Anlayan biri falıma bakabilir mi kızlar? karşılığında bende bakarım ^^

canım kalbin iyice dibe çökmüş. birşeylere çok sıkılmışsın. aslında sıkıntının bir kısmını atmışsın ama için çok bunaldığı için tam anlamıyla rahatlayamıyorsun. bir ayrılık falan mı yaşadın sanki bir ayrılık olmuş gibi geldi. aklın çok karışmış. kısa kısa açık yolların var. kalbini rahat tut. güzel günler gelecektir.

teşekkür ederim, içip yüklersen bende bakarım sana :))

selam kızlar bakanım olmuyor pek ama ben azimle yüklemeye devam ediyorum

Eki Görüntüle 763803 Eki Görüntüle 763804 Eki Görüntüle 763805 Eki Görüntüle 763806

teşekkürler.
ben bakarıım ama sende bana bak:)
sana c ve t harfli birinden gelicek çok temiz bir haber var.erkek mi kız mı bilmiyorum ama.biriyle bir el sıkışman var.bunun adında da n harfi var gibi sanki.istediğin bişey olucak yani.için temiz aslında ama kafan çok karışmış.her konuda böyle onu mu yapsam bunu mu yapsam diyosun.hakkında çok konuşuluyor canım.bu c harfli kimse eskiden biri geçmişinden. sen yükseliyosun tepeye çıkıyosun bir yol var o çok temiz seni çok rahatlatıyo.o yoludad biliyosun zaten sen bu akdar canım

saol canım baktığın için, yüklediğinde bende bakarım :)

ben erkek arkadaşımdan ayrıldımda canım.bide okulum bitti ama yüksek lisans yapmak istiyorum yine kendi okulumda ama baba faktörü izin vermiyo.
bunlar odaklı bakarsan özellikle çok sevinirim.istek falı gibi oldu ama:)) dert işte

canım çok mu sıkıntılısın?çok mu dert ediyorsun herşeyi kafana takıyorsun rahatlamaya çalış biraz.babanla aranda sık sık tartışma oluyor sanırım yakın zamanda da olacak.Ama yakın zamanda bu konuyla ilgili noktayı koyucaksınız büyük ihtimalle olumlu sonuçlanacak canım, biraz daha uğraş babanı ikna etmeye çalış.

kıskananların veya hakkında konuşan kişiler var 2 ya da 3 kişi canım.konumu güçlü lafı geçen kişiler dikkat et.

canım güzel bir ilişki bekliyor seni bu insan iyi biri zor bir anında gelip elinden tutacak sana mutluluk verecek. ç harfi var.

canım sen güçlü birisin mesleki hayatında ve genel hayatında da güçlü olacaksın ama bazı sıkıntıların olacaka kötü olaylara da hazırlıklı ol.

bir yüzleşme var eski sevgilinle olabilir belki ama yinede onunla bir gelecek yok bence sen kendine yeni bir sayfa aç herşey güzel olacak canım.

2 li bir vakitte beklediğin bir haberi alacaksın, okulla ilgilidir belki.

:)

teşekkür ederim canıııım. ya o gelsin ama zor biri ama iyi de biri bilmiyorum

Canım bir takım şeyler sırt dönmüşsün, bir kabulleniş içindesin sanki.içinden parça parça dökülen duyguların var. ama merak etme hemen başının üstünde bir balık çıkmış. devletle ilgili bir konuda haber alacaksın canım.sanıyorum iş ile ilgili.

saçların orta uzunlukta mı canım? bir kadın var ama sen misin bilemedim. bir erkekle yüzyüze görüşmen var. zayıf bir adam adında n veya z harfi olablir. bu adamla aranda bir elektrik ya var ya da olacak gibi.

2 tane kısmetin var. bunun dışında bir yolculuk görünüyor ve hayırlı bir para geçireceksin eline

saolasın canımmm yüklediğinde bende bakarımm sana :)

canım senin etrafında seni koruyup kollayan biri var, erkekte olabilir bayanda ama ciddi manada önemsiyor ve kolluyor.

geçmişinden kavgalı olduğun bir bayan arkadaşın varsa gözü biraz üstünde gibi hala aklındasın belki pişmanlık duyuyordur.

kısa bir zaman sonra biriyle bir tanışma var büyük ihtimalle güzel şeyler olacak gibi

kalbinde bir boşluk var birinin bu boşluğu doldurmsını bekliyorsun yada olan kişi bu boşluğu dolduramıyor.

şans sende yanı canım işlerin yolunda gidecek bu gidişat seni memnun edecek.

bir kısmetin var ama sen sırt çeviriyosun canım.

:)

heey bakıyorum hemeen:))
canım işle ilgili güzel bir haberin var senin.bir yükseliş var sana.bi erkekle görüşme görüyorum sana.sanki sevgilin yada öyle bir aday bilmiyorum yakınlaşma gibi olay.birini peşinde bırakmışsın.o koşuyo sen gidiyosun.c harfi var bunun içinde.içinde sıkıntıalr gördüm.ama öyle bi tane değil ya çok kararsızsın sen herşeyi sıkıntı yapıyosun yada gerçekten bir ton sıkıntın oluşmuş daha atamamışsın.bir iki tanesi gidiyo gibi ama hala içinde kalanlar var canım.senin 2 3 tane kısmetin var.ama hepsi deli divane peşinde sanki.sen istemiyosun çok coolsun böyle:) bu kadar görebildim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…