anlayışsız müdür..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Etiketler Etiketler
    mune
Bi sürü insanın içinden geçeni yapmışsınız bazılarına böyle cevap gerekiyor

Tekrar soyleyeyim asla insanlarin dis gorunusleriyle kotu yorum yapmam ama sizin eltiniz hakkinda soylediklerinizden sonra once bir kendinize bakmalisiniz diye ayna gorevi gormek istedim buyrun bir bakin...

Yorumu, tokat gibi yapıştırdın ya. Alnından öpüyorum seni. Helal

Valla bravo cok guzel yazmissiniz

Bence ciddi anlam da bir silkelenip kendinize gelin.bu sekil de kimse cekmez sizi.
Bura da istediginiz cevabi alamadiniz cahil cuhela kimseler gelip beni elestiremez!! Dediniz.
Uyanamayip okula gitmiyorsun mudur rapor al dedi diye anlayissiz diyorsun!
Mudur fazla anlayisliymis ciddi bir sorusturmayi hak etmissiniz.
Ben ogretmenim vizyonum genis havalarindasiniz ama siz ve sizin gibiler o kutsal gorevi itibarsizlastiriyorsunuz.
Diger konulariniz da eltinizi asagilamassiniz siz olsaniz istermiydiniz boyle bir elti demissiniz sahsen ben sizin gibi elti istemezdim.eltiniz yine insan kadinmis ben olsam selam dahi vermezdim.
Kilolu demissiniz de sizin basen ve gobekte almis basini gidiyor oyle adriyana lima filan degilmissiniz.yuzunuzdeki killar icin de lazer tavsiye edebilirim.
Takintili biriyim yazmissiniz diger kobulariniz da bence tedavi olmalisiniz hayir yani cevrenizdeki insanlara yazik

Mune @Kazen cahil cühela diye hakaret eden birini neden geçici olarak pasif yaptınız? Kalıcı defolsun gitsin!
Önce düzgün konuşalım lütfen, kimsenin bir diğerini siteden kovmaya hakkı yok, birileri de çıkıp siteden kovanlar kalıcı gitsin diyebilir, bunun sonu yok.
Üyelerin geçici veya kalıcı pasif olup olmayacağına yönetim karar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…