- 28 Aralık 2016
- 1.857
- 4.697
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet dediğiniz gibioldu benim istediğim olacak dedi.kendim üzülmemi gectim annem çok üzülüyor.ve ben kendi evime gidememeye dayanamıyorumGünaydın.
Bence baban egolarına yenik düşmüş.
Benim dediğim olacak demiş yani.
Üzülme. Gerçekten.
Bak bazı insanların bazı duyguları çok aşırı ağır basıyor,gözü görmüyor başka bir şeyi.
mezhep farkılılığımız yok.tiplerimiz bile eşimle benziyor.hatta aynı sektörde çalışıyoruz.aynı eğitim seviyesindeyiz.eşiminde benimde ilk evliliğimiz aramızda 2 yaş var eşim büyük. daha önceden eşimle görüştüğüme inanmış benim anladığım ama kesinlikle görüşmedim.Hayır sorun nedir bu kadar babanızın istememesine sebep olacak?Mezhep farklılığınız filan mı var eşinizle,eğitim durumlarınız mı farklı? Siz eşinizden daha üst bir mevkide misiniz?Hayır anlayamıyorum bir baba nasıl evladının mutlu olmasını istemez?
Tek kızı siz misiniz, acaba ondan mı böyle yapıyorevet dediğiniz gibioldu benim istediğim olacak dedi.kendim üzülmemi gectim annem çok üzülüyor.ve ben kendi evime gidememeye dayanamıyorum
Çok iyi anlıyorum yani ben seni.evet dediğiniz gibioldu benim istediğim olacak dedi.kendim üzülmemi gectim annem çok üzülüyor.ve ben kendi evime gidememeye dayanamıyorum
mezhep farkılılığımız yok.tiplerimiz bile eşimle benziyor.hatta aynı sektörde çalışıyoruz.aynı eğitim seviyesindeyiz.eşiminde benimde ilk evliliğimiz aramızda 2 yaş var eşim büyük. daha önceden eşimle görüştüğüme inanmış benim anladığım ama kesinlikle görüşmedim.
Anne baba da olsalar hata yapabiliyorlar. İnşallah inadından vazgeçer. Sen de inatla mutlu olmaya bak.kırgınlığım elbette var.en azından bir tanıyalım kimmiş diyebilirdi.yada şu sebepten istemiyorum diyebilirdi.bende güzel bir düğünle evlenmeyi hak ederdim.ama bunlar artık umrumda değil.kendi kırgınlıklarımı umursamıyorum.bu arada sizin adınıza çok sevindim.bu arada biz çok defa düğünlerde aynı ortamda bulunduk gidip yeğenleriyle kuzenleriyle diğer kardeşlerimle kahkahalar atıyordu beni görmemezlikten geldi
Yaşadıklarının bir benzerini bende yaşıyorum canım şuan evliyim ve ailemden hickimseyle görüşmüyorum. Benim de eşimi istemediler tek gerekçe de yaş farkiydi ama biz şuan çok mutluyuz. Ve bir bebeğimiz de olacak Allah izin verirse. Bende barışmak için herşeyi yaptım ama annem beni yaşadığım yere rezil etmeye çalıştı, sokak ortasında bir annenin asla evladına etmemesi gereken küfürler etti, bir sürü laf söyledi. Eşim o kadar iyi bir insan ki hala barıştırmak için uğraşıyor ama benim ailem değişik biraz. Bir sürü iftira bile attı bize yazmak dahi istemiyorum o kadar çirkin yani. Ben de vazgeçtim artık bu kadar olaydan sonra isterse gelir barisirlar diye düşünüyorum çünkü ben evlat olarak yapmam gereken herşeyi yaptım. Bence sende akışına bırak. Umarım senin baban yaptığı hatayi anlar ve bir an önce barisirsiniz.arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.3 sene evvel eşimle severek evlendim. Babam kesinlikle istemedi.Hiçbir sebep sunmadı.Önceden görüştüğümü ve ona haber vermediğimi düşündü ve asla olmaz dedi.aylarca yalvardım dinlemedi bende babamın gelmediği onun dışında tüm yakınlarımın geldiği sade bir nikahla evlendim.Daha sonra babama defalarca gittim beni eve almadı.Herkesin parmakla göstgerdiği ilişkimiz alt üstoldu.Görüşmüyor ve eve almıyor.Herşeyden eksiğim herşeyden.Ne bir bayram ne doğum günü ne aile toplantıları hiçbirine gidemiyorum çıldırmak üzereyim.Sebepsiz yere istemeyişi benim inat edişim ve bu olanlar anlam veremiyorum.Akrabalar tanıdıklar hatta annem araya girdi ne dedilerse ne evlenmeden önce ne de sonra ikna olmadı.Bunu haketmediğimi düşünüyorum.
Eşime gelince saygılıdır beyfendidir .yorgun gözüküyorsun deyip ayağımın altına yastık koyar.Eve geldiğimde güler yüzle karşılar sesi yükselmez.Aldığıma gittiğime karışmaz.Ailesine laf söyletmez.Onu çok seviyorum ve sevildiğimi biliyorum.Eve gelen akrabalarımın etrafına pervane olur.
iyi bir kariyerim var.Sürekli takdir edilirim müdürüm beni örnek gösterir.İşimde ve eşimle çok mutluyum ama inanılmaz eksiğim.Babamı çok özlüyorum.Eski fotoğraflara bakıp saatlerce ağlıyorum.Evimi çok özledim.Yeni çekilen hiçbir fotoğrafta olmamak annemle doyasıya görüşememek beni kahrediyor.kardeşlerim abim eşleri biraraya geliyor tabi babamda var bir tek ben yokum.Bazen ölmek istiyorum.Yaşadıklarımı unutmak istiyorum.Ama anneme ve eşime kıyamıyorum.Eşiyle mutlu olup babasıyla görüşenlere imrenerek bakıyorum.Günden güne içime kapandığımı alakasız şeylere gülüp ağladığımı fark ediyorum.Anlayamıyorum birkere bile başını önüne eğdirmediğim babam bensizliğe nasıl dayanıyor.İnsan ille babası ya da eşini birini seçmek zorunda mıdır aklım almıyor.
Benim dedigimi yapmazsan seninle konusmam dedi özetle ama hala inanamıyorum.o kadar çok şeyden eksiğim ki size anlatamamGünaydın.
Bence baban egolarına yenik düşmüş.
Benim dediğim olacak demiş yani.
Üzülme. Gerçekten.
Bak bazı insanların bazı duyguları çok aşırı ağır basıyor,gözü görmüyor başka bir şeyi.
İnşallah.Anne baba da olsalar hata yapabiliyorlar. İnşallah inadından vazgeçer. Sen de inatla mutlu olmaya bak.
Benim annem arkamda ve çok büyük bi destek. Hatta tüm akrabalarim babamın tarafı da dahil hepsi benim tarafımda. Kaç kere gittim bende ama yok.umarim tez zamanda sizinde sikintilariniz hallolurYaşadıklarının bir benzerini bende yaşıyorum canım şuan evliyim ve ailemden hickimseyle görüşmüyorum. Benim de eşimi istemediler tek gerekçe de yaş farkiydi ama biz şuan çok mutluyuz. Ve bir bebeğimiz de olacak Allah izin verirse. Bende barışmak için herşeyi yaptım ama annem beni yaşadığım yere rezil etmeye çalıştı, sokak ortasında bir annenin asla evladına etmemesi gereken küfürler etti, bir sürü laf söyledi. Eşim o kadar iyi bir insan ki hala barıştırmak için uğraşıyor ama benim ailem değişik biraz. Bir sürü iftira bile attı bize yazmak dahi istemiyorum o kadar çirkin yani. Ben de vazgeçtim artık bu kadar olaydan sonra isterse gelir barisirlar diye düşünüyorum çünkü ben evlat olarak yapmam gereken herşeyi yaptım. Bence sende akışına bırak. Umarım senin baban yaptığı hatayi anlar ve bir an önce barisirsiniz.
Tek kız değilim bu olay olana dek çok kiymetliydim çok dua ediyorum artık bu mesele bitsin diye ama bitmiyor inanın hayatı kendime çoktan zindan ettim esimi yıpratmak istemiyorum.ama tabiki bu durum evliligime de yansiyorTek kızı siz misiniz, acaba ondan mı böyle yapıyor
Ne olursa olsun yaptığı normal değil, inşallah Allah kalbini yumuşatsın, sizde biraz serin olmaya çalışın , kendinizi fazlaca üzüp hayatı size ve eşinize zindan etmeyin
Arkadaşlar da yazmış torun olunca yumuşar belki
İnşallah.inanin kendimden çok annemin üzüntüsü kahrediyor beni.su an babam hiç bir adım atmadigı için ben pişman olan taraf gibi gorunuyorum. Ama bilemiyorum ben hem evli hem babamla gorusuyor olmak istiyorum.babasiyla eşiyle birlikte fotoğrafı olanları o kadar kiskaniyorumki.tam ifade edemedim ama boyleÇok iyi anlıyorum yani ben seni.
Aslında babanı da anlıyorum.
Sana verebileceğim en güzel fikir git ısrar et olamaz. Sen ısrar ettikçe inan onun istediği olacak,egosu daha da şişecek.
Lütfen sakin olmaya çalış.
Anneciğini üzme. Onunla bol bol vakit geçir.
Sular akar yolunu bulur inşallah.
Babamın tek dediği once gorustu benden sakladi. Ama gorusmedim. Hatta eşinden önce hiç kimseyle gorusmedim.annem defalarca konuştu evlilik öncesi de sonrası da. Ben istemiyorum diyor başka birşey demiyorum. Hatta barış diyen insanlara öldü demiş benim icinÇok garip geldi doğrusu. Bi sebebi olmalı mutlaka bu kadar tepki göstermesinin. Anneniz konuştu mu hiç babanızla bu konuyu?
Bende acaba esim evli de beni mi kandırıyor diye dusunmustum ama hiçbiri degilEşin babanın gayri meşru çocuğu filan olabilir mi? Bu kadar büyük tepki göstermesine başka bir sebep gelmiyor aklıma...
Eşinden önce kimseyle gorusmedim inanın isyerinde tek bayan çalıştığım dönemler oldu yani etrafımda ihtimalleri hep oldu ama hiç kimseyle gorusmedim.esimle de senelerce gorusmedim ki.bazen laf arasında adı gecmisse geçmiştir.ama babama Gore ben hep gorustum soylemedimNolmuş ilk günden haber vermediysen okumuş kariyeri olan aklı başında bi kadınsın.kim sevgilisi olur olmaz babasına koşup söylüyokiçok inatçıymış ama torunu olunca kırılır inadı bence genelde öyle oluyor gördüğümüz örnekler.üzme kendini bukadar en azından annen görüşüyor seninle bigün babanda affeder.kafana takıp psikolojini bozup evindeki huzuru bozma