anlayamiyorum

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
500
53
merhaba arkadaslar bugun baska bi sorunla sizlerleyim..
ailemde benimle yasit bi kuzenim var 35yaşım, ve 3 halam var. soyle ki biz ikimiz birer kismetimiz acildi evlendik fln ama hep onlar ön plandaydi cok sevilen falan biraz zoruma gidiyordu benimki bisi yapsa göze gelmez ama onunki yapsa gelirdi.. herkes bi anda esime karsi. (ögrenci zamanimda bile herkese ayri ayri özel günlerini görürdüm, her hastaliklarinda yanlarina giderdim onlarinda bana emegi cok ama benimde onlara, ve kuzenim onlara benim kadar emek dökmedi ve o suan 1 numara ben kötü )

Son düzenleme:
30 yaşın üstünde akrabalarinizi bu kadar takmanız bence tek sorun olan şey konuda.
Ne önemi var ? Eşinize haksızlık yapıldı ise konuşmazsınız olur biter.
O daha güzelmiş yok daha zenginmiş bilmiyorum sanırım çok boş vaktiniz var.

konusmuyorum ama nisbet yapar gibii kuzenimi göklere bindiriyolar onlar haksizken iyi biz hakliyken kötü olmak isnana cok dokunuyor

Ne demek istediğinizi anlamıyorum hayır. Hala nedir ya. 30 yaşında koca kadın halayı mı dert ediyor. Evlenmiş ayrı bir hayat kurmuşsun kim ne yapıyorsa yapsın. Görmek istemiyorsanız takip etmeyin sosyal medyadan. Görüşmeyin olsun bitsin. Yok o bir numara kocası seviliyor benim kocam sevilmiyor. Halam kocamı sevse ne sevmese ne. Yaşınız 18 olsa anlarım da hakikaten bunlara mı takılıyorsunuz.

bende anlamiyorum ki kendimi ya bi anlasam neden takdigimii

konusmuyorum ama nisbet yapar gibii kuzenimi göklere bindiriyolar onlar haksizken iyi biz hakliyken kötü olmak isnana cok dokunuyor
size haksızlık yapan insanlara duygusal bazda bir sey hissetmeme kararı alırsanız bunların inanın bi önemii kalmaz .
ölümlü dünya . paraymış güzellikmiş bunlar önemli seyler degil

Ben hic boyle bi sorun yasamiyorum ve yasamamda bence. Neden?
Cunku sosyal medyam yok.
Sil kurtul sosyal medyadan.
Insan ister istemez begeni hevesine tutuluyor sonra istedigi begeniyi alamazsa uzuluyor felan cok sacmaa. Sosyal medyadaki - aslinda olmayan ama var alan- kavgalari hic saymiyorum. Savciya gidip suc duyurusunda bulunsaniz adam size guler ya.

Diger yandan damatlar arasindaki adaletsizligi gorebiliyorum. Ama sizi kuzeninizden ne iyi yapiyor tam olrak? Daha guzel olmaniz mi? Alakasi yok. Bence orda bi kendinize bi oz elestiri yapin hep kendinizi yaris ati gormek yerine.
Benim buyuk eltim mesela cok guzel bi kiz. Hatta ilk gordugumde tek ben degil, abimin karisida cok guzel olduguna degindi. Ama gel gor ki kayinbabamin " gelinlerden arasinda en guzeli Sapsik58' demisligi var.
Eltim belkide guzelligine guvenip, hatir gonul, tatli dili bilmiyor. Ben oysa tamda ona odaklanirim. Cunku insani guzel yapan huyu tatli dilidir.
Peki ne yapmali? Siz kuzeninizle kafa yormayi birakip kendinize odaklanmalisiniz.
Size sorarim, varsayalim ki komsunun cocugunu yetistirme tarzina kulp takmaktan, hic kendi cocugunun yetistirme tarzina odaklanabilir mi bi anne? Asla. Kendinize odaklanin ona buna degil.

Altı üstü hala yani çok mu önemli insanlar anne bba kardrşleriyle görüşmüyo tek derdim hala olsa ayyy

Küçük ailenizde mutlu olun ,gün olur devran döner ...
Hem atalarımız ne drmiş nerde çokluk orada bozukluk,
Siz mutlu olmak için mi evlendiniz isteyen sevsin isteyen sevmesin eşinizi sizi ,salın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…