- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.861
- 798
- 35
- Konu Sahibi Miraclessss
-
İşte arkadaş da "sıcağı seven,pencere açılınca bile boynu tutulan kişi banyo yapıp saçını kurutmadan ya da saçını havluya sarıp üstünü örtmeden yatmasın" diyor.Bende sizi anlıyorum ancak bende terliyorum ama sicaktn zarar gelmiyor soğuktan zarar geliyor insana.birde şöyle birşey var sizinkinde siz haklısınız koca klimayı duvardan söküp gidecek haliniz yokta.ama bizimki pencere açma olayı yani
Sıcağa zerre dayanamıyorum, eşimle kedim aynı guruptan kaynayarak uyuyorlarMalum havalar sıcaklar arttı.banyo yapmıştım akşam üstü.kurudu saçlarım ama cereyanda kalırsam boynum tutuluyor((boyun fitigim var)nitekim geçenlerde aynı durum yaşandı pencereyi açık yattigimiz için boynum tutuldu iki gün baş dönmesi oldu.tabi eş kişisi ilgilenmedi benimle.)neyse bugün camı açmak istedi müsade etmedim.ve dedimki hasta oldum mu ilgilenmiyorsun.tartisma uzamasin diye de seni seviyorum iyi geceler dedim.iyi hal ediyosun dedi yastığını alıp balkona gitti.oraya yatmış ayar oldum adama.
Eh hatirlatmasan devami gelmeyecekse sorun yok ama her gece boyle olursa kotuNe hatırlatması kavga etmek beni mental olarak yoruyor suanki tek derdim uyuyup bu gece olanlara reset atmak.
Keşke bitanem hasta olurum bana kıyamazsın demi falan deseydiniz, nedense hep negatif pekiştirme kullanıyoruz. Hasta olunca benle ilgilenmiyorsun yerine hastayken üzülmüştün, bana su getirmiştin diye ballandırsak bir dahaki hastalığa da su olmaz meyve suyu getirmeye başlar. Pozitif pekiştireç lütfenMalum havalar sıcaklar arttı.banyo yapmıştım akşam üstü.kurudu saçlarım ama cereyanda kalırsam boynum tutuluyor((boyun fitigim var)nitekim geçenlerde aynı durum yaşandı pencereyi açık yattigimiz için boynum tutuldu iki gün baş dönmesi oldu.tabi eş kişisi ilgilenmedi benimle.)neyse bugün camı açmak istedi müsade etmedim.ve dedimki hasta oldum mu ilgilenmiyorsun.tartisma uzamasin diye de seni seviyorum iyi geceler dedim.iyi hal ediyosun dedi yastığını alıp balkona gitti.oraya yatmış ayar oldum adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?