E ebru3434 Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2013 7 1 6 35 İstanbul 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru3434 #1 selam medyum arıyorum herşeyi bilen...bildikleriniz varsa yazarmıısnız..KURTULUŞTAKİ ANNA YI ARIYORUM AMA...ORDAN TAŞINMIŞ O.. acil falcı bulmam gerek...arkadaşlar yardımcı olursanız seviniirm. Son düzenleme: 23 Eylül 2013
selam medyum arıyorum herşeyi bilen...bildikleriniz varsa yazarmıısnız..KURTULUŞTAKİ ANNA YI ARIYORUM AMA...ORDAN TAŞINMIŞ O.. acil falcı bulmam gerek...arkadaşlar yardımcı olursanız seviniirm.
E esaz Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2014 5 1 16 18 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru3434 #2 selam buldunmu medyum acaba
B beyzazeynep Medyum Beyza tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Ocak 2016 3 0 1 44 12 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru3434 #3 esoes31 .!.: selam buldunmu medyum acaba Genişletmek için tıkla... Merhabalar beyza ben siteye yeni giriş yaptım iddialı fal bakıyorum ilgilenirseniz iletişime geçebiliriz
esoes31 .!.: selam buldunmu medyum acaba Genişletmek için tıkla... Merhabalar beyza ben siteye yeni giriş yaptım iddialı fal bakıyorum ilgilenirseniz iletişime geçebiliriz
B betulnisamina Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2016 6 1 1 40 19 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru3434 #4 ebru3434 .!.: selam medyum arıyorum herşeyi bilen...bildikleriniz varsa yazarmıısnız..KURTULUŞTAKİ ANNA YI ARIYORUM AMA...ORDAN TAŞINMIŞ O.. acil falcı bulmam gerek...arkadaşlar yardımcı olursanız seviniirm. Genişletmek için tıkla... ...bu kişi şahane ara konuş mutlaka büyü yapmıyor ama ben de vekf yaptırdım eşimle adam kötüydü duzeldik çok sukur Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2016
ebru3434 .!.: selam medyum arıyorum herşeyi bilen...bildikleriniz varsa yazarmıısnız..KURTULUŞTAKİ ANNA YI ARIYORUM AMA...ORDAN TAŞINMIŞ O.. acil falcı bulmam gerek...arkadaşlar yardımcı olursanız seviniirm. Genişletmek için tıkla... ...bu kişi şahane ara konuş mutlaka büyü yapmıyor ama ben de vekf yaptırdım eşimle adam kötüydü duzeldik çok sukur