Anlayışsız komşum!!!

İyi niyetinizi suistimal edip, sizi kullanıyor resmen
Hadi 1-2 kez rica etti gittiniz ..
Sen onun kulu kölesi değilsin.. Alsın kocasını gitsin, sende '' kocam izin vermiyor kusura bakmayın '' dersin.

Çok iyi niyetlisiniz gerçekten (: Ama Diğer arkadaşlara da katılıyorum .. Kusura bakmayın evimde yapmam gereken işler var filan deyin (:

İyi niyetinizi suistimal edip, sizi kullanıyor resmen
Hadi 1-2 kez rica etti gittiniz ..
Sen onun kulu kölesi değilsin.. Alsın kocasını gitsin, sende '' kocam izin vermiyor kusura bakmayın '' dersin.

aynen katılıyorum size
eşim izin vermiyor de dahada ısrar ederse kusura bakma senin yüzünden eşimle kötü olamam de tamam
ben bazen böyle kişşlelre karşılaşıyorum anlıyorum ki sadece beni kullanmak istiyor hemen kendimi çekiyorum,kusura bakmasınlarda kendimi kimseye kullandırtmam

bu insanlar niye böyle yaa şimdi onun yüzünden herkese temkinli yaklaşıcam bişey ietediklerinde acaba yine ister mi diye düşünmek zorunda mıyım:47:

herkesi kendin gibi bilmiyceksin işte her şerde bi hayır var ama kusura bakmasın maymun gözünü açtı olmaz artık(sizlerin de desteğiyle tabi:kkk:)
kocası çok geç geliyo annesi de hastaymış mış mış işte onun bahanesi çok da ben de yok:9:
işin doğrusu pek gidip geldiğim komsum falan yok bi a:kkk:kaaş edinirim demiştim ama amacı beni sömürmek olan biri de olmasın daha iyi evimde kös kös oturmaya razıyım:32:

yakınınız değilmiş 2 kere allh rızası için götürmüşsünüz ama hyr demeniz lazım birisi yüzünden eşinizle papaz olcaksıznız bu gidişle ne gerek var huzur kaçırmaya bunun sonu gelmez yarın birgün başka bişler ister mesafeyi koyun siz

Bu tip insanlar muhakkak oluyor etrafta,,
Birincisi bu lafı söylemek istemezdim ama biraz ''çıkarcı'' olduğu anlaşılıyor...
Ve bence bu sağlık ocağı meselesi kapanınca ''benim çocuğa bi saatlik bakıver'' muhabbetlerinin açılması an meselesi gibi duruyor..
Eşinizin istemediği durumlarda huzurunuzu bozmayın..Önce sizin huzurunuz önemli...

Neden hayır demek bu kadar zor?

Hadi yol falan sizi yormasa neyse de ee siz de yoruluyorsunuz çocuğunuzla...Zaten hayır demek için nedeniniz var...Zorluk çeke çeke,sırf tanımadığın biri üstelik sadece çıkarları için sizi kullanan biriyle gitmenin ne anlamı var ki...

Kızımın huysuzluğu beni çok yoruyor,yol da uzak eşim ilk seferlerde bir şey demedi ama artık gitmeme kızıyor de.Bırak gerisini o düşünsün...

ben böyle insanlara çok kızıyorum bir kere rica edilir onkere değil
2.söylemesinde gitmeseydiniz keşke
bence gelemem evde işim gücüm var deyin kızım huysuzlanıyor deyin
siz sürekli onunla dolaşmak zorundamısınız

çocuğumm yada benn rahatsızım diyinn yada akşam birisiylee sözleştikk misafirliğee gidicemm diyinn yanii yinedee kırmamaya çalışınn belkii ilerdee sizinde onaa işinizz düşebilirr böylede düşünmekk lazımm dimii ama..:17::17::17:

kapı çalındığında anahtar deliğinden bakın, o gelmişse açmayın:37:

bu nee kaç kurtul ondan. binada kullanacak kimse kalmamış en son senin kapına gelmiş resmen. samimiyetim yok hem işini gördürcek bide azarlicak. böylesi lazım değil. gelemem müsait değilim de bitti ya nedir bu. işim var de hatta yalan söylemek istemiyosan iş çıkar birini çağır gezmeye git. ne yaparsan yap paçanı kurtar

ne sinir bi tip ya başkalarını kullnmaya bayılıyolar bencde yalan falanda söleme müsait değilm gelemm de as suratınıda öle mıy mıy söleme biraz sert söle mesafe koy arana ne öle ya yardım edeceksin bide azarlıcak ne sanıyo kendini?

kapı çaldığında kızım dursa zaten açmıycam da hemen koşup bağırmaya başlıyo cadı:9:
2-3gündür temizlik yapmıyorum mahsus ki pazartesi büyük temizlik yapıcam akşama da misafir bulurum bi tane:34:

hayirdan anlamiyanlara bende kiziyorum hayir hayir demektir
hic kimse esimden önde olamaz esimin kizdigi seye zorla evetmi denir
ne sekilde israr ederse etsin hayir deeeee esinle aran acilinca disardaki nasil düzeldecekkk

Günaydın canım bizim eski oturdugumuz yerde bir komşumuz vardı normal günlerde hiç kimseyle konuşmaz apartmandakileri bırakın mahalleden hiç kimseyle konuşmaz selam bile vermez günaydın bile demez ama bir işi düştümü bizlerden yardım isterdi ama kendinisi hiç kimseye asla ve asla yardım etmez bir çöpünü dahi esirger evine misafir bile kabul etmez benim çayımdan yiyecegimden yemek istiyorsunuz der insanlara ,ama insanları kendi çıkarları için kullanmayı çok seven bir insandı bir kaç kere annemide kullanmak istedi fakat daha sonra kadının derdini anladı ve hiçbirşeyini yapmadı yardım bile etmedi sende işim var gelemem de yada kapının deliginden bak o gelmişse kapıyı açma sonuçta seninde küçük çocugun var.

evde olduğun halde açma kapıyı anlasın ve bir daha çağırmasın bu kadar.
siz ona vicdan diyosunuz başkaları enayi diyor..
Kimseye acımayın acıncak hale gelirsiniz..,
Birilerini kullanan insanlardan nefret ediyorum

bence eşinizin izin vermediğini ve evde bu konunun sorun olduğunu söyleyin. sonuçta bu durumdan siz de eşiniz de hoşnut değil.

kadın çıkarcının teki sizin yüzünüzü yumuşak bulmuş kesinlikle uzak durun yoksa bu isteklerin ardı arkası gelmez her zaman sizn merhametinizi kendi çıkarlarına göre kullanacaktır. en başından mesafenizi koruyun ki daha fazla başınızı ağrıtmasın..

canım benimde komşumla ilgili bir konum var ama başka bir komşumda mutlaka uğrar bana iş çıkışı çalar 5 dk diye girer tam bir saat oturmadan kalkmaz bende bazen zilin fişi var onu çekiyorum o zaman ısrarcı olmuyo ama diğer türlü ne bahanem olursa olsun oturmadan gitmez hatta gecen gün evi su bastı tüm parkelerşm söküldü evde ustalar var o zaman bile geldi 1 saat oturdu gitti düşünün halimi :(

Back
X