Adamın annesi ölmüş premses ilgi bekliyor. Çünkü premses olmak bunu gerektirir. Helal premses,Arkadaşlar merhaba,
Kısa süre önce başlayan bir birlikteliğimiz var.Karşı tarafın 1 hafta önce annesi vefat etti ve memleketine gitti defn işlemleri için. Oraya gittiğinde hiç aramadı,ben yazmadıkça yazmadı.Elbette tepki vermedim acısı var diye.Ancak 1 hafta oldu hala bir napıyosun demiyor.Yazmazsam yazmıyor,yazdığımda da çevrime girdiği halde cevaplamıyor..ancak 2. kere birşey dersem kısa ve nazikçe cevap veriyor.Şimdi ben mi alınıyorum,yoksa karşı taraf beni sallamıyormu? Cidden anlamadımAcısına saygım sonsuz ve böyle bir zamanda ona ters bir söz edecek değilim ve hep yanında olmaya çalıştım zaten.Peki çevrime girip görmezden gelinişim? Hiç aranmayışım? Arasam gurursuz,aramasam anlayışsızlıkmı olacak? Bir de size sormak istedim..
öylemi dersinizBilerek cevap vermiyor bırak bu işin peşini
Anlayış gösteriyorum zaten kimseye ses etmedim trip yapmadım.Ama çevrimde görüp cevap alamayınca insan durup bir düşünüyor,1 haftayı geçiyor çünki vefat..Her şekilde destek verdim zaten..Acısı taze. Öyle 2. Dereceden bir akraba falan da değil - annesi neticede. Ki erkekler daha çok yıkılıyor anne - babanın vefatının ardından. Çevrimiçi oluşu da taziye mesajlarıdır. Kendisini toparlamak zaman alacaktır. Biraz anlayış göstermeyi dene, ha illa konuşacağım diyorsan ara, bunun gurursuzlukla yüzsüzlükle alakası yok.
Sizin anneniz veya babaniz öldü mü? Ölmediyse şu anda onu anlamanız mümkün degil. Cok bencil bir yaklaşımıniz var
Mevzu bu zaten canım,arayınca açmıyor...Arasammı kısmını şunun için dedim,1 haftadır hep yazan arayan ben zaten,cevap alamayanda ben..Aramaya devam etmekten bahsettim ben..Ararsanız neden gurursuz olasınız onu anlamadım?? Çocuğun annesi ölmüş tabiki arayıp sormalısınız şu durumda gururu mu düşünüyorsunuz ?? Arayın sesini duyun kuru kuru mesaj mı atıyorsunuz?
Yanlış anlamayın ama kendisini size tam olarak yakın gördüğünü sanmıyorum.bu can sıkıntısıyla sizden uzaklaşmış olabilir.Yoksa gerçek manada kendime yakın bulduğum ki duygusal bir ilişki içerisinde olduğum insan beni aramasa bile ben ararım o anda sırf konuşup açılmak ondan destek almak için.Bencillik
Mevzu bu zaten canım,arayınca açmıyor...Arasammı kısmını şunun için dedim,1 haftadır hep yazan arayan ben zaten,cevap alamayanda ben..Aramaya devam etmekten bahsettim ben..
Trip yaptığımı hangi cümlemden çıkardınız acaba? Ben neden göremedim? Kusura bakmayında 1 haftadır arayıp mesaj yazıp yanında olmak için debelenen benim.Tellerime cevap alamadım,mesajlarınsa bazılarına.Çevrime girildiği halde. Ve asla bir terslik yapmadım. Anlatımımı düzgün okuyup cevaplarsanız belki anlarsınızAnnem ölecek(Allah korusun,gecinden versin) gözüm sevgili,es,nişanlı görecek. Bir de bunun için trip yiyecem,gerçi acıdan tribide anlamam ya. Biraz empati yap,herşeyi cozersin.
Bencillik
Mevzu bu zaten canım,arayınca açmıyor...Arasammı kısmını şunun için dedim,1 haftadır hep yazan arayan ben zaten,cevap alamayanda ben..Aramaya devam etmekten bahsettim ben..
Yanlış anlamayın ama kendisini size tam olarak yakın gördüğünü sanmıyorum.bu can sıkıntısıyla sizden uzaklaşmış olabilir.Yoksa gerçek manada kendime yakın bulduğum ki duygusal bir ilişki içerisinde olduğum insan beni aramasa bile ben ararım o anda sırf konuşup açılmak ondan destek almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?