anlık durum değerlendirmesi istiyorum

Iliski doygunlugu olusmus sanki. Yasanilan tecrubelerden sonra belli 1 kirilma noktasi oluyor insanda. Ondan sonra da asla eskisi gibi tahammul edemiyor. Evlenmeden once bu doygunluk yasandigi icin evlilik hayati da farkli olmuyor ve tahammul siniri asildigi icin o da bosanma/ayrilik ile sonuclaniyor sanirim. Bu sekilde saglikli, guzel 1 birliktelik yasamaniz cok zor.

evet canım aynen o kişi.
ama şöyle bir durum var biz bu adamla bir ayrıl bir barış zaten nerdeyse bir aydan fazla ayrı kaldık.
şimdi bu akşam görüşme konusunda sorun çıktı. onunla ilgili de şimdi konu açacağım çünkü gerçekten ben anlamıyorum bu erkekleri

Geçenlerde , Bdv ye konu açan psikolog bir üye vardı.

Görüştüğünüz kişinin psikolog olduğuna emin misiniz ? Uzaktan eğitimle mi mezun olmuş ?
hayır görüştüğüm psikolog tv ye çıkan tanınmış bir kişi. yani uzaktan eğitim değil. tanınan biri

3 aylık bir ilişkide, eğer boşsa işi gücü yoksa bu kadar geç yazması normal gelmedi bana. benim de ilişkilerim de zamanla böyle geç yazmalar oluyor ama artık birbirimizi tanıyoruz, geç yazdığında naptığını biliyorum. bu sık oluyor ki rahatsız oluyorsun gibi geldi. özellikle ilk aylar durmadan geç yazıyorsa cok sallamıyor demektir bana göre (boş olduğu zamanlardan bahsediyorum, işteyken vs değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…