlumuz beğenirse olur heh oldu bakalım ben onu beğenicemmi kız geri dönüş yaparlarsa bırak uğraşıp dursunlar haber üstüne haber yollasınlar kız evi naz evi demişler aşındırsınlar evin yolunu
DogruGörücü usulünde gelen erkek tarafı hatun kişisini görmek amacıyla gelir, istemeye değil. O yüzden beğenmeme ihtimali de var. Görüşme sonrası erkek tarafı olumlu-olumsuz görüş bildirir, hiç aramayabilir de. Buna göre hatun da olumlu-olumsuz değerlendirir. Yani son karar yine kız tarafının olur ama önce erkek tarafının talip olup olmadığını belirtmesi gerek.
Anlayamadım cidden kafama takıldı. Yanımda iken olumlu davranıp neden gidince yarın haber verecegiz diyorsun. Neyin haberi bu ? Benim bildigim kiz tarafindan beklenir ayrica o haber. Bilemedim anlayamadim sebebi ziyaretinizi. Ama bu yaptigindan hoslanmadim haberin olsun. Bunu yazdimbunu mu yazdınız ne gerek vardı?
neyse olan olmuş artık.. eğer bişeyler olacaksa bu yaptığınızı yaptıklarınızı hep yüzünüze vuracaktır bilginiz olsun
yaş kaç merak ettim
Basima kalkacak bir durum yok cunku sansi kalmadiAnlayamadım cidden kafama takıldı. Yanımda iken olumlu davranıp neden gidince yarın haber verecegiz diyorsun. Neyin haberi bu ? Benim bildigim kiz tarafindan beklenir ayrica o haber. Bilemedim anlayamadim sebebi ziyaretinizi. Ama bu yaptigindan hoslanmadim haberin olsun. Bunu yazdim
Pardonda beni neden alıntıladınız yazdığınızdan hiç bişey anlamadımbunu mu yazdınız ne gerek vardı?
neyse olan olmuş artık.. eğer bişeyler olacaksa bu yaptığınızı yaptıklarınızı hep yüzünüze vuracaktır bilginiz olsun
yaş kaç merak ettim