Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konu sahibinin konusunda dalga gececek birşey göremiyorum. Sevgisizlikten ve evdeki huzusuzluktan kaçıp erken evlenen bir cok kızımız var. Bunlar o kızların sucu değil. Onlara yeterli kadar sevgi ve ilgi göstermeyen annenin babanın suçu. 3 çocuğunun olması "sen zaten kendini yapacağını yapmışsınız artık konuşma hakkın yok" anlama gelmez. 22 yaşında daha. Bir şeylere heves etmesi normal degil mi. Artik herkes neyi alıp yedigine kadar milletin gözüne sokuyor. Özenmiş işte.
Konu sahibi genel olarak durumunuzu bilmiyorum. Maddi durumunuzu da, ama tas tabak için birbirinizi kırmayın. Büyük takımlarin fiyatları da az değil. Ama bir süre para biriktirip alabilirsiniz. Yeter ki evinizde huzur olsun

Üslübunuz çok çok kötü..
Lütfen kızlarınıza bu üslupla konuşmayın.
Peki uslubumu goruyuyosun verilen cevapları da okudunmu yarıya gelmeden kanser oldum yada skandal gibi düzgün yazmayana düzgün konusmam
bn kusura bulmasın kimse bogazina bıçak dayamıyorum illa oku yorum yap die işine baksin

Durumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio
Arkadasım bak 4000 tl az, çook çok az, hiç çocugunuz olmasa bile ev kiraysa yetmez, 3 çocuk 5 nüfus karninizi bile doyuramazsıniz ,daha bunun okulu,kursu,hastaligı var, neden anlamiyorsun, eşin zor durumda, anlayıssiz olan sensin, millet 20000 tl gelirle 2. Çocugu yapmiyor bakamam diye, sen tabak derdindesin...

Ben konu sahibinin konusunda dalga gececek birşey göremiyorum. Sevgisizlikten ve evdeki huzusuzluktan kaçıp erken evlenen bir cok kızımız var. Bunlar o kızların sucu değil. Onlara yeterli kadar sevgi ve ilgi göstermeyen annenin babanın suçu. 3 çocuğunun olması "sen zaten kendini yapacağını yapmışsınız artık konuşma hakkın yok" anlama gelmez. 22 yaşında daha. Bir şeylere heves etmesi normal degil mi. Artik herkes neyi alıp yedigine kadar milletin gözüne sokuyor. Özenmiş işte.
Konu sahibi genel olarak durumunuzu bilmiyorum. Maddi durumunuzu da, ama tas tabak için birbirinizi kırmayın. Büyük takımlarin fiyatları da az değil. Ama bir süre para biriktirip alabilirsiniz. Yeter ki evinizde huzur olsun

size katılıyorum herkesi kendi şartları içinde değerlendirmek lazım diğer türlü çok düz bakılmış olur.

Cok tesekur ediorum size sabahtir anlatmaya calistigimi tek kalemde anlattiniz herkes 3 cocuk oldu hersey bitti olanlara goz yum ne derse yut anan baban yapmamis oda yapmasin diolar ya insallah bni kinayan bnden beter olur bn mutluyum sukur ama bos yorum yapanlara hakkim haram olsun kalp kirdiklari icin

Cok tesekur ediorum size sabahtir anlatmaya calistigimi tek kalemde anlattiniz herkes 3 cocuk oldu hersey bitti olanlara goz yum ne derse yut anan baban yapmamis oda yapmasin diolar ya insallah bni kinayan bnden beter olur bn mutluyum sukur ama bos yorum yapanlara hakkim haram olsun kalp kirdiklari icin

Allah öncelikle çocuklarınıza sağlık versin. İlerde isteseniz yine çalışırsınız zaten. Eşinizle anladığım kadarıyla evliliğiniz iyi genel olarak. Bence onunla ne hissettiğinizi sakin bir zamanda (3 çocukla sakin zaman bulmak zor. Iki çocuğum var bilirim) tekrar konusun. Belki o da o an size karşı yetersiz hissetmistir

huzurun olsun gerisi boş.karaca yemek takımını evlenirken ben almıştım ama merak etme komşuda sana güzel gözüksün diye misafire kullandığı tabağı getirmiştir.konulara bakınca aldatılanlar dayak yiyenler vs var. eşinin durumu varda almıyorsa hödüktür zaten.yaşın çok küçük daha 3 çocuk biraz fazla.şuan bekar olup arkadaşlarınla dolaşıp gezecek yaştasın daha.evlenmişsin ailene dem vuruyorsun.benim babamda alkoliğin teki idi.ben evliliği hiç kaçış olarak görmedim.aksine ya böyle bir evliliğim olursa diye korktum kaçtım hep ama günü gelince aşık oldum evlendim 25 yaşında.evlilik kaçış değil

Bende eskiden takıyordum böyle şeylere ama takmayın
İnan’ın üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.
Yaşınız daha çok genç
Çalışırsınız sizde alırsınız
Ya bn her turlu idare ediorum eve gelen komşu akraba vesaire bakip bu tencerede nasil yemek yapiosun dercesine asalayici bakmalarina uzuluorum yediremiorum ya

Anlayan anlio cnm boş yapma yorumunu kendine sakla eşim izin vermio çalışmama bekarkende babam izin vermedi neyi anlamiosun kendimimi satım.

Hayatınızı birilerinin izniyle yaşadığınız sürece daha çok konu açarsınız buraya. Zihniyetiniz gerçekten pis. Koca kahrı çekmeye devam o zaman. Biraz daha ağlayın belki üzülür kocanız tencere alır size

Son düzenleme:
size katılıyorum herkesi kendi şartları içinde değerlendirmek lazım diğer türlü çok düz bakılmış olur.
İçinde oldugu durumun farkinda degil ki, herkes onu kiskaniyor zannediyor garibim, ama ne durumda oldugunu anlayamazsa doğurmaya devam edicek, çocuklara yazik değil mi?

İçinde oldugu durumun farkinda degil ki, herkes onu kiskaniyor zannediyor garibim, ama ne durumda oldugunu anlayamazsa doğurmaya devam edicek, çocuklara yazik değil mi?

çocuk doğurmadaki bilinçsizlik konusunda haklısınız zaten önceki sayfalarda bunu yazdım ama evlenmesi konusunda ailesiyle ne yaşadığını bilmiyoruz ki evlenmek zorunda kalmış olabilir.

huzurun olsun gerisi boş.karaca yemek takımını evlenirken ben almıştım ama merak etme komşuda sana güzel gözüksün diye misafire kullandığı tabağı getirmiştir.konulara bakınca aldatılanlar dayak yiyenler vs var. eşinin durumu varda almıyorsa hödüktür zaten.yaşın çok küçük daha 3 çocuk biraz fazla.şuan bekar olup arkadaşlarınla dolaşıp gezecek yaştasın daha.evlenmişsin ailene dem vuruyorsun.benim babamda alkoliğin teki idi.ben evliliği hiç kaçış olarak görmedim.aksine ya böyle bir evliliğim olursa diye korktum kaçtım hep ama günü gelince aşık oldum evlendim 25 yaşında.evlilik kaçış değil
Canım bnim öyle geziyim arkadaşlarımla toziym hic olmadi babam izin vermedi döverdi anca bağ bahçe tarla işlerine götürürdü gün yüzü göstermedi hic söz hakkım yoktu evde evlendim cunki istanbula onlardan uzağa göremeyecekleri yerlere kesife gidecektim merak ediorurdum gemiyi gezmeyi bunları yaşasaydım rahat bi aile hayatım olsaydı evlenmezdim herkes bn günlük gulustanliktim evlendim gibi bakio konuya

Ya bn her turlu idare ediorum eve gelen komşu akraba vesaire bakip bu tencerede nasil yemek yapiosun dercesine asalayici bakmalarina uzuluorum yediremiorum ya
Ama durum bu! Muhtaçsıniz, 3 kurus kazanan kocanizin eline bakiyorsunuz, Konu komşu tencere değisince size saygi gostermeyecek

Farkındayım herşeyin bn ha deyince de cocuk dogurulmuo öyle doğurmaya devam edecek ne bn bakıyorum o çocuklara siz bnim adına öyle konuşamazsınız

Ama durum bu! Muhtaçsıniz, 3 kurus kazanan kocanizin eline bakiyorsunuz, Konu komşu tencere değisince size saygi gostermeyecek

Yorumlarınızı özel olarak mı küçümseyerek seçiyorsunuz? Diğer yorumlarınız da öyle. Yok "garibim" felan. Başkasına yardım etmek onu utandirmaktan geçmiyor. Bunlarda bizim toplumda cok sevilerek yapılan yalnislardan biri

Okuman gereken yaşta koca peşinden gideceğine okusaydın eğer yazdıklarını anlayabilmek için bukadar zorlamazdık kendimizi.. Hem ozaman işin gücün olur milletin tabağına çanağına özenip tarışma yaşamazdın eşinle.
Ne tasarımı ne buluşunda koca peşinde koşan kadın gözünde napıosun bana tabi siz ne anadan ne babadan yaşamadınız bunları oturdugun yerden yaz sen devam et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X