- 16 Eylül 2017
- 305
- 222
- 18
- 31
- Konu Sahibi Paretooptimal
-
45 yaşında ikiside. Bundan zevk alıyorlarsa da çocukları hiç düşünmüyorlar valla ben onları gördükçe evlilikten soğuyorum .Yaşları kaç
Belli bir yaştan sonra insanlar birbirine sarıyor
Rutin işler yapılıyor ama heyecan mutluluk kalmayınca o dırdırdan şikayetten besleniyorlar
Eşim beni 50 yaşıma gelince boşayacakmış böyle olmayalım diye
Yoo hatta şükrediyorum küçükken bizi annesiz babasız büyütmediler belki bizim için sabrettiler. Ama şuan ayrı olsalar daha mutlu olurdum herhalde.Keşke boşansalarmış di mi? Geçmişte.
eskiden böyle değillerdi o zaman? Zamanla yaşın verdiği bi durumdur ben geçmişte de böyleler diye düşünmüştümYoo hatta şükrediyorum küçükken bizi annesiz babasız büyütmediler belki bizim için sabrettiler. Ama şuan ayrı olsalar daha mutlu olurdum herhalde.
Yok geçmişte de böylelerde küçüklüğümde de hatırlıyorum.eskiden böyle değillerdi o zaman? Zamanla yaşın verdiği bi durumdur ben geçmişte de böyleler diye düşünmüştüm
hımm. Keşke boşansalarmış yazık değil mi annenizin babanızın ömrüne birbirlerini yemiş durmuşlar. Yaşınız kaç? Bence evden bi şekilde kopun. YaniYok geçmişte de böylelerde küçüklüğümde de hatırlıyorum.
Onların tercihi öyle görmüşler . Bizde boşanan hiç yok çekiyor insanlar bir şekilde birbirini . Sınava girdim sonuç bekliyorum atansam gideceğim de . Gene ailem onlar gitsemde.hımm. Keşke boşansalarmış yazık değil mi annenizin babanızın ömrüne birbirlerini yemiş durmuşlar. Yaşınız kaç? Bence evden bi şekilde kopun. Yani
Bi aktivite bi iş gibi. Kocaman insanlar siz de öylesiniz.
evet ailen ama Yapabileceğin bi şey Yok ikisiyle tek tek konuşsan anlarlar mı? Hani aetık tartışmayın ben huzursuz oluyorum gibi söylesen huzurumuz yok evde vsOnların tercihi öyle görmüşler . Bizde boşanan hiç yok çekiyor insanlar bir şekilde birbirini . Sınava girdim sonuç bekliyorum atansam gideceğim de . Gene ailem onlar gitsemde.
Geçici olarak anlıyorlarevet ailen ama Yapabileceğin bi şey Yok ikisiyle tek tek konuşsan anlarlar mı? Hani aetık tartışmayın ben huzursuz oluyorum gibi söylesen huzurumuz yok evde vs
belli bi yaştan sonra çocuk gibi oluyor işte insanlarGeçici olarak anlıyorlartamam diyorlar sonra devam
Bizimkiler boşandı 30 yıldan sonra ben yine kurtulamadım dertlerinden evlendim cıktım o evden ama babam gelip annemi kötülüyor annem babama beddua okuyor acıkcası kurtuluş yok benceMerhaba arkadaşlar.
24 yaşındayım ailemle yaşıyorum şuan. Annem ve babam pek anlaşamıyor. Kavga gürültü olmaz ama ikisi de birbirini takmaz, birbirini mutlu etmek için birşey yapmaz, aralarında saygı olduğunu hiç bilmem.
Annem ev işi yemek yapar babam eve para getirir. Bunun dışında aileye dair birşey görmedim aralarında. Arkadaşlarımın çocuğun da böyle artık normal gelmeye başladı ama ben gene de bıktım.
Bazen takmıyorum bazen çok canımı sıkıyor. Annem sürekli babamı bize kötüleme kendini acındırma çabasında üzgün görünce dayanamıyorum ama haksız da hatasını söyleyince gene ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım o annemde öteki babam ve babam asla annemi bize kötülemez.
Gittikçe annem kötü görünüyor gözüme. Sizler anne babanız arasındaki ilişkiye nasıl bakıyorsunuz. Üzülmemeyi başarabiliyor musunuz? Karışıyor musunuz?
Evden gidince de aklım burada kalacak gibi hissediyorum. Göz görmeyince gönül katlanır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?