- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
Cok yaramaz oldugundan doktor tam goremedı dıye soylemedı ultrasyondan anlayan daha once tecrubelı anneler bakabılırmı cok merak edıyorumm 16 haftalık bacak arası goruntusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada kız gıbı geldı canım ama bu kadar anlaşılsa doktorda soylemez mıydı acaba dıyorum bızemı oyle geldıkız canım daha değişmez hayırlı olsunbenim kızımın genital bölgesi baya bi kabarık olduğundan anlayamadı doktorlsr en son özele gittim o söyledi
Oda %5 yanılma payı bıraktı detaylıyı bekle bir şey alma dedi ama gönlümden de kız geçiyordu hislerimden de
![]()
Doktor anlamamissa ben anlarim bosuna burda diiliz, erkek
sen benim bebeme de erkek dedin kız cıktıcDoktor anlamamissa ben anlarim bosuna burda diiliz, erkek
Bazen emin olmadan söylemek istemiyorlar ama değişmez bu haftadan sonra erkeklerde özellikle bu haftada bariz cıkıntı olurduBanada kız gıbı geldı canım ama bu kadar anlaşılsa doktorda soylemez mıydı acaba dıyorum bızemı oyle geldı
Cikmis artik napim insaniz biz de yanilabiliriz, 99.99 dogru zaten o 1 lik sana denk gelmissen benim bebeme de erkek dedin kız cıktıc![]()
İnsaşlah kızdır hep hayalimdi rabbim evlatlarımızı sag salim kucagımıza almayı nasıp etsınBazen emin olmadan söylemek istemiyorlar ama değişmez bu haftadan sonra erkeklerde özellikle bu haftada bariz cıkıntı olurdu
doktorlarda anlayamadı zaten 17.haftaya kadarCikmis artik napim insaniz biz de yanilabiliriz, 99.99 dogru zaten o 1 lik sana denk gelmis
Bi ben bilmistimsen benim bebeme de erkek dedin kız cıktıc![]()
Benımkı sızce neBi ben bilmistim![]()
Simdi baktim, kzi sizinki deBenımkı sızce ne
Tesekkur ederimSimdi baktim, kzi sizinki de
19 haftalık neden bellı olmadıkı hala canım doktor bısey demedımıEki Görüntüle 3330531 banada yorum yapabilirmisnz 19 hftalik bacak arası
Sizce nedir benimkiSimdi baktim, kzi sizinki de
Sence benimki nedr cinsytikız canım daha değişmez hayırlı olsunbenim kızımın genital bölgesi baya bi kabarık olduğundan anlayamadı doktorlsr en son özele gittim o söyledi
Oda %5 yanılma payı bıraktı detaylıyı bekle bir şey alma dedi ama gönlümden de kız geçiyordu hislerimden de
![]()
Malesf detaylı ultrasonda net belli olur dedi19 haftalık neden bellı olmadıkı hala canım doktor bısey demedımı