Saç Rengi ve Saç Boyama Anlayan biri yardım etsin lütfennn

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
Merhaba hanımlar, ben bi ara saçımdan sıkılıp parlak bi şeyler olsun hevesiyle güzelim açık sarı saçlarımı 10.0 ile 10.3 karıştırarak altın sarısı bir renge boyadım :/

Şimdi de pişmanım :43: küllü renkler bana daha çok gidiyormuş meğer, bu saçları küllü sarı ya da küllü kumrala çevirmek için ne yapmam hangi numaralara boyamam lazım bir fikri olan var mı? çok mutsuzummm :14:

Eklentiler

• $1972359_1459272554301962_537212574_n.webp
    $1972359_1459272554301962_537212574_n.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleme:
Merhaba hanımlar, ben bi ara saçımdan sıkılıp parlak bi şeyler olsun hevesiyle güzelim açık sarı saçlarımı 10.0 ile 10.3 karıştırarak altın sarısı bir renge boyadım bu da fotografı :/

Eki Görüntüle 1022914

Şimdi de pişmanım :43: küllü renkler bana daha çok gidiyormuş meğer, bu saçları küllü sarı ya da küllü kumrala çevirmek için ne yapmam hangi numaralara boyamam lazım bir fikri olan var mı? çok mutsuzummm :14:

canım 7 .1 al biraz suyla karıştır tabi oksidantınıda koyduktan sora saçına komple tok iice tara karıştır 15 dk sora falan yıka tabi eğer 1 haftayı geçmemişse boyayalı bu şekilde yap

canım 7 .1 al biraz suyla karıştır tabi oksidantınıda koyduktan sora saçına komple tok iice tara karıştır 15 dk sora falan yıka tabi eğer 1 haftayı geçmemişse boyayalı bu şekilde yap

boyayalı iki hafta oluyor. şu rengin üstüne küllü hiçbir şey bir daha tutmazmış gibi geliyor :14:

boyayalı iki hafta oluyor. şu rengin üstüne küllü hiçbir şey bir daha tutmazmış gibi geliyor :14:

:) tutar tutar merak etme ben kuaforum bu arada ...eğer 2 hafta olmuşsa diplerinde çıkmıştır suyu unut:)git güzelce 2 paket 7.1 yani küllü kumral al güzelce diplerden başla uçlara kadar sür 30 dk beklet yıka tutar merak etme

:) tutar tutar merak etme ben kuaforum bu arada ...eğer 2 hafta olmuşsa diplerinde çıkmıştır suyu unut:)git güzelce 2 paket 7.1 yani küllü kumral al güzelce diplerden başla uçlara kadar sür 30 dk beklet yıka tutar merak etme

aa çok teşekkür ederimmm :) arkadaşım moralimi bozdu yok tekrar açılması lazım falan diye.. araştırdım araştırdım yok:( denicem iş çıkışı alıp :21:

aa çok teşekkür ederimmm :) arkadaşım moralimi bozdu yok tekrar açılması lazım falan diye.. araştırdım araştırdım yok:( denicem iş çıkışı alıp :21:

arkadaşın yanlış biliyor canım açık renk saç her rengi tutar asla açma gerektirmez sen dediğim gibi 7 1 aldınmı market boyalarında belki numarası farklıdır küllü kumral al ama yok küllü kahve yada başka hiçbişi sürme bu sefer koyulaştırırsın saçı küllü kumral senin işini görür merak etme tutacaktır

Back
X