bende har ay en az iki dergi aldım..o ayki içindeki bilgilere göre aldım
kitapta tracy hogg un kitabını okumaya çalışıyorum şimdi..tavsiye ederim muhakkak ama hamileyken oku bitir doğum yapınca üstünden geçersin..ben aynı gün kitap bitiren bi insandım..şimdi bebekten 2 aydır kitabı ancak yarıladımkaydirigubbakcemile3
tracy nin kitabını ben de almayı düşünüyorum
gerçekten mucize çözümler veriyo mu sence
canım ben hamileyken genelde her ay dergi alırdım bazen 1 dergi bazen daha fazla
her ay muhakkak aldığım hamileyiz biz dergisi
mother and baby veya diğer beğendiğim dergiler
ayşe önerin kitabını nerdeyse 3 yıl oluyo alalı onu okudum
trach hogg un kitabını almıştım onu daha tam anlamıyla okumadım baya kalın
bende dogum oncesi ne okuyacagimi bilemedim
dergi okumadim ama elimden geldigince kitap okumaya çaliştim
dogmamış çocugun gizli yasami
sevmek kolay eğitmek zor
çocugunuza sınır koyma
gibi bir kaç kitap okumustum daha çok eğitim ile ilgili diyebilirim..
dogumdan sonra ayse onerin annlik gebelik kitabi,tracy hogg un bebek sorunlarina mucizevi çozumler
simdilik aklima bunlar geliyor.dogumdan sonra benim pek firsatim olmamişti iyi degerlendirim bu donemi:))
begendiginiz kitaplarida paylaşirsaniz sevinirim:))
heracım şimdilik hiç bebklerle ilgili bi kitap okumadım
ama kızıma kitap okuyorum sık sık.sanki daha sakin oluyo ben okurken
özel kitaplar değil ama o an ne okuyosam oboshayallersmile
bende har ay en az iki dergi aldım..o ayki içindeki bilgilere göre aldım
kitapta tracy hogg un kitabını okumaya çalışıyorum şimdi..tavsiye ederim muhakkak ama hamileyken oku bitir doğum yapınca üstünden geçersin..ben aynı gün kitap bitiren bi insandım..şimdi bebekten 2 aydır kitabı ancak yarıladımkaydirigubbakcemile3
ben her ay hamileyiz dergisini alıyorum.. Birde Kağan Kocatepe nin 9 ay 10 gün kitabını aldım.. Çok geniş kapsamlı neredeyse aklıma gelen her sorunun cevabını bulduğum bir kitap ama hamilelik haftaları ile ilgili bölümler biraz kısa tutulmuş yinede tavsiye ederim.
hogg un kitabinin 516 sayfa yani çozumler oyle basit degil:))onemli olan uygulaması uyku yeme duzeni kurmak için onemli ama ben uygulayamadim mesela, biberon vermedim ve basarili olmadim(okuyunca anlayacaksin neden:))Tracy Hogg'n kitabı nası öneriyor musunuz?Bende şu sıralarda alıcam bebek gelişimi,eğitimiyle alakalı bir kitap.Dergileri okuyorum ama diğer kitaplardan fırsat bulamıyorum henüz bu tarz bi kitap alıp okumaya.Evet bu dönemi çok iyi değerlendirmek gerekiyor ziraa ilerde vakit bulamıcakmışız kitap okumaya tüm tecrübeli anneler bunu söylüyorlar sizinde belirttiğiniz gibi.
Beğendiğim kitapları sormuşsunuz bebekle alakalı mı yoksa genel mi?Genelse tarzınızı öğrenebilir miyim?Ona göre nacizane tavsiyerim olacak ki sizinde bana olursa güzel bir paylaşım olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?