merhaba öncelikle pazar gününden beri diyetteyim bugün 4. günüm tartılmadım fakat hala değişiklik yok gibi görünüyor..yediklerimi yazmadığım için çabuk unutuyorum bu yüzden buraya yazmaya karar verdim.. 160 boyundayım ve 5 kilo vermek istiyorum kimse beni yargılamaz umarım 48-49 kilo arasında gidip geliyorum 43 ya da 45 kilo olmam lazım
salı gününden başlıyorum önceki yediklerimi hatırlamıyorum :)
sabah: bir şey yiyemedim okula geç kalmıştım..
öğle: okuldan eve hızlıca yürüdüm (20 dk oluyor) eve geldiğimde ise
1 salatalık
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 adet (paketi değil) form pirinç patlağı,mısırlı
yanında soda içtim
akşam:
koca bir tabak yayla çorbası içtim..
gün içerisinde sütlü kahve,bitki çayları ve su tükettim.
çarşamba günü: (yani bugün)
sabah: yine geç kalktım kahvaltı yok malesef
öğlen: yayla çorbası (bir koca tabak içtim ) ve 1 adet form pirinç patlağı
akşam bir şey yemeyi düşünmüyorum zaten canım istemiyor çok yemek yiyen biri değilim aslında hep 45 kiloydum nisan ayı gibi kilo aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum zayıf olmayı seviyorum spor yapamıyorum vaktim yok sizce böyle kilo verebilirmiyim? sonradan geri almam büyük ihtimal çünkü çok yiyen birisi değilim.. ama vaktim olursa mekik çekiyorum
öncelikle aramıza hoşgeldin. kimse yadırgamaz merak etme
bende 3 haftadır diyet yapıyorum. 50,4 kg idim şimdi 48,9 um.benimde hedefim 44 kg olmak. 28 yaşındayım 154 boyundayım ve 43-44 ideal kilom. şuan tıkanmış durumdayım. gecen hafta sadece 100 gr vermişim.hedefimiz aynı. gunlugume beklerim. sen kac yasındasın?
bu arada profılıne baktım. kızıl :) bende kızılım :) bılmıyorum tabı senınkı dogal mı :) benimki doğal.
Okula gidiyorum dediğine göre daha küçük olmalısın. Çok klasik ama gerçekten doğru bir tavsiye, şimdi aç kalarak verdiğin kiloları ileride mutlaka geri alıyorsun. Zaten fazla kilon yok, bence daha düzenli beslenmelisin. En azından yorgun hissetmeden, kahvaltıyı dahil ederek ve bol bol spor yaparak. Ben lisede 68 kiloydum ve senin gibi aç kalarak 52 kiloya düştüm üniversitede. Ama şimdi evliyim ve zamanla 70i gördüm. AÇ kaldım olmadı, ilaç kullandım olmadı. Dukan diyeti uygulamaya karar verdim. Bence sen de denemelisin. İlk evrede ki sana 2-3 gün yeterli olur sadece protein içeren yiyecekler yiyorsun. Yumurta, et, süt, peynir vs. Sonra uzun bi seyir dönemi. Bir gün sebze ve protein diğer gün sadece protein alabilirsin. 1 ay kadar sana uygun olur. Fakat başka hiç bir şey yememelisin. Yağ, tuz, tatlı, meyve yok. Bol bol su içmelisin. Dİğer aşamalarda yememen gereken şeyler de listeye ekleniyor ve daha özgür oluyormuşşun. (Kitabın o bölümlerini henüz okumadım.) Son aşamada ki bu ömür boyu sürüyor sadece 1 gün diyet yapıyorsun haftada ve kilonu koruyorsun falan. Dİetin çok ağır, kendine ve okuldaki performansına bunu yapma derim. Kolay gelsin, zayıflayınca fıstık gibi olan resimlerini bekliyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?