anlayamıyorum arkadaşlar =( çok anlamak istiyorum ama yapamıyorum =(

atar yani trip tavır kapris

Sinirlenmek , sorun çıkarmak gibi durumlar için kullanılan k..dan uydurma ve bu aralar niyeyse kullanımı çok moda bir '' deyim '' (!)

hemen :)

atar kk da duymuştum bunu ilk defa; galiba tavır yapmak anlamına geliyor.hatta sinirli bir biçimde tavır yapmak olarak da açıklayabiliriz.

Biliyorum kızlar biliyorum...
Lakin bu deyimi kadınlar kolay kolay kullanmaz..:31:

Neyse, takip edelim görelim:ssz:

Sorma...Yakında "sevgilim/eşim başka kadının profiline şu gözle bakmış, hareket dökümünde gördüm, benimkine hiç öyle bakmıyor, yardımmmmmmm" diye konular açılacak diye korkuyorum:31:

canım korkmana gerek yok ki zaten benzer konular açılır oldu iyice alıştık okuya okuya etkilenmiyoruz bile artık...
geçen biri vardı tam hatırlayamıyorum ama, sevgilim şu günler içerisinde şu saatler çerçevesinde şu kişiyi aratmış :) diye..
şimdi ben napıyım diye soruyor..kopmuştum resmen :) biz ne bilelim yahu :)
bu kadar dedektifci ruhlu olmamızdan dolayı bu face ler tahlike saçıyor kızlar savulun valla :) ben size diyim yani...
arattığınız kişilere dikkat edin, hemcinsinizse sorun yok, ama karşı cinsten birini sakın ola aratmayın facede...bakın sorun oluyo yanee :)

adımdan nasıl eminsem bu ilişkinin sana bir fayda sağlamayacağından o kadar eminim. şuan duygularından bazı şeyleri göremiyor olabilirsin ama ilerde pişman olursun. giden gençlik zaman asla geri gelmez. daha 23 yaşındasın. daha kimler çıkar karşına. sen hem senden yaşça büyük, hem bunalımlarından kurtulamamış hemde parasız pulsuz birine neden kendini heba edeceksin. bana kızabilirsin ama gerçekten çok geç olmadan mantığınla bak olaya..

bu adamın çocuğu da var mı peki ilk evliliğinden?

hayır. ilk eşi mali durumu dolayısıyla terketmiş. ilk eşinin ailesi baya zenginmiş. hatta altta kalmıyım diye düğünn için baya masraf yapmış borçlanmış. esnafmış o zaman benim sevgilim, krize kurban gidip borçlarda binince batmış.

kesinlikle:) ben çok ergen türkçesi de kullanmam ama neden bu kadar anlaşılamadım ki :) ilginç
ayrıca kadesa teşekkür ederim katkıların için :)

valla yakında ERGEN LÜGATİ DİYE bi sözlük çıkarsa şaşırmayalım bence...
oha falan olmayın yhanyy :)
ha ha pek güzelmiş sevdim ben bu ergen türkçesini.. :) ay pardon TÜRKCHE diyecektim :)

canım tuhaf olan face değil onu yanlış kullanan insanlar..
Öyle evet arkadaşım facede artık bir sayfama bakmak istersem kardeşimin sayfasından bakıyorum sadece oda ayda yılda 1 kez bazen onada diyorum iptal et şurayı diye ama etmiyor şifresini bana verdi ama sakın dondurma diyor kendi facen gibi diyor 12 yaşındaki çocukların bile paylaştıgı yazılar içler acısı artık kardeşimin facesine bakmamda aslında bir nevi kontrol amaçlı diyelim

Son düzenleme:
adımdan nasıl eminsem bu ilişkinin sana bir fayda sağlamayacağından o kadar eminim. şuan duygularından bazı şeyleri göremiyor olabilirsin ama ilerde pişman olursun. giden gençlik zaman asla geri gelmez. daha 23 yaşındasın. daha kimler çıkar karşına. sen hem senden yaşça büyük, hem bunalımlarından kurtulamamış hemde parasız pulsuz birine neden kendini heba edeceksin. bana kızabilirsin ama gerçekten çok geç olmadan mantığınla bak olaya..

kızmıyorum. teşekkür ederim fikrini söylediğin için. benim de pek sağlıklı ilişkilerim olmadı. boşanmış olması beni pek rahatsız etmiyor. hayat neticede. ama diğer sorunları zamana havale ediyorum şimdilik.

hayır. ilk eşi mali durumu dolayısıyla terketmiş. ilk eşinin ailesi baya zenginmiş. hatta altta kalmıyım diye düğünn için baya masraf yapmış borçlanmış. esnafmış o zaman benim sevgilim, krize kurban gidip borçlarda binince batmış.

sevgilin hep işsizmiş yani öyle mi? dikkatli ol derim..kriz birçok insanı vurdu ama insanlar yaşamlarını devam ettirmek için toparlanmayı da bilmeli değil mi? bu işin sonu bana pek hayırlı gelmedi.

Biliyorum kızlar biliyorum...
Lakin bu deyimi kadınlar kolay kolay kullanmaz..:31:

Neyse, takip edelim görelim:ssz:

Ben günlük hayatımda özellikle arkadaş yani rahat ortamımda sıklıkla kullanıyorum, hatta tam kalıbı ise 'atara bağlamak'.
:44:
Kendimden şüphe edeceğim şimdi, aman genellemelere dikkat.

ya allah aşkına, daha konuyu açarken, attığı başlıkta bi devriklik var :) çok anlamak istiyorum nedemek yaa, :)
anlamayı çok istiyorum mu demek, yoksa birçok şeyi anlamak istiyorum mu :) yada azar azar hepsinden birazcık anlamak istiyorum mu :)

Neyse edebimi takınayım azcık :ssz:

Konu sahibesi;

2Aylık bi ilişki çok kısa henüz.
Birbirinizi tanımaya bile fırsatınız olmamıştır eminim :31:
Bide net ortamı var işin içinde .
İnternetten aşık olupta evlenenler de yok diil hani (bknz : dumadumadum :27: )
Zamana bırakmanı öneriyorum.

Face de paylaşılanlara gelince vıttırık zıttırık şeyler çoğu paylaşılanlar emin ol.
Öylesine belli anlam yüklenemeyecek şeyler yani.
Hani girersin bişeyler yazasın gelir iki satır karalarsın ya onun gibi.

Nolursa olsun kendini çok kaptırma tanı tanı ve önce tanı...

ya allah aşkına, daha konuyu açarken, attığı başlıkta bi devriklik var :) çok anlamak istiyorum nedemek yaa, :)
anlamayı çok istiyorum mu demek, yoksa birçok şeyi anlamak istiyorum mu :) yada azar azar hepsinden birazcık anlamak istiyorum mu :)

a şıkkı:54:..........

canım korkmana gerek yok ki zaten benzer konular açılır oldu iyice alıştık okuya okuya etkilenmiyoruz bile artık...
geçen biri vardı tam hatırlayamıyorum ama, sevgilim şu günler içerisinde şu saatler çerçevesinde şu kişiyi aratmış :) diye..
şimdi ben napıyım diye soruyor..kopmuştum resmen :) biz ne bilelim yahu :)
bu kadar dedektifci ruhlu olmamızdan dolayı bu face ler tahlike saçıyor kızlar savulun valla :) ben size diyim yani...
arattığınız kişilere dikkat edin, hemcinsinizse sorun yok, ama karşı cinsten birini sakın ola aratmayın facede...bakın sorun oluyo yanee :)

face günümüzde gayet etkili bir iletişim aracı. facebook un içinde olan ilişkiler hakkında tabiki soru sorulacak. burası sosyal paylaşım sitesi değil mi :) zamanın akışı yenilikleri bunun getirisi problemleri tabiki buraya yansıyacak. eleştirmekten ziyade benim sorumla alakalı fikirlerinizi yardımcı olmak mahiyetinde yayımlarsanız gerçekten sevinirim. hiç kimse kendini köşeye sıkışmış hissetmedikten sonra tanımadığı insanlardan fikir alma peşine düşmez. bunu dikkate alalım olur mu =) teşekkürler

Back
X