- 28 Ocak 2009
- 34.526
- 58.112
- 1.123
canım benimde komşumla ilgili bir konum var ama başka bir komşumda mutlaka uğrar bana iş çıkışı çalar 5 dk diye girer tam bir saat oturmadan kalkmaz bende bazen zilin fişi var onu çekiyorum o zaman ısrarcı olmuyo ama diğer türlü ne bahanem olursa olsun oturmadan gitmez hatta gecen gün evi su bastı tüm parkelerşm söküldü evde ustalar var o zaman bile geldi 1 saat oturdu gitti düşünün halimi![]()
Evin içinde inşaat var nasıl gelipte oturuyorlar anlamıyorum o insanları bizde yeni aldıgımız evde biraz tadilat yaptırdık babam begenmedi yerleri degiştirdi bir komşumuz telefon açıyor size oturmaya gelecez diyor anneme çayı kısırı hazırla diyor evdeki inşaatta 3 günlük annem kadına söyle diyor x hanım evim şuan inşaat oturacak yer yok diyor balkonlara kadar dolu 3 gün sonra gelin diyor biz bile ayaktayız yani gece yatarken bile bir tanıdıgımızın evine gittik kadınada bunu söyledi x hanım tabi anneme hemen küsüyor ne var yani biz gelir bir köşede otururduk diyor evin her tarafı inşaat evin içi usta dolu ama insanlar bunu anlamıyor bi türlü.