Anne adayları dergi ve kitap okuyor muyuz?

hera42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
517
2
96
Denizli
Sevgili anne adaylarımız dergi ve kitap okuyarak bilgileniyor musunuz?Okuyorsanız hangi dergileri ve kitapları tercih ediyorsunuz?Okumayı çok seven birisi olarak sizlerinde bu konuda neleri tercih ettiğinizi merak ettim.Ben hemen hemen tüm bebek dergilerini takip ediyorum ama aralarında en çok beğendiğim dergi hamileyiz dergisi özellikle bu sayısı çok faydalı bilgiler içeriyor tavsiye ediyorum hepinize.Kitap olarakta Ayşe Öner'in kitabını almayı düşünüyorum ama diğer kitapları okumaktan fırsat bulamıyorum.Okuduğunuz normal kitapları da paylaşabilirsiniz..Sizlere ve bebişlerinize sağlık dolu günler dileğiyle..

Neden hiç cevap gelmedi arkadaşlar acaba?Ülkemizdeki kitap okuma oranının azlığı bu soruya da yansıyor galiba..

canım ben hamileyken genelde her ay dergi alırdım bazen 1 dergi bazen daha fazla
her ay muhakkak aldığım hamileyiz biz dergisi
mother and baby veya diğer beğendiğim dergiler

ayşe önerin kitabını nerdeyse 3 yıl oluyo alalı onu okudum
trach hogg un kitabını almıştım onu daha tam anlamıyla okumadım baya kalın

bende dogum oncesi ne okuyacagimi bilemedim

dergi okumadim ama elimden geldigince kitap okumaya çaliştim
dogmamış çocugun gizli yasami
sevmek kolay eğitmek zor
çocugunuza sınır koyma

gibi bir kaç kitap okumustum daha çok eğitim ile ilgili diyebilirim..
dogumdan sonra ayse onerin annlik gebelik kitabi,tracy hogg un bebek sorunlarina mucizevi çozumler

simdilik aklima bunlar geliyor.dogumdan sonra benim pek firsatim olmamişti iyi degerlendirim bu donemi:))

begendiginiz kitaplarida paylaşirsaniz sevinirim:))

heracım şimdilik hiç bebklerle ilgili bi kitap okumadım
ama kızıma kitap okuyorum sık sık.sanki daha sakin oluyo ben okurken
özel kitaplar değil ama o an ne okuyosam oboshayallersmile

bende har ay en az iki dergi aldım..o ayki içindeki bilgilere göre aldım
kitapta tracy hogg un kitabını okumaya çalışıyorum şimdi..tavsiye ederim muhakkak ama hamileyken oku bitir doğum yapınca üstünden geçersin..ben aynı gün kitap bitiren bi insandım..şimdi bebekten 2 aydır kitabı ancak yarıladımkaydirigubbakcemile3

ben her ay hamileyiz dergisini alıyorum.. Birde Kağan Kocatepe nin 9 ay 10 gün kitabını aldım.. Çok geniş kapsamlı neredeyse aklıma gelen her sorunun cevabını bulduğum bir kitap ama hamilelik haftaları ile ilgili bölümler biraz kısa tutulmuş yinede tavsiye ederim.

tracy nin kitabını ben de almayı düşünüyorum
gerçekten mucize çözümler veriyo mu sence

tracy nin kitabını ben de almayı düşünüyorum
gerçekten mucize çözümler veriyo mu sence

evet kesinlikle mucize çözümler..
tabiki uygulamak öyle kolay değil ama uygularsan çok faydasını görürsün..ben 7. aydan sonra uygulamaya başladığım için çok zorlandım siz başından itibaren yapmaya çalışın eminim o kadar zorlanmazsınız

Kurani kerim okuyorum ve bebegime dinltiyorum bol bol.. Gazete okuyorum bulmaca cozuyorum.. Turkce hamile ve bebek dergileri okuyabilmeyi cok isterdim ancak bulmam kolay degil.. Bol bol fransizca dergi makale okuyorum..

Ayşe Önerin kitabını bnde almayı düşünüyorum cnm tavsiye ediyo musun?Nasıl?

Tracy Hogg'n kitabı nası öneriyor musunuz?Bende şu sıralarda alıcam bebek gelişimi,eğitimiyle alakalı bir kitap.Dergileri okuyorum ama diğer kitaplardan fırsat bulamıyorum henüz bu tarz bi kitap alıp okumaya.Evet bu dönemi çok iyi değerlendirmek gerekiyor ziraa ilerde vakit bulamıcakmışız kitap okumaya tüm tecrübeli anneler bunu söylüyorlar sizinde belirttiğiniz gibi.

Beğendiğim kitapları sormuşsunuz bebekle alakalı mı yoksa genel mi?Genelse tarzınızı öğrenebilir miyim?Ona göre nacizane tavsiyerim olacak ki sizinde bana olursa güzel bir paylaşım olur..

heracım şimdilik hiç bebklerle ilgili bi kitap okumadım
ama kızıma kitap okuyorum sık sık.sanki daha sakin oluyo ben okurken
özel kitaplar değil ama o an ne okuyosam oboshayallersmile

Tebrik ederim seni loliss kendi adıma.Ne kdr güzel kızına şimdiden aşılıyorsun kitap dinlemeyi ve eminim o ilerde sıkı bir okuyucuda olacaktır.Ben şimdiden okuyorum 19haftalık doğmamış bebeğime:)

Beni de endişelendiren konuların başında gelen bir konu bu napıcam bakalım kitap okumadan duramam benBaba bakarken okurum artık kucağa alıştırmıcam zaten başarabilirsembilmiyorumkismile

Tşkler Sibush tavsiyen için.Bu ismi daha önce de duymuştum değerlendiricem

hogg un kitabinin 516 sayfa yani çozumler oyle basit degil:))onemli olan uygulaması uyku yeme duzeni kurmak için onemli ama ben uygulayamadim mesela, biberon vermedim ve basarili olmadim(okuyunca anlayacaksin neden:))

ben okuduguma memnunum iyi fikir ediniyorsun hiç ihtiyacinda olmayabilir ama bir rutin otutrmana yardimci olacaktir.

dogan cüc$eloglunun başariya goturen ailesinide okudum:))sinava girmek için erken ama şimdiden ogrenelimki alişkanlik haline getirmek için vaktiniz olsun:))

daha iyi bir ebeveyn olamama yardimci olacak kitap tavsiyeleri beni mutlu eder,ne yazık ki bu ara sadece çocuk için bir seyler okuyabiliyorum

"Doğmamış çocuğun gizli yaşamı" nı okumuştum. Ama benim psikolojimi bozmuştu "aman şöyle düşünürsem bebek olumsuz mu etkilenir" vs strese sokmuştu beni. Ama Tracy'nin kitabı çok güzel. Bazı çözümlerini uygulamak çok zor ama güzel şeyler öğrendim ben. Hamileyken okumanızı ve sonra da arada göz atmanızı tavsiye ederim. Bebek doğduğunda daha bilinçli olursunuz böylece...

Ben Dr Glade B. Curtis'in Hafta Hafta Hamileliğiniz isimli kitabını okuyorum. Yaklaşık 360 sayfalık bir kitap. Hamileliğe hazırlıktan başlayarak doğuma kadar oluşabilecek herşeyi çözümleriyle ve babaya tavsiyeleriyle birlikte vermiş. Güzel bir kitap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…