annane-babanna-bıde yakın akraba cıktı (bebeğim bakım mevzusu)

bety60

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
158
164
103
Geçenlerde de bi konu acmıstım belki hatırlayanlar olur.. bebeğime kayınvalidem bakıyordu.. yeni döndüm işe sayılır.. daha 15 gün dolmadan kayınvalidem su koy verdi.. bunalmıs vs vs. bi hafta annen gelsin bi hafta ben gelime dondu iş... sonra bi duyuyorum kii bi hafta da bi akrabamız var o da bakacakmıs da.. hayır aklım almıyor yani bi cocuga kendi evinde de olsa 3 farklı kısnın bakması normal mi ben mi abartıyorum... yıne bu kayınvalidem tam işe baslamama iki hafta kala bana ben bakarım dedi cocuga ben yoksa işe dönemyecektim bile. suan o kadar kotu hıssediyorum ki kendimi.. bebeğim 9 aylık bu arada. napıcam sasırdımm.. işimi bırakacam diyorum bu fırsatı iyi degerlendir diyolar... gercekten ortada bi fıtsat var da ben m, göremiyorum

Siz degil kv abartmis .Pardon da bir evcil hayvani bile kisa sure birine emanet edince depresyona giriyor .Kaldi ki bebek bu .3 kisi bir de siz 4 her kafadan farkli ses farkli yetistirme tarzı. Cocuk hanginize uyum saglayacak ,hangi duzene gore yetisecek ? Bakici bakinca bile sorun oluyor .Bazı konularda annenin istedigini uygulamadigi icin .Anneniz bakarim diyorsa su kv ve akrabayi saf disi birakin çatlasınlar. Ha o da olmuyorsa kendiniz bakici bulun.

E çocuğun hali ne olacakmış her hafta başka biri... pes! Anneniz gelse birini bulsanız siz de o sırada... öyle bir imkanınız yok mu. Hiç değilse bir tek bakıcısı olur yavrunun

Anneanne ve babaannenin dönüşümlü gelmesi bence çok mantıklı ama yakın akrabayı istemeyin bence
Eğer bakamayacaksa babaanneyi devre dışı Bırakıp o akraba ve anneanne ile devam edin

Kayınvalideniz bakmak zorunda değil,sonuçta ona güvenerek yapmadınız o çocuğu ,söz verip dönmesi kötü olmuş tabi,fakat şöyle de bir durum var,baştan kendine güvenmiş,bir hafta bakınca o sorumluluk ağır gelmiş..bu da gayet normal,bence başınızın çaresine bakın,böylece kimseye gebe kalmazsınız

"]Kayınvalideniz bakmak zorunda değil,sonuçta ona güvenerek yapmadınız o çocuğu ,söz verip dönmesi kötü olmuş tabi,fakat şöyle de bir durum var,baştan kendine güvenmiş,bir hafta bakınca o sorumluluk ağır gelmiş..bu da gayet normal,bence başınızın çaresine bakın,böylece kimseye gebe kalmazsınız[/QUOTE]

bakmak zorunda oldugunu dusunmuyorum tabi ki ama ben onlara guvenerek işe geri döndüm.. hem calış istiyolar hemde bu sekilde baktırmak .... ee ben neden yaptım ki cocugu

bakmak zorunda oldugunu dusunmuyorum tabi ki ama ben onlara guvenerek işe geri döndüm.. hem calış istiyolar hemde bu sekilde baktırmak .... ee ben neden yaptım ki cocugu[/QUOTE]
Şu hayatta öğrendiğim tek bir şey varsa o da kendinden başka kimseye tam olarak güvenmeyeceksin..

bakmak zorunda oldugunu dusunmuyorum tabi ki ama ben onlara guvenerek işe geri döndüm.. hem calış istiyolar hemde bu sekilde baktırmak .... ee ben neden yaptım ki cocugu[/QUOTE]

çalış istiyorlar derken kim?

bakmak zorunda oldugunu dusunmuyorum tabi ki ama ben onlara guvenerek işe geri döndüm.. hem calış istiyolar hemde bu sekilde baktırmak .... ee ben neden yaptım ki cocugu

çalış istiyorlar derken kim?[/QUOTE]
bu fırsatı bulmusken calısmalıymıssım... bu olayı fırsat olarak goruyolar anlaycagınız.. ki ben annane babanne bakıcak yine de ikilemde kalıcak diye üzülüyordum

Kv nin geri adim atmasi kotu olmus.

Ama demek ki belli bir yastan sonra bebel bakimi zor geldi yapacak birsey yok.

Bence kv bakmasin.
Annen ve akraba baksin
3 kisi fazla

Yaşlı biriyse zor gelmiştir bebek bakımı .Anne ve babanneye okey ama akraba saçma olmuş .akraba diskalifiye olcaksa şayet iyi olur dönüşümlü bakılması diye düşünüyorum.

Anneniz suya sabuna dokunmayacak mı? Biz kadınlar hep kendi tarafımızı kayırmaya çok meraklıyız, eşit eleştirilmeli. Kadına önce yapabilirim gibi gelmiştir sonra da zor olduğunu görünce sorumluluk paylaşacak birini aramıştır. Annenizle konuşun büyük ihtimal kabul etmeyecek, sizde çalışmazsınız kreş dönemine kadar

çalış istiyorlar derken kim?
bu fırsatı bulmusken calısmalıymıssım... bu olayı fırsat olarak goruyolar anlaycagınız.. ki ben annane babanne bakıcak yine de ikilemde kalıcak diye üzülüyordum[/QUOTE]

çalışıp çalışmama kararın onlara mı bağlı? eşin ne diyor?

Sadece anneniz bakacaksa devam edin.

Ama siz en güzeli çocuğunuza kendiniz bakın güvenilir bir bakıcı bulana kadar.

evlendıgım den beri senin annen benim annem gibi ayrı gayrı durumları hıc dusunmedım... eşimin ailesinin haddinden fazla kayırdım.. annem yatalak annesine bakıyor...ondan baska bakan kimse yok.. o bu kosullarda da dahil gerektiğinde gelebileceğğini yada cocugu goturmemı ıstıyo

Kayın valide çok müdahaleci geldi. Kimin ne yapacağına hep o mu karar veriyor. Sen çalış. Bebeğe ben bakim. Bebeğe şimdi annen baksın. Sonra akraba baksın.

Arkadaşım çocuk senin yaşam senin . Çocuğuma ben bakarım çalışmam bir şekilde maddi yonunu hallerim diyorsan ki senin niyetin sanki bu. kimseyi sallama. Dinleme.

Bir kere ben bakarım dedikten sonra gelsin annen de baksın diyebilmek çok çirkin. Bakamıyorsan, zor gelmiş olabilir o zaman çocuklar ne yapabiliriz ben sanırım tek başıma altından kalkamayacagim denir. Alt metinde ben torunum bakıyorum annen de torununa baksın bi zahmet gibi bir şey sezdim ben.

Annenin gelip bakmayacağımi bildiği halde niye annen de 1 hafta dönüşümlü bakalım diyor.

bu fırsatı bulmusken calısmalıymıssım... bu olayı fırsat olarak goruyolar anlaycagınız.. ki ben annane babanne bakıcak yine de ikilemde kalıcak diye üzülüyordum

çalışıp çalışmama kararın onlara mı bağlı? eşin ne diyor?[/QUOTE]
eşim bana bırakıyo ama bu tarz konusmalar onunda kafasını karıstırıyo. hissediyorum. bu problemler ikimizide cok huzursuz etmeye basladı. aileler evlerinde mutlu mesut bız birbirimzi yiyoruz

aynenn bende artık onu hıssetemeye basladım anende baksın gibisinden. mecburui durumlarda diger kardeşine bırakıyo ama. anneside annemden baskasını istemiyor yanındaa. bunu bile bile de böyle yapmaları beni resmen soguttu

Sen bir tane yardımcı tut annene, evin yakın değilse yakına taşın bebeği de annene bırak her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…