evlendim hic karaca falanda almadim. aldirmadim da aileme. acaba bende mi aptallik var. hicbir zaman su olsun bu olsun diye esyaya maddiyata bel baglamadim - olsaydi mutlu olur muydum olmazdim.
gecen yil evlenen arkadasim vardi yine (gec evlendi, meslegini eline aldi - yani bu is erken evlenmis olmaya veya okuyup okumamaya bakmiyor) ailesine her seyi aldirmis, cok kizmistim, her sey karaca olacakmis, bilmem ne markasi olacakmis (cogu markayi ben bilmiyorum bile). bana öyle 3000 TL ye catal-bicak-kasik takimi, yok 5000 TL ye yemek takimi, iste 1500 TL ye nevresim takimi hic mantikli gelmiyor - durumun varsa alirsin, herkesin kendi tercihi, ama zorla birine aldirmam.
bir süre sonra bunlarin yeni cicekli böceklisi cikiyor veya daha sade olanlari - sonra hoop onlardan aliniyor hep masraf - inan fiyatlari dahi bilmiyorum yukarida öylesine yazdim ama baya yüksek meblaglar bunlar.
simdi ben sana karaca takimi alsam mutlu olur musun sence?
bu mudur yani evde ki asil sorun?
aranizda gercekten iletisim probleminiz var, belkide cok erken alinmis 3 cocuktan dolayi sorumluluklar - esin ve sen bunu kaldiramiyor olabilirsiniz.