- Konu Sahibi benim_olan
-
5 ve 6 yasina kadar Anneannem büytü bizi....Ablam ve Ben Türkiyedeydik Annemle Babam Almanyada calisiyorlardi.
40 li Bebeydim beni biraktiginda....Annem izine geldigi zaman Abla dermisiz ona Annem aglarmis hep.
Evet...bir kopukluk vardi her zaman...buraya geldigmizde cok zorluk cekmistik....ama biz cocuktuk bir cikolata ile teselli oluyorduk....asil iskenceyi Anneannem cekti.....biz gittikten sonra kalan camasirlarimizi koklayip yatarmis......
Ne tesadüftürki 2-3 yil sonra türkiyedeki teyzem dogum etti....ikiz kizlari oldu....biri esmer biri beyaz tenli....ayni ablamla ben gibi.....Anneannem Allah bana acidi sizin yerinize onlari gönderdi diye aglardi hep.
Hakki coktur üzerimizde....Annem vefat ettikten sonra cok cöktü...oda fazla yasamaz artik diye düsünüyorum....
Allah uzun ömürler versin yinede....seneden seneye görüsebiliyoruz....buda gurbetin cilveleri
Biz Hacca gitme vesilesi ile ayrılmıştık,annem de fırsat bu fırsat diye hemen ilkokula yazdırmış beni. Hatta dedem el kadar bebe okula mı gider diye Hac dönüşü küsmüş annemlere..
Anneannem benim de ardımdan çok ağlamış.
Anneannem der ki heryerde herşeyde seni görüyordum..
Ama ben pek etkilenmiyorum bunları dinleyince..
Ben her iki tarafa da kurdum duvarları sanırım..
Anneannesinin veya babaannesinin torunlarina cok düskün oldugunu,onlar icin mahvoldugunu falan duyunca o kadar özeniyorum ki.Benim anneannem mesela cok diktatör,dedigim dedik bir kadindir.Öyle sevmekmis,öpmekmis,sarilmakmis,öyle $eylerle hic i$i yok.annem anlatir,bir kere beni öptügünü hatirlamam der.Cok ilginc bir insan ya.Ben de tam tersiyim.Cocuklarimi yerim resmen.Torunlarima da kesinlikle ayni olacagimdan 100% eminim.
benıde ananem büyüttü annem çalıştığı için küçüklüğüm,ilkokulu tamamlayana kadar onunla geçti.ananem ne istersem alır ne dersem yapardı.annemi oyuzden sevmezdim.pamuklar içinde büyüttü beni dersem yerdiri.hakkkını asla ödeyemem.Allah rahmet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?