"]Kayınvalideniz bakmak zorunda değil,sonuçta ona güvenerek yapmadınız o çocuğu ,söz verip dönmesi kötü olmuş tabi,fakat şöyle de bir durum var,baştan kendine güvenmiş,bir hafta bakınca o sorumluluk ağır gelmiş..bu da gayet normal,bence başınızın çaresine bakın,böylece kimseye gebe kalmazsınız
bakmak zorunda oldugunu dusunmuyorum tabi ki ama ben onlara guvenerek işe geri döndüm.. hem calış istiyolar hemde bu sekilde baktırmak .... ee ben neden yaptım ki cocugu
bu fırsatı bulmusken calısmalıymıssım... bu olayı fırsat olarak goruyolar anlaycagınız.. ki ben annane babanne bakıcak yine de ikilemde kalıcak diye üzülüyordum[/QUOTE]çalış istiyorlar derken kim?
evlendıgım den beri senin annen benim annem gibi ayrı gayrı durumları hıc dusunmedım... eşimin ailesinin haddinden fazla kayırdım.. annem yatalak annesine bakıyor...ondan baska bakan kimse yok.. o bu kosullarda da dahil gerektiğinde gelebileceğğini yada cocugu goturmemı ıstıyoAnneniz suya sabuna dokunmayacak mı? Biz kadınlar hep kendi tarafımızı kayırmaya çok meraklıyız, eşit eleştirilmeli. Kadına önce yapabilirim gibi gelmiştir sonra da zor olduğunu görünce sorumluluk paylaşacak birini aramıştır. Annenizle konuşun büyük ihtimal kabul etmeyecek, sizde çalışmazsınız kreş dönemine kadar
evlendıgım den beri senin annen benim annem gibi ayrı gayrı durumları hıc dusunmedım... eşimin ailesinin haddinden fazla kayırdım.. annem yatalak annesine bakıyor...ondan baska bakan kimse yok.. o bu kosullarda da dahil gerektiğinde gelebileceğğini yada cocugu goturmemı ıstıyo
bu fırsatı bulmusken calısmalıymıssım... bu olayı fırsat olarak goruyolar anlaycagınız.. ki ben annane babanne bakıcak yine de ikilemde kalıcak diye üzülüyordum
aynenn bende artık onu hıssetemeye basladım anende baksın gibisinden. mecburui durumlarda diger kardeşine bırakıyo ama. anneside annemden baskasını istemiyor yanındaa. bunu bile bile de böyle yapmaları beni resmen soguttuKayın valide çok müdahaleci geldi. Kimin ne yapacağına hep o mu karar veriyor. Sen çalış. Bebeğe ben bakim. Bebeğe şimdi annen baksın. Sonra akraba baksın.
Arkadaşım çocuk senin yaşam senin . Çocuğuma ben bakarım çalışmam bir şekilde maddi yonunu hallerim diyorsan ki senin niyetin sanki bu. kimseyi sallama. Dinleme.
Bir kere ben bakarım dedikten sonra gelsin annen de baksın diyebilmek çok çirkin. Bakamıyorsan, zor gelmiş olabilir o zaman çocuklar ne yapabiliriz ben sanırım tek başıma altından kalkamayacagim denir. Alt metinde ben torunum bakıyorum annen de torununa baksın bi zahmet gibi bir şey sezdim ben.
evlendıgım den beri senin annen benim annem gibi ayrı gayrı durumları hıc dusunmedım... eşimin ailesinin haddinden fazla kayırdım.. annem yatalak annesine bakıyor...ondan baska bakan kimse yok.. o bu kosullarda da dahil gerektiğinde gelebileceğğini yada cocugu goturmemı ıstıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?