Anlayan tecrubelı olanlar bu bebişin cınsıyetı nedır acabaaa

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
18
30
Cok yaramaz oldugundan doktor tam goremedı dıye soylemedı ultrasyondan anlayan daha once tecrubelı anneler bakabılırmı cok merak edıyorumm 16 haftalık bacak arası goruntusu
20231102_141726.webp

kız canım daha değişmez hayırlı olsun🌸🌸🌸 benim kızımın genital bölgesi baya bi kabarık olduğundan anlayamadı doktorlsr en son özele gittim o söyledi😂 Oda %5 yanılma payı bıraktı detaylıyı bekle bir şey alma dedi ama gönlümden de kız geçiyordu hislerimden de😂

kız canım daha değişmez hayırlı olsun🌸🌸🌸 benim kızımın genital bölgesi baya bi kabarık olduğundan anlayamadı doktorlsr en son özele gittim o söyledi😂 Oda %5 yanılma payı bıraktı detaylıyı bekle bir şey alma dedi ama gönlümden de kız geçiyordu hislerimden de😂
Banada kız gıbı geldı canım ama bu kadar anlaşılsa doktorda soylemez mıydı acaba dıyorum bızemı oyle geldı

Sence benimki nedr cinsyti

Eklentiler

• 202310170855270003OB.webp
    202310170855270003OB.webp
    28 KB · Görüntüleme: 24
Back
X