• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayışsızlığın böylesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi bulut123456789
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üzücü bir durum Kırılmışsınız...
Ne hissettiğinizi ne düşündüğünüzü Aynen eşinizle paylaşın..
''Başım ağrıyor,Açım yatıcam'' Yerine.
Başım çok fena ağrıyor,orucumda,bana birşeyler hazırlarmısın Lütfen..
Demeniz daha mantıklı..

canini SIKAN bidurm evet ama erkelre nedense hep nazik olmamizi beklerler ..arkadasa katiliyorum onun hosuna giden bi dille soylemelisin cnm ..en aizndan huzurunuz kacmasin sen ona o sana inna bunun sonu yok ...bence yemek ver ama gucenmis gibi sozler sarfet ..laf sokmadan ama

eşinizin yaptıgı cok ayıpmıs gercekten..

benım esımde boyle bır durumda basımın agrıdıgı yerımden kalkamadıgım bır gunde
hiç yapamadıysa ,
bir bardak cay, bir ekmegı dilimleyip kiminin üzerine recel ,kiminin üzerine bal kimine sarelle sürüp
mikrodalga da da 2 dk ıstıp bana zorla yedırmıstı..

cok mu zordu yaptıgı yada tabaklarla önüme soframı kurdu hayır..

ama o yaptıgı recellı ekmek bıle en guzel yemege bedeldı..

bence uzatmayın ama kırıldıgınızı belırtın ..

Eşin çok merhametsizce ve düşüncesizce davranmış ben olsam yemeğimi hazırlar yerdim kendim
Çünkü oruç bi ibadettir ona kızıp kendi ibadetinizi engellemiş zora sokmuş oldun..
Kalırsa kalsın bulaşıkla... sen yemeğini bi köşede hazırla afiyetle ye

O bilgisayarıda sök at camdan aşağı görsün..

Ben yeni taşındım hala yerleşemedim eşim elinden geleni yapıyor benim için
Akşam olunca masayı kurar hemen yemek yapamaz ama en azından tabak, kaşık-çatal bardak su ne gerekiyorsa koyar söylemeye bile gerek yok şunu yap diye
Biraz da kişiyle alakalı...
Yardımlaşmayı istemesi lazım

canım erkekler genelde böyleler onlara ev işi yemek demicen ben hastayım yorgunum hiç demicen:kızgın:maalesef anlamıyolar ellerinden gelmiyo böyle işler tabi üşeniyolarda
eşinde üşenmiş nitekim ama kendi yapamıyosa bile dışardan bişeyler getirtebilirdi canım ne de olsa oruçluydun sen
eşine çok kırıldığını güzelce belirt canım umarım bir daha böyle bir hata yapmaz:olmaz:

bak bir gün ac acina oruc tutman

ertesi gun tutamamana ve bas agrina arti kocanla aranin acilmasina sebeb olmus

keske uyanamadiginda zaten tokum deyip niyetlenmeseydin oruc icin

esine kirginligini belirt ama bence fazla uzama canim kendinide üzme

ben olsam dicem ama umarım olmam, asla yemek yapmam bunu telafi edene kadar, ne demek ya..kocalığı bırak insanlığa sığarmı, ben aç kedi yavrusu gördümmü yolumu değiştirip süt alırım,insan sevdiği kadına bunu mu layık görür..

herseyden önce nımete küsme sakın yemek yap ve bırlıkte yıyın
sonucta mubarek aydayız ve oruc bu
ezan okunduğundan ıtıbaren aç bırakmak vucudu gunahtır
sevap işleyım derken gunah ıslemeyın
akşam namazı cok acıl kılınması gerekse bıle yemekten sonra kılın denılıyor

bence yemek yap bırlıktede yıyın ama kırgınlığını dıle getırmelısın cunku eş hakkı çok büyüktur karsılıklı
ve kul hakkı olur bu

Arkadasim sen haklisin ama erkeklerin cogu hemen hemen boyle.

Benim esimde seker hastasi oldugu icin oruc tutmuyor. Bende bugun nasil olduysa saatimi kurmaya unuttum sahura kalkamadim. Basimin agrisindanda evimde zor is yaptim bugun.

Esim isten gelince yemekleri yapmistim tek corba kalmisti karistirilacak rica ettim karistir diye karistirmadi gitti yatti uyudu. Ama ben takmamaya calisiyorum Allahin verdigi guclu yine elimden geleni yapmaya calisiyorum. Ama cok kirildigimi belli etmeye calisicam aksam.

Bence o hata yapti sen yapma yine yemegini koy hatasini belki anlar.

eşinizin yaptığı çok ayıp MERHAMET ETMEYEN MERHAMET BULAMAZ dışardan siz uyurken bir pide dahi söyleyebilirdi bu o kadar zor değil demek ki sizin bu olayı unutucağınızı düşünüyor.

biz olayı sonuca bağladık ,,aramızda kırınlık kalmadı....herkese teşekkürler

çok sevındım allah agzınızın tadını bozmasın...

Valla sizin sorununuz şu bilgisayar galiba. Çok fazla zaman geçirmesin eşiniz bence eğer iş için kullanmıyorsa. Baksanıza başından kalkamıyor :/

mübarek günlerde çok yanlış yapmış insan böyle günde düşmanına bile yapmaz bence yemek verme anlasın hatasını hemde ne demek evde o kadar mlz olmaması bilg.başında oturacağına gitsin alışveriş yapsın bence birazcık küsde aklı başına gelsin yapmasın bir daha

Back
X