- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
Daha önceki konulardan bilen bilir 7.5 senelik beraberliğimi bitirdi hiç yere yok yere salak saçma sebepler göstererek bir erkek bunu neden yapar ya ve yüzüme de şuan başka kızlarla konuştuğunu askere gitmeyip keyfine bakacağını benimde öyle yapmamı söyledi.Sanırım hayat boyu bu kadar daha sarsılamam onca güven verdiğim insan onca hayal hiç oldu 7.5 yıl ya ailelerimiz biliyordu tam sözümüz olacakken gitti aileside şaşkın annesi benim oğlum böyle biri değildi çok değişti dedi evet öyle bir değiştiki tanıyamaz oldum onu gece gezmeler içmeler yahu bu adam annem evde yalnız diyerek koşarak eve giden biriydi bir insan bir anda nasıl bukadar dönebilir çalıştığı yerdeki insanlarında bu tip hayatları var onlardan etkilendiğini düşünüyoruz ama yapacak bir şey yok onların o hayatı eğlenceli geldi onlara katıldı.Kaldı ki çok evcimen anneci bir insandı annesini bile bırakıp geceleri eve gelmiyor.Neden böyle oldu anlayamıyorum okadar sadıktım ona başımı yerden kaldırıp bakamazdım kimseye okadarda severdim o kadar fedakarlık yaptım hepsi hiçmiş canımın açısı asıl geçer bilmiyorum rabbime sığındım yapacak başka hiç bir şeyim yok çünkü benim için dua eder misiniz her şeyin hayırlısı olsun ama gönlüm hala onda onun gibi bakamam kimseye ilk aşkım çocukluğum her şeyimdi