Anlayışsız eşimin ailesiyle başım belada

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sapkın buluyorum daha çok yaa, daha az evvel bu konu hakkında yazıyordum ,dikkat edin yalnız kalmalarına tahammül edemiyorlar ,çocuk yapmalarını istemiyorlar ,hani mümkünse cinsel aktivite sıfır olsun .. bunu geleneksellik kisvesi altında yapıyorlar ama inanın bana çok ensest dürtüler bunlar ,evlada aşık resmen anne ,kopamıyor,en küçük bi emarede de tıpkı aşık bir kadın gibi hayatı zindan etmekte sakınca görmüyor
2 gün önce ailemin yanına gittik anneme demiş ki oğlum bizsiz bi hiç bizden habersiz tuvalete bile gidemez bizden ayrılırsa kızına bakamaz perişan eder ben hep onun arkasını topluyorum vs şeyler söylemiş telefonda konuşuyoruz işteyken kayınpederim ne arıyor seni zırt bırt çok mu zengin diyor aslında onu değil de beni araması zoruna giden söylemiyor

2 gün önce ailemin yanına gittik anneme demiş ki oğlum bizsiz bi hiç bizden habersiz tuvalete bile gidemez bizden ayrılırsa kızına bakamaz perişan eder ben hep onun arkasını topluyorum vs şeyler söylemiş telefonda konuşuyoruz işteyken kayınpederim ne arıyor seni zırt bırt çok mu zengin diyor aslında onu değil de beni araması zoruna giden söylemiyor
al işte bu sapıklık değil de ne allahını seversen

Araba zaten bizim değil kayın pederin yani ödemesek bizlik bi durum yok artık anahtarı vereceğiz çıkacağız gözüm de yok zaten

ben sapkın buluyorum daha çok yaa, daha az evvel bu konu hakkında yazıyordum ,dikkat edin yalnız kalmalarına tahammül edemiyorlar ,çocuk yapmalarını istemiyorlar ,hani mümkünse cinsel aktivite sıfır olsun .. bunu geleneksellik kisvesi altında yapıyorlar ama inanın bana çok ensest dürtüler bunlar ,evlada aşık resmen anne ,kopamıyor,en küçük bi emarede de tıpkı aşık bir kadın gibi hayatı zindan etmekte sakınca görmüyor

Eğer bakıma ilgiye ihtiyaçları yoksa ya da kendi ihtiyaclarını karşılayabilecek zindelikte iseler ben sırf evlatlarının aile kurmasına sevilmelerine tahammül edemedikleri için ille de beraber yaşayalım dibinizden ayrılmayalım mantığını hiç bir zaman anlamayacağım sanırım

Yaş kaç bu arada senin ve esinin

Eğer bakıma ilgiye ihtiyaçları yoksa ya da kendi ihtiyaclarını karşılayabilecek zindelikte iseler ben sırf evlatlarının aile kurmasına sevilmelerine tahammül edemedikleri için ille de beraber yaşayalım dibinizden ayrılmayalım mantığını hiç bir zaman anlamayacağım sanırım
Oğlu yokken daha iyi davranıyor zaten oğluyla zıtlaşıyor hep bazen eşim bana sarılıyor veya güzel bi söz söylüyor bakıyorum ağlayacak nerdeyse hemen laf katıyor araya her şeyde fesat kadın

Oğlu yokken daha iyi davranıyor zaten oğluyla zıtlaşıyor hep bazen eşim bana sarılıyor veya güzel bi söz söylüyor bakıyorum ağlayacak nerdeyse hemen laf katıyor araya her şeyde fesat kadın
Kuzu kaynanam daha 48 yaşında çalışıyor benden diri valla :)

anlaşılacak bi tarafı yok ki neyi anlayacaksın ? bencillik sapkınlık pisliklik ..

Normal şartlarda mutlu olması lazım oğlum eşini seviyor mutlu diye ama nerdee

S.alykum cnm cok üzüldüm seninn drumuna lakin su anda bnde ayni drumdaym insallah bi an once ayırır eşin evi

Birincisi, maddi imkansızlık diye birşeye inanmıyorum. Sonuçta bir kişi çalışıp asgari ücretle ev geçindirenler var. Ha yatırım yapıyorsanız, lükse düşkünseniz bu başka.
İkincisi, bunları eşime yansıtmıyorum demişssin. Neden? İlerde bir olay büyüdüğünde seni iyice haksız görsün diyemi..

Aynen o evde duracagima sokakta yatariz dedik çıktık Allaha sukur komşular sahip çıktı ev falan kiralık iyi kötü az az eşya aldık evinizi dduzduk 1 yıl sonra eşim mezun oldu zaten Allaha sukur herşeyi sıfırdan borçsuz dizdik.
Oğlusum şuan yanimdaydi senin için minciklayarak optum sende benim için op kizcemi:)
ay konuyla alakasız ama benımde 3 kedim vardı beraber yasıyorduk cocuk olduktan sonra sanırım uzululduler terkettıler benı yanındakı tatlıların kıymetini bil hala bır kedim olsa da onu sevsem derim uzuldum sımdı kedılerımın adı jesica tırmık ve incir di

En onemlisi ayri eve cikmaniz. Ayrica bu sadece kayinvalidenize ozel bir durum olmamali. Sizde dedigim dedik bir insan olabilirsiniz :KK30:

ay konuyla alakasız ama benımde 3 kedim vardı beraber yasıyorduk cocuk olduktan sonra sanırım uzululduler terkettıler benı yanındakı tatlıların kıymetini bil hala bır kedim olsa da onu sevsem derim uzuldum sımdı kedılerımın adı jesica tırmık ve incir di
Ayyyyy nasıl gittiler :( çok uzulrdum böyle bisey gelse basıma :( siz öyle diyince bol bol optum kedilerimi:)

Ben doğum yaptim sanırım kiskanip gittiler aslında hassaslar of iyi bakın onlara onlarla uyumak bile huzur öyle sevgi yok ya tam dostlar sahibinin ne olduğu onemli değil korkusuzca severler

Ben 1 hafta tatil bahanesiyle patliyorum sen bide ayni ev :KK57:

Back
X