Ben hic boyle bi sorun yasamiyorum ve yasamamda bence. Neden?
Cunku sosyal medyam yok.
Sil kurtul sosyal medyadan.
Insan ister istemez begeni hevesine tutuluyor sonra istedigi begeniyi alamazsa uzuluyor felan cok sacmaa. Sosyal medyadaki - aslinda olmayan ama var alan- kavgalari hic saymiyorum. Savciya gidip suc duyurusunda bulunsaniz adam size guler ya.
Diger yandan damatlar arasindaki adaletsizligi gorebiliyorum. Ama sizi kuzeninizden ne iyi yapiyor tam olrak? Daha guzel olmaniz mi? Alakasi yok. Bence orda bi kendinize bi oz elestiri yapin hep kendinizi yaris ati gormek yerine.
Benim buyuk eltim mesela cok guzel bi kiz. Hatta ilk gordugumde tek ben degil, abimin karisida cok guzel olduguna degindi. Ama gel gor ki kayinbabamin " gelinlerden arasinda en guzeli Sapsik58' demisligi var.
Eltim belkide guzelligine guvenip, hatir gonul, tatli dili bilmiyor. Ben oysa tamda ona odaklanirim. Cunku insani guzel yapan huyu tatli dilidir.
Peki ne yapmali? Siz kuzeninizle kafa yormayi birakip kendinize odaklanmalisiniz.
Size sorarim, varsayalim ki komsunun cocugunu yetistirme tarzina kulp takmaktan, hic kendi cocugunun yetistirme tarzina odaklanabilir mi bi anne? Asla. Kendinize odaklanin ona buna degil.