- Konu Sahibi benim_olan
içinizde belki annanne belki babannesiyle büyüyüp annesinden ayrı düşünler yada başka akrabalrının yanında kalıp büyüdüklerinde anne yada babasıyla sorun yaşayanlar soğukluk yaşayanlar var mı? merak ediyorum.çünkü beni canım rahmetli annanem büyüttü ve şimdi annemle bir birimizi anlamakta hemen hemen her konuda zorluk çekiyoruz.büyüdükçe içimdeki ananne sevgisi değil anne sevgisiydi. o nu her daim annemmiş gibi gördüm 14 yaşıma kadar ona anne dedim.onu 2004 kaybettiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.resmen şoka girdim. ve annemle belki bu yüzdençoçukluğumda ergenliğimde çok kavgalar ettim.belki ayrı kalmak belki birbirimizin kokusunu duyma şansımız olmadığı içinmidir nedir birbirimizi anlayamadık.o en ufak şeyde benim annanemle büyüdüğüm için asi olduğumu sandı.ben beni annane ellerinde bıraktığı için hep ona kızdım,ama bir yandanda annanem kadar melek bir insanı tanıdığım içinde sevindim,annem varken onun kollarında uyudum.onun kollarında uyandım.o kahvaltı soframı hazırladı. o okula giderken saçlarımı ördü.he bu arada annem mi? nerdeydi? çalışıyordu.şimdi evliyim.belki bende anne olucam ama her ne olursa olsun çoçuğumu kendim büyütmek istiyorum.benimle hemen hemen aynı sorunları yaşayanlardan paylaşımlarını bekliyorum.içimdeki alev annannemi kaybettim kaybedeli dinmedi.oydu sanki annem..mafoldumben