- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Bu herif kendini ne sanıyor?öyle biri değil..Annesinin hangi hastanede yattığını sormama bile kızan birisi.Annesinin rahatsızlığını bile söylerken sinir olmuştu.Annem hasta bil yeter.Annem hastanede yatıyor dedim bunu bilmen yeterli,hatta bana güvenmese oğlunun olduğunu bile söylemezmiş..detay sorunca sinirlenen birinin cenazesine gitmek istemem onu oldukça sinirlendirirdi sadece..
Teşekkür ederim :)Kızlar koptum gülmekten konu sahibi hanımcım arkadaş ilk msjı okumuş sadeceama o ilk mesaja göre yazdığı yorum müthişti kabul etmek lazım "son bir yolculuk kardeş" çok hoş bir yorumdu Allah da seni güldürsün çok güldüm
Premses değilAdamın annesi ölmüş premses ilgi bekliyor. Çünkü premses olmak bunu gerektirir. Helal premses,
Neden hala sürdürmeye çalışıyorsunuz pekiHanımlar konuya aşırı hassas olucam derken detayları atlayabiliyorsunuz..Biz acısına zaten saygılıyız.Ancak bir insan yabancı numaraya cevap verip sizin telinizi açmıyorsa?Sesi gayet normalse Çevrime girip sizin yazınıza cevap vermiyorsa,daha evvel adını ve yaşını da yalan söylemişse orada daha farklı düşüncelere sevk ediliyorsunuz..Yorumlarda yazıyor,annesinin hastanede yattığını söylediğinde nerede dedim,kızdı..rahatsızlığı ne dedim kızdı..Ve ilk tanışmada adını yalan söylemiş,sonra sorduğımda evet adım bu diyor hala.Meğer adı başka imiş.Yaşıda...
Allah ıslah etsinAraştırdım vefat yok ortada. Sildim numarasını,engelledim.
Araştırdım vefat yok ortada. Sildim numarasını,engelledim.
Araştırdım vefat yok ortada. Sildim numarasını,engelledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?