Anlayışsızlık mı ediyorum,yoksa umursanmıyormuyum?

mutlumelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.741
En iyi cevaplar
1
3.176
133
Arkadaşlar merhaba,

Kısa süre önce başlayan bir birlikteliğimiz var.Karşı tarafın 1 hafta önce annesi vefat etti ve memleketine gitti defn işlemleri için. Oraya gittiğinde hiç aramadı,ben yazmadıkça yazmadı.Elbette tepki vermedim acısı var diye.Ancak 1 hafta oldu hala bir napıyosun demiyor.Yazmazsam yazmıyor,yazdığımda da çevrime girdiği halde cevaplamıyor..ancak 2. kere birşey dersem kısa ve nazikçe cevap veriyor.Şimdi ben mi alınıyorum,yoksa karşı taraf beni sallamıyormu? Cidden anlamadım:KK43: Acısına saygım sonsuz ve böyle bir zamanda ona ters bir söz edecek değilim ve hep yanında olmaya çalıştım zaten.Peki çevrime girip görmezden gelinişim? Hiç aranmayışım? Arasam gurursuz,aramasam anlayışsızlıkmı olacak? Bir de size sormak istedim..
edit: Adam 41 yaşında ve yalanlarını buldum. O yüzden güvensizlik var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Kısa süre önce başlayan bir birlikteliğimiz var.Karşı tarafın 1 hafta önce annesi vefat etti ve memleketine gitti defn işlemleri için. Oraya gittiğinde hiç aramadı,ben yazmadıkça yazmadı.Elbette tepki vermedim acısı var diye.Ancak 1 hafta oldu hala bir napıyosun demiyor.Yazmazsam yazmıyor,yazdığımda da çevrime girdiği halde cevaplamıyor..ancak 2. kere birşey dersem kısa ve nazikçe cevap veriyor.Şimdi ben mi alınıyorum,yoksa karşı taraf beni sallamıyormu? Cidden anlamadım:KK43: Acısına saygım sonsuz ve böyle bir zamanda ona ters bir söz edecek değilim ve hep yanında olmaya çalıştım zaten.Peki çevrime girip görmezden gelinişim? Hiç aranmayışım? Arasam gurursuz,aramasam anlayışsızlıkmı olacak? Bir de size sormak istedim..
Adamın annesi ölmüş premses ilgi bekliyor. Çünkü premses olmak bunu gerektirir. Helal premses,

Acısı taze. Öyle 2. Dereceden bir akraba falan da değil - annesi neticede. Ki erkekler daha çok yıkılıyor anne - babanın vefatının ardından. Çevrimiçi oluşu da taziye mesajlarıdır. Kendisini toparlamak zaman alacaktır. Biraz anlayış göstermeyi dene, ha illa konuşacağım diyorsan ara, bunun gurursuzlukla yüzsüzlükle alakası yok.

Adamın anası ölmüş sizin her mesajınıza ne cevap yazacak ki

Yani evli aynı evin içinde yaşayanlar bile o süreçte bir dönem uzaklaşıyor

Aramaması da evdeki ortamdan olabilir zira annen öldü sen kız peşindesin yorumunu duymak istemez hiçbir delikanlı

Uzaktasınız zaten, bekleyin gelince hareketlerini tartarsınız

Acısı taze. Öyle 2. Dereceden bir akraba falan da değil - annesi neticede. Ki erkekler daha çok yıkılıyor anne - babanın vefatının ardından. Çevrimiçi oluşu da taziye mesajlarıdır. Kendisini toparlamak zaman alacaktır. Biraz anlayış göstermeyi dene, ha illa konuşacağım diyorsan ara, bunun gurursuzlukla yüzsüzlükle alakası yok.
Anlayış gösteriyorum zaten kimseye ses etmedim trip yapmadım.Ama çevrimde görüp cevap alamayınca insan durup bir düşünüyor,1 haftayı geçiyor çünki vefat..Her şekilde destek verdim zaten..

Sizin anneniz veya babaniz öldü mü? Ölmediyse şu anda onu anlamanız mümkün degil. Cok bencil bir yaklaşımıniz var

Bencillik?
Her gün arayıp telim açılmadığı için ? hmm değişik.
Ararsanız neden gurursuz olasınız onu anlamadım?? Çocuğun annesi ölmüş tabiki arayıp sormalısınız şu durumda gururu mu düşünüyorsunuz ?? Arayın sesini duyun kuru kuru mesaj mı atıyorsunuz?
Mevzu bu zaten canım,arayınca açmıyor...Arasammı kısmını şunun için dedim,1 haftadır hep yazan arayan ben zaten,cevap alamayanda ben..Aramaya devam etmekten bahsettim ben..

Bencillik

Mevzu bu zaten canım,arayınca açmıyor...Arasammı kısmını şunun için dedim,1 haftadır hep yazan arayan ben zaten,cevap alamayanda ben..Aramaya devam etmekten bahsettim ben..
Yanlış anlamayın ama kendisini size tam olarak yakın gördüğünü sanmıyorum.bu can sıkıntısıyla sizden uzaklaşmış olabilir.Yoksa gerçek manada kendime yakın bulduğum ki duygusal bir ilişki içerisinde olduğum insan beni aramasa bile ben ararım o anda sırf konuşup açılmak ondan destek almak için.

Sevgilimin babası ölünce yanına gittim direkt. Aramızda 700 km vardı hemen hemen. Bir süre de dönmedim. Yanında olup destek oldum. Benle ilgilensin tavrınız ne kadar itici. Şu piremses ruh hallerinizi gösterin de adam kimle beraber bilsin. Bu sevgisizlikten başka bir şey değil zaten. Pes.

Ya Adam annesini kaybetmiş ve anca daha bir hafta olmuş sanki aylar yıllar geçmiş gibi ilgi bekliyorsunuz..ben babamı kaybettiğimde aynı evin içinde çoluğumu çocuğumu gözüm görmedi yeri geldi.Birakin adami acısını yaşasın aşk meşk düşünecek hali mi var Şu anda?
Ayrıca isteseniz siz arayın böyle zamanda gurur mu yapıyorsunuz?

Annem ölecek(Allah korusun,gecinden versin) gözüm sevgili,es,nişanlı görecek. Bir de bunun için trip yiyecem,gerçi acıdan tribide anlamam ya. Biraz empati yap,herşeyi cozersin.
Trip yaptığımı hangi cümlemden çıkardınız acaba? Ben neden göremedim? Kusura bakmayında 1 haftadır arayıp mesaj yazıp yanında olmak için debelenen benim.Tellerime cevap alamadım,mesajlarınsa bazılarına.Çevrime girildiği halde. Ve asla bir terslik yapmadım. Anlatımımı düzgün okuyup cevaplarsanız belki anlarsınız

Bencillik

Evet bencilsiniz. Ve acisina ve durumuna anlayışınız da yok, sayginiz da yok.. Birde üstüne "1 hafta olmuş vefati" yazıyorsunuz. Ya insan utanır birine "ama 1 hafta oldu" diye düşünmeye. Yani orda kedisini gömmüyor. Annesi ölmüş! Yaşayan anlar ancak. Orası şu anda yangın yeri.

Biraz empati yapın,doğduğunuz andan itibaren size en yakın olan kişiyi kaybetmişsiniz,gerçekten oturup ''ay sevgilimi özledim yaaa'' kafasına girer misiniz ? 1 hafta dediğiniz nedir ki hala insanlar baş sağlığına gelir,o acıyı o günü tekrar tekrar hatırlar.Aradım açmadı yazmışsınız,belki kimsenin sesini duymak istemiyor,bu kadar önem veriyorsanız gidin yüz yüze bir görüşün yanında olduğunuzu hissettirin,birkaç ay sonra baktınız durum hala aynı o zaman uzaklaştık dersiniz

Yanlış anlamayın ama kendisini size tam olarak yakın gördüğünü sanmıyorum.bu can sıkıntısıyla sizden uzaklaşmış olabilir.Yoksa gerçek manada kendime yakın bulduğum ki duygusal bir ilişki içerisinde olduğum insan beni aramasa bile ben ararım o anda sırf konuşup açılmak ondan destek almak için.

Haklısınız. Ben iki tarafın da sevgisinin samimiyetine inanmadım.

Back
X