anlayamıyorum arkadaşlar =( çok anlamak istiyorum ama yapamıyorum =(

Çok gereksiz takıntı yapmışsınız bence, biraz akışına bırakın, hem uzak ilişki, hem de daha 2 aylık..

Sosyal paylaşım sitelerinden paylaşılan özlü sözlere, şarkılara çok takılmamak gerekir. Orada herkes saçma sapan şeyler paylaşıyor yeri gelince, yani bunlara kafa yormayın.

ayrıca madem bunalımlı şeyler paylaşıyor diye bir şeye kafa yoracaksınız, ipucu arıyorsunuz, 33 yaşında olan ve işi olmayan / yol parası olmayan bir adamın da çok mutlu şeyler paylaşmasını bekleyemezsiniz.

akışına bırakın, ilişkinize değer veriyorsanız böyle şeylere sarmak yerine zor zamanlarında manevi desteğinizi esirgemeyin, bence yeter.

bikere denenmiş test edilmiş adamdan iyi koca olmaz bunun akreple ikizlerle alakası yok

boşver hayatının baharında 23 yaşında senın yanında kart kalan bir adama harcama gençliğini boşver...

Tahmin etmiştim arkadaşım ama beni yanlış anlama bizler gerçek hayatta insanlara güvenemiyoruz sanal alemde nasıl güvenecegiz sonuçta sen bu kişiyle net ortamında tanıştın ve karşındaki insanın duygularını bilemezsinki belki evlidir sana boşandım demiştir neler görüp duyuyoruz sen yinede dikkatli ol arkadaşım

evet. Teşekkür ederim. Gayet dikkatli olmaya çabalıyorum. Düzgün biri şaşırtacak derecede ama sağlıksız tanştığımız ortam falan. Teyzemin kızı netten İstanbul' da biriyle tanışıp evlendi. İzmirde yaşıyordu. İstanbula taşındı. Şu an o kadar mutlu ki anlatamam. Geçen face de eşinin aldığı yıl dönümü hediyesini paylaşmıştı hatta. Onlara imrendim sanırım.

son günlerde birde bu moda oldu...bir ilişkinin gidişatı face de paylaşılan paylaşımlara göre ilerliyor..
bana okadar saçma geliyor ki, nedir yani, ben gözüme çarpmış paylaşmışımdır...sevgili onu görünce hemen bi mana mı yüklemeli?
nedir bu böyle paylaşımdan mana çıkarmak..ithafmı etti acaba demek,..
komik bişey paylaşsa, benle kafa mı buluyor?
hüzünlü bişey paylaşsa, acaba sevgilimin canı bişeye mi sıkıldı?
romantik birşey paylaşsa, ayy bu çocuk beni çok seviyor yaa :)
ya bu nasıl iştir, bilen varsa izah etsin lütfen...:)

Bence uzak dur. Parasız, boşanmış ve anlattığın kadarıyla güvenilir değil. Çok umut bağlama ve yol vermeye bak derim.

adam evlenip boşanmış,konu sahibi ona 2 aydır ölesiye sadık ve kocaman bir resim yapmış.çocuğunu adama vermiş adeta.ama adam feyste garip şeyler paylaşmaya başlamış.belki de işsizliin verdiği bir bunalımla ama konu sahibi yoksa unutamadığı biri mi var diyor?

ayrıca konu sahibi ikizler sevgilisi akrep,tıpkı eşimle ben gibi :)) buradaki vurguyu anlayamadım.

anladığım bu,umarım doğru tercüme yapmışımdır..yanlışsa kusura bakmayın.sadece burç kısmını doğru anlamışım demektir..

Bu ne demek, biri beni aydınlatabilir mi?

Bu işlere kadesa bakıyor :40:
Kadesaaaa gel bizi aydınlat engin anlama yeteneğinle :4:

bikere denenmiş test edilmiş adamdan iyi koca olmaz bunun akreple ikizlerle alakası yok

boşver hayatının baharında 23 yaşında senın yanında kart kalan bir adama harcama gençliğini boşver...

Bu yorumunuz çok sakıncalı değil mi?
Her boşanan insana gider bu laf...
Ben yanlış anladığımı düşünmek istiyorum...

Bu ne demek, biri beni aydınlatabilir mi?

ben anlatayım :) hızlı hızlı yazmaya çalıştığımdan bi kargaşa olmuş. Hani bazen ilişkide bi tartışma olur ve sen desin ya üstü kapalı e ben böyle yapamam çıkar giderim ilişki biter diye. işte ben onu hafiften bile yapamıyorum. sebebi de 2 ay gibi bir zamanda bağlandığımı farketmem. böyle eskiden unutamadığın biri var mı diye sorarsam istemediğim bir tepki alabilirim demek istedim.

son günlerde birde bu moda oldu...bir ilişkinin gidişatı face de paylaşılan paylaşımlara göre ilerliyor..
bana okadar saçma geliyor ki, nedir yani, ben gözüme çarpmış paylaşmışımdır...sevgili onu görünce hemen bi mana mı yüklemeli?
nedir bu böyle paylaşımdan mana çıkarmak..ithafmı etti acaba demek,..
komik bişey paylaşsa, benle kafa mı buluyor?
hüzünlü bişey paylaşsa, acaba sevgilimin canı bişeye mi sıkıldı?
romantik birşey paylaşsa, ayy bu çocuk beni çok seviyor yaa :)
ya bu nasıl iştir, bilen varsa izah etsin lütfen...:)

Sorma...Yakında "sevgilim/eşim başka kadının profiline şu gözle bakmış, hareket dökümünde gördüm, benimkine hiç öyle bakmıyor, yardımmmmmmm" diye konular açılacak diye korkuyorum:31:

Bu facede ne tuhafmış ya artık kullanmıyorum 2 sene önce dondurdum birdaha da açmadım:1::1:

ben anlatayım :) hızlı hızlı yazmaya çalıştığımdan bi kargaşa olmuş. Hani bazen ilişkide bi tartışma olur ve sen desin ya üstü kapalı e ben böyle yapamam çıkar giderim ilişki biter diye. işte ben onu hafiften bile yapamıyorum. sebebi de 2 ay gibi bir zamanda bağlandığımı farketmem. böyle eskiden unutamadığın biri var mı diye sorarsam istemediğim bir tepki alabilirim demek istedim.

güzelim sen şuan olayın içinde bizzat yaşayan olunca aklındakileri özetle izah edip bizimde anlamamızı istiyorsun...
birçok konudan kısacık bahsetmişsin..valla burdan mantıklı bi cevap alamazsın, düzgünce detaylı ve kurallı cümleler kurmadığın sürece...istersen yavaş yavaş ve kurallı cümlelerle yaz ki anlayalım...karman çorman oldu iyice

hemen :)

atar kk da duymuştum bunu ilk defa; galiba tavır yapmak anlamına geliyor.hatta sinirli bir biçimde tavır yapmak olarak da açıklayabiliriz.

kesinlikle:) ben çok ergen türkçesi de kullanmam ama neden bu kadar anlaşılamadım ki :) ilginç
ayrıca kadesa teşekkür ederim katkıların için :)

Back
X