anlayana!!!

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
45
Aradığım yolu bulana dek döndüm durdum çemberin etrafında. Ne ışıklı oklara inandım, ne aşınmış patikalara kandım. Hep döndüm, hep aradım... Baktım zaman öne geçiyor ben daireler çizdikçe; o, dümdüz ilerliyor. Üşenmedim, kendi yolumu kendim açtım. Tırnaklarımla kazıyarak, saçımı süpürge ederek gibi bir sömürüye de gerek duymadan. Ne aradığını bilince yapman gereken daha net oluyor aslında.

Zaman zaman kocaman taşlar çıktı yoluma...
Zaman zaman kocaman taşlar atıldı yoluma...

Bu benim yolum, dedim ya... Sıyrıldım aralarından çoğu zaman. Yorulup oturduğumda da yardıma gelenler oldu paralel zaman yolcuları arasından. Şöyle bir etrafıma bakınmayı akıl edince de yalnız olmadığımı gördüm yolumda. Yol belli, iz belli... Her adımda bir insan, her adımda aynı amaca araç edinilmiş ayaklar. Oluk oluk akıyor taze kan damarlarımda. Tüm kılcallarında hareketi hisseden bir kalp gibi beynim. Beslendikçe kıvrılıyor, kıvranmıyor (!) . Kıvranmıyor üç kuruş minnet için maskelerini değiştirenler gibi. Kıvrılıyor ve zor güzele bürünüyor yavaş yavaş... Zamanla da çözmesi imkansız oluyor. Öylesine bir, öylesine bütün oluyor her şey ve herkes. Ama kesinlikle sonsuz başsız bir labirent değil, bir düğüm değil içinde yok olunacak.

Anlayabildiğin takdirde, zenginliğinden başını döndürebilecek bir bukleler yumağı benimkisi...

sevgilera.s.
 
Tesekkürler paylasım için..
Arkadaşım senin özel msg bölümü bulamıyorum gene mi bişey oldu bu özel msg larakafamçokkarıştı
Bayramını kutlarım,öpt..a.s.
 
cok guzel ve cok dogru bir yaziydi canim.. tesekkurler paylastigin icin.
 
Tesekkürler paylasım için..
Arkadaşım senin özel msg bölümü bulamıyorum gene mi bişey oldu bu özel msg larakafamçokkarıştı
Bayramını kutlarım,öpt..a.s.

aslında ne zamandır bakamıyorum canım özel mesajlaşma bölümüne ama bılgısayarım araya bayram girince serviste kaldfı hala gelmedi.o yüzden ınternete de giremıyorum 1 haftadır...bakıcam şimdi
sevgilera.s.
 
özel mesajlaşma işini sordum kaldırmışlar kızlar....:çok üzgünüm:
 
X