- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
eşim bana bırakıyo ama bu tarz konusmalar onunda kafasını karıstırıyo. hissediyorum. bu problemler ikimizide cok huzursuz etmeye basladı. aileler evlerinde mutlu mesut bız birbirimzi yiyoruz[/QUOTE]çalışıp çalışmama kararın onlara mı bağlı? eşin ne diyor?
eşimi ikna edemiyorum bakıcıya da ikna olmuyor.. bende bayılmıyorum bakıcıya bırakmaya amaaaa en iyisii bu bızım ıcınnSen bir tane yardımcı tut annene, evin yakın değilse yakına taşın bebeği de annene bırak her gün
o kadar haklısın kii bizimkide surat yapmadı desem yalan olur ama o konulara bıle girmedim ben.bide biz aynı evde kalmak zorundayız o baktıgı zamanNormalde asssla demem bunu ama istifa et ve çocuğuna karıştırma asla. Kendin büyüt. Bu yıl başında ben işe girdim nasıl mutluyum zor bela buldum iş diye, oğlum da yaşını doldurmuştu. 3. Gün baktım kayınvalidenin surat değişiyor, bastım istifayı geldim. Şimdi işe girmek istesem de aklıma geliyor yaptığı suratlar, kreş zamanına kadar oturayım diyorum. Kayınvalidem de pişman oldu farkındayım çünkü istediği gibi yetişmiyor oğlum. Her zaman biraz mesafe iyidir
problem yasamadılar mı hıcc.benim yiğene anneanne ve babaanne bakıyor dönüşümlü. 2 ay 2 ay. şehirdışındalar çünkü onlar.
Bebek küçük dahaeşimi ikna edemiyorum bakıcıya da ikna olmuyor.. bende bayılmıyorum bakıcıya bırakmaya amaaaa en iyisii bu bızım ıcınn
Hmm hastası varsa tabiiki art niyet olmuş. Allah kolaylık versin. Şimdilik işe devamı askıya alıp, kvalidenede nesafe koymaya çalılevlendıgım den beri senin annen benim annem gibi ayrı gayrı durumları hıc dusunmedım... eşimin ailesinin haddinden fazla kayırdım.. annem yatalak annesine bakıyor...ondan baska bakan kimse yok.. o bu kosullarda da dahil gerektiğinde gelebileceğğini yada cocugu goturmemı ıstıyo
Yoo yengem cok uyumlu biri ama genel tavri mizacı böyle. Zaten iki tarafta gözü gibi bakiyo cok kiymetli küçük hanımproblem yasamadılar mı hıcc.
Iyi dayaniyonuz boyle insanlara. Ya calismam ya bakici tutarmm. Anneler bile olsa minnet edince bi garip oluyolarGeçenlerde de bi konu acmıstım belki hatırlayanlar olur.. bebeğime kayınvalidem bakıyordu.. yeni döndüm işe sayılır.. daha 15 gün dolmadan kayınvalidem su koy verdi.. bunalmıs vs vs. bi hafta annen gelsin bi hafta ben gelime dondu iş... sonra bi duyuyorum kii bi hafta da bi akrabamız var o da bakacakmıs da.. hayır aklım almıyor yani bi cocuga kendi evinde de olsa 3 farklı kısnın bakması normal mi ben mi abartıyorum... yıne bu kayınvalidem tam işe baslamama iki hafta kala bana ben bakarım dedi cocuga ben yoksa işe dönemyecektim bile. suan o kadar kotu hıssediyorum ki kendimi.. bebeğim 9 aylık bu arada. napıcam sasırdımm.. işimi bırakacam diyorum bu fırsatı iyi degerlendir diyolar... gercekten ortada bi fıtsat var da ben m, göremiyorum
inanin onlar da yaşlı ve bakamiyorlar.. çocuğa bakmak dünyanın en zor islerinden biri. Arkadasimin annesi bakamadı yoruluyorum diye, k valide geldi o da bakamiyacam dedi ki ikisi de bakmak istemediklerinden degil bakamıyorlar cidden. Sonucta annesinin evine bakici tuttu. hergun annesine bırakıyor, bakici annesinin evine gelip bakiyo çocuğa..bir çocuğa bakmak gorevi anne babanindir zaten. anneler saglikli enerjik ve gonullu olurlarsa ne güzel ama artık bu da bi şansGeçenlerde de bi konu acmıstım belki hatırlayanlar olur.. bebeğime kayınvalidem bakıyordu.. yeni döndüm işe sayılır.. daha 15 gün dolmadan kayınvalidem su koy verdi.. bunalmıs vs vs. bi hafta annen gelsin bi hafta ben gelime dondu iş... sonra bi duyuyorum kii bi hafta da bi akrabamız var o da bakacakmıs da.. hayır aklım almıyor yani bi cocuga kendi evinde de olsa 3 farklı kısnın bakması normal mi ben mi abartıyorum... yıne bu kayınvalidem tam işe baslamama iki hafta kala bana ben bakarım dedi cocuga ben yoksa işe dönemyecektim bile. suan o kadar kotu hıssediyorum ki kendimi.. bebeğim 9 aylık bu arada. napıcam sasırdımm.. işimi bırakacam diyorum bu fırsatı iyi degerlendir diyolar... gercekten ortada bi fıtsat var da ben m, göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?