Anlayamıyorum bu kadını

Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin
very interesting :rolleyes:

Çok zorlayıııp, en iyiye yormaya çalışırsam, kız çok saf, eşi beyefendi de sizin eşinize çook değer veriyor. Bu da beyimin arkadaşını iyi ağırlıyabildim mi acaba diye kontrol ediyor.

Sadece iki sayfa okudum ama öncelik hep erkeklerin memnun edilmesi algısına katılıyorum dayanamadım ben de yazıcam ilk kez eşimle bir yakınlarına gitmiştik akşam oldu yemek vakti yaklaştı ev sahibi bayanla beraber mutfaktayız yardım ediyorum ve 5-6 aylık hamileyim sonra bayan dedi ki "ilk erkekler yesin sonra biz yiyelim hep beraber sığmayız." Ben de "o zaman biz mutfakta yiyelim" dedim yok dedi ben tabi açlıktan kıvranıyorum sonra dedi ki "neyse erkekler namaza gidip gelecekmiş" ben de hemen yiycez diye sevindim bir an ama kısa sürdü. Beklemezsek ayıp olurmuş. ben bir de namaz bekleyecek olmanın hayal kırıklığı ile olsun nolacak biz onlar gelene kadar yiyelim dedim yine yok. Ne dediysem kadını ikna edemedim bir türlü bu kadın hamile bu kadar da yiyelim diyor evime ilk kez gelmiş diye düşünemedi. Sonuç: tansiyonum düştü baygınlık geçirdim. diyeceğim odur ki kimileri için sen misafir bile değilsin varsa yoksa erkekler..
ne kadar düsüncesiz bir durum direk söyleseymisini keske hamilesin sonucta... bu arada hayirli dogumlar canim

Ayyy misafiri az birakanlarada uyuz oluyorum az sonra biraz sonra...
Esimin halsi super bu konuda gerci gelincegize yaptiriyor da neyse..
İceri giriyoruz sogra kuruluyor

Var böyle kadınlar ya :KK70: Sebebini tam bilemiyorum ama amaan biz kadınlar ne olsa yeriz, nerede olsa susup bir şekilde rahat ederiz, önemli olan erkeğin ne düşündüğü diye çarpık bir mantıkları olduğundan normal sanıyorlar yaptıklarını. Yani tutup bundan eşinize yan bakma falan niyeti çıkarılamaz bence, mesajı size yollacak kadar salak olamaz çünkü.

Ben de böyle düşündüm, kadın erkeklere hizmet etmeye programlı demek ki :KK70: mesela bazı yörelerde erkekler karnını doyurmadan kadınlar yemek yemez ya. Bu da o mantığa uygun bir kadın olabilir...
Tuhaf bir kadın ama ben eşinizde gözü olduğunu düşünmedim.

Kadinda var sorun sanane milletin kocasnn sevdigi yemekten.. Yetmiyormus gibi adamin tepkisini merak ediyor.. Esini fazla onemsiyor..

Ali abi birsey dedi mi memnun kaldimi ne demek yahu :KK70:
artik kadin is konusu icinmi yoksa safliktan mi yoksa art niyetten mi böyle sacmaladi siz bilirsiniz anca..

Yok artık ya
Hiçbir arkadaşıma msj atıp da neyi sever diye merak etmedim. En fazla ne seversiniz acaba ona göre hazırlık yapıyorum yemediğiniz bişey var mı denir o da karşındaki vejeteryan falandır belki bilmiyorsundur falan. Bunu yapan da 10000 de bir belki vardır.
Bi de sonra dönüt istiyo bak :) ali abi beğenmiş miymiş? Hiç beğenmemiş yaptıkların midesine oturmuş deseydin keşke.

Eğer iş arkadası kadınsa bana normal gıbı geldı,zaten 2 aydır görusulmemıs bıle ve ABİ diyor..

Sadece iki sayfa okudum ama öncelik hep erkeklerin memnun edilmesi algısına katılıyorum dayanamadım ben de yazıcam ilk kez eşimle bir yakınlarına gitmiştik akşam oldu yemek vakti yaklaştı ev sahibi bayanla beraber mutfaktayız yardım ediyorum ve 5-6 aylık hamileyim sonra bayan dedi ki "ilk erkekler yesin sonra biz yiyelim hep beraber sığmayız." Ben de "o zaman biz mutfakta yiyelim" dedim yok dedi ben tabi açlıktan kıvranıyorum sonra dedi ki "neyse erkekler namaza gidip gelecekmiş" ben de hemen yiycez diye sevindim bir an ama kısa sürdü. Beklemezsek ayıp olurmuş. ben bir de namaz bekleyecek olmanın hayal kırıklığı ile olsun nolacak biz onlar gelene kadar yiyelim dedim yine yok. Ne dediysem kadını ikna edemedim bir türlü bu kadın hamile bu kadar da yiyelim diyor evime ilk kez gelmiş diye düşünemedi. Sonuç: tansiyonum düştü baygınlık geçirdim. diyeceğim odur ki kimileri için sen misafir bile değilsin varsa yoksa erkekler..

:( üzüldüm o anki durumunuza.. bizde bir gün misafirliğe gitmiştik.. küçüktüm. saatler geçtiği halde önümüzde hep çay ve bisküvi vardı :KK34: çok acıkmıştım. hatta babam bile bu kadının kocası geldi de yemek yapmadı diye söylemişti. gitmeye de bırakmıyorlardı oturun da oturun diye.. sonrasında babam lokantaya götürmüştü bizi

Back
X