B
bulut123456789
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bulut123456789
-
insan evlenince ne ister birlikte yaşamaktan keyif almak..
hep bölemiydi yada yenı karsılastıgınız bır durummu...
anlatmadgınız ıcım tam yorum yapamıyorum.
bende olsam gucenırdım..üstelik oruclu bır ınsansınız...Allah yardımcınız olsun....
konuşmayı deneseniz ...beni kırdın oruçluyum beni anlamanı beklerimm....vs
işe yaramaz mı..
ben şimdi geldiğinde yemek vereyimmi ? sabah kalvaltı hazırlamadım aç aç gitti.anlasın beni dedim..yemek hazırlıyorum ama önüne koyayımmı koymayayımmı ...ne yapayım..uzatayımmı..of
akşamda kırıldığımı belli ettim ama nafile..kıçını kaldırıp ne kendi için nede benim için uğraştı..aslında yardım eden birisidir ama sürekli benim söylediğim şeyleri kendi istediği gibi anlaması yok mu deli oluyorum..ona göre ben ne yorgunum ne açım nede başım ağrıyor
şu mübarek günlerde çok ayıp etmiş eşiniz ben insanların iki türlüsünden çok korkarım 1-merhametsizden 2- kin tutandan ve maalesefki eşiniz merhametsiz anne gibisi yok diyorsunuz ya gerçekten doğru keşke yakın olsam vallahi ben verirdim size yemek üzülmeyin siz hiçbir zulüm karşılıksız kalmaz :gitme:
evet hiçbir zulum karşılıksız kalmaz.sabah işe giderken alması gereken giriş kartını almadan gitmiş.önceden 1 kere daha unutmuştu ve fırça yemişti.şimdide fırma yemişmidir ki.:gitme: bir yandan da üzülüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?