- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- 63
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
Herkes tek tek mesai saatlerini yazacak buraya. En çok çalışan en namussuzdur. İlk taşı en az çalışan atsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tercüme ediyorumIyi konusuom artış artiste bn diorum tek başına değilim bu dünyada anne babam ise gidiceksin dediğimden bn gidicem diyim dik başına mı yapsaydim yada evlendim eşim dışarısı güvenli değil it köpük dolu bn bize yeter dediğimde hayır çalışacaktı deseniydin evimde huzursuzluğunu yaratsaydım belli oldu turkiyedeki boşanma sayısındaki artışın sebebi sözler gibi gidicem deyip gidenler yuzundenmis
Arkadasim kimse durup dururken yorum yapip yargilamadı, calis tavsiyesine calisan kadin ahlaksizdir imasiyla yanit verince geldi o cevaplar ayrica ben de soyledim evet tencerelerimi calistim kendim aldim, 15 yildir gururla kullaniyorum, alabilecek durumda olmama ragmen degistirmiyorum,bu övunmekse de ovunuyorum anasini satiyim, bu kadar da duyar beni bayar açıkcasim, kadin bize ahlaksiz diyor siz verdiğimiz akillara gonul koymuşsunuz, anlamadim ben tepkiniziBebekli kadınlar da tabi iş yapabilir ama bir değil üç bebek var,en büyük çocuğu en fazla 3 yasında olmalı. Şu saate kadar hala yemek yapamadım en büyük 5 yaşında benim. Geçinebiliyorsa şükredip tencere tava derdine düşülmemeli,en fazla para biriktirmeye çalışabilir ufak ufak. Ben de armut piş ağzıma düş diyenlerden olmadım 18 yaşımdan beri çalışıyorum, tencerelerimi de kendim aldım ama bunu konu sahibine övünerek anlatınca(yorumlarda övünenler için) bişey değişmez,ailesi çalışmasına izin vermemiş, benim ailem de zorla çalıştırırdı mesela. Herşey konuşulanlar kadar kolay olmuyor. Ben de yorumlara dayalı söylüyorum sadece, size karşı değil.iyi günler
Boşanma sayısının artma nedeni belli oldu sizler gibi gidicem diyip gidenlermiş.Tercüme ediyorum
İyi konuşuyorum artık. Artiste ben diyorum tek başına değilim bu dünyada. Anne babam işe gitmeyeceksin dediklerinde ben gideceğim deyip dik başlışık mı yapsaydım ya da evlendim eşim dışarısı güvenli değil it kopuk dolu ben bize yeterim dediğinde hayır çalışacağım deseydim evimde huzursuzluk mu yaratsaydım. Türkiye'deki boşanma sayısının artma nedeni belli oldu ( sonunu çözemedim)
Fotoğrafına tıkladım hiç sorunum yok der gibi oturuyor22 yaşinda 3 çocuk?![]()
![]()
Ablacim senin çanak çömlekten daha ciddi sorunlarin var ama yine de sen bilirsin
Teşekkür ederim dur ekleyeyimBoşanma sayısının artma nedeni belli oldu sizler gibi gidicem diyip gidenlermiş.
sakın işe girip çalışmaya kalkma he , bak konu sahibi ne diyo çalışsın da çalışan kadınların başına ne olaylar geliyomuş onlar mı gelsin, namussuz oluyolarmış çalışan kadınlar.otur evinde zaten 18'inde kocaya kaçmamışsın yemek de yapamayıp kıskanıyosun evde kaldın diye ,ytub kanalın da yoktur senin, futbol takımı kuracak kadar çocuk yapmalıydın şu ana kadar yaptın mı?yoook.Allah bilir okul okumuşsundur bi de...![]()
İşsizim ben altı ayı geçti. Heyoooo... Ama bir saniye..su zamana kadarki namussuzlugum sayılıyor mu? Ayyyy kız ben orta okuldayken bile yaz tatillerinde çalışmıştım.Herkes tek tek mesai saatlerini yazacak buraya. En çok çalışan en namussuzdur. İlk taşı en az çalışan atsın.
Her türlü nasıl korundun bi anlatta burda ki çocuğu olmayan arkadaslara da bi yararı olur belkiCanım madi durumumuz orta eşim böyle mutfak eşyası denizimi denildimi fuzuli görüo liseyi okudum 3 çocuğu niye yaptin dersen her türlü korundum yinede rabbim verdi aldiramaduimda napim yani olacak olan olmuo bi şekilde iş dersen eşim izin vermio bn bakarım karıma dio ama netice bu
İşsizim ben altı ayı geçti. Heyoooo... Ama bir saniye..su zamana kadarki namussuzlugum sayılıyor mu? Ayyyy kız ben orta okuldayken bile yaz tatillerinde çalışmıştım.![]()
Tovbe edip diplomani sirkeli suya batir, umarim namusuna bisey olmamistirytub kanalim yok ama acicam hem de abone olanlara karaca tabak cekilisi yapicam beklerimokul mevzusunu acma yaptik bi hata iste
![]()
Ayyy kanımızda var bizim kızOnlar sayılmaz artık eski kasnaklar elek olduBen de işsizim iş bulamıyorum ne zamandır. Allahım diyorum ki niye iş bulamıyorum meğer namussuz olmadığım içinmiş. Mecbur şırfıntılık yapıcam artık başka çarem kalmadı
![]()
KŞSSAyyy kanımızda var bizim kızBen de kpssye çalışıyorum artık resmen şırfıntılık yapmak için sınava girecem.
![]()
![]()
Ama anca evinden yaparsınBnim gibi olsa op başına koy bnim çevrem nasıl güçlü fedakar evine çocuklarına bağlı biri oldumu bilio taştan ekmek yaparım herturlu acıyı atarım arkaya bnim yaşıtlarım bırak evlenmeyi yemek yapmayı bilmio bnim ytub kanalım var ohoo
@Exsansle profil fotosundaki siz misiniz ??
Ya sorma ilk düşündüğüm şey oydu gerçektenKomşuda az değil.hayatta karaca tabağımla komşuya bişey götürmem kırar mirar