• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne adayları yardimci olabilir misiniz

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
Kizlar bugün doktora gittim 9 +2 günlük ciktik doktorumuz 2 li test istedi ama devlet hastanesin de randevu alamadim dolmuş ozelde bu testi yaptiran arkadaşlar hangi hastanede ne kadar ücret odediniz acaba bu arada ben İstanbul uskudarda oturuyorum

Arkadaeim Koşuyolu görüntüleme merkezini bir arayip sorun biraz pazarlik yaparsaniz indirebilirsiniz. Ben sonomed de yaptirdim ama orasi biraz pahali. İlk söylediğim daha uygun fiyatlidir.

Arkadaeim Koşuyolu görüntüleme merkezini bir arayip sorun biraz pazarlik yaparsaniz indirebilirsiniz. Ben sonomed de yaptirdim ama orasi biraz pahali. İlk söylediğim daha uygun fiyatlidir.
TSK ederim
Yanılmıyorsam bem para vermedim ayrica.ozel hastaneye gidiyorum ama bende 13 , hqftadq yapildi bi hastqnelerle gorus bence
gerçekten para almamalari ilginç özelde beta HCG için bile ücret aliyorlar diye biliyorum

Normalde 12. Haftada yapiliyordu ama central hospital, yunus emre hastanesi bunlar duzgun ve uygun hastaneler
TSK ederim

Ben başka bir ilde, özel bir laboratuvarda 80 tl ye yaptırmıştım.
Yaşadığınız çevrede bu gibi özel laboratuvarlar varsa görüşüp fiyat alabilirsiniz.

Hayırlı olsun bebişin canım :) Ben istanbul avrupa bölgesinde özel hastanede ultrason destekli yaptırmıştım 160 tl'ydi yanlış hatırlamıyorsam :)

Kizlar bugün doktora gittim 9 +2 günlük ciktik doktorumuz 2 li test istedi ama devlet hastanesin de randevu alamadim dolmuş ozelde bu testi yaptiran arkadaşlar hangi hastanede ne kadar ücret odediniz acaba bu arada ben İstanbul uskudarda oturuyorum
ben yenibosna da bi hastaneye gidiyorum.. 157 tl demişlerdi..

Konunuzla ilgili hicbir fikrim yok ama heyecanınızi te burdan içimde hissettimm. Yazmak istedim.Sağlıkla kucaklayin inşallah:-D

Back
X