• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne baba dedikodu

Yorumlari okuyunca şok oldum , qrkadaslar ne kadar normallestirmissiniz bu durumu yapmayin nolur
Konu sahibi hakkimda kotu konusuyorlar diyor , beceriksiz vs diye , nesi normal bunun ?
Cok sukur annem de babam da asla bu sekilde konusmaz arkamdan , konusan ebeveyn de gormedim

Siz neden sessiz kaliyorsunuz konu sahibi? Duydugunuzda yanlarina gidip neden birsey demiyorsunuz?
Normallestirmiyoruz zaten de.
Engelleyemiyoruz.
Annem kardesimle beni sürekli paslasıyor
Senin nerden haberin oldu dediğimde,annemle konusurrken söyledi de diyip geciyorlar.
Engelleyemiyormm asla🤷🏻‍♀️

Anne baba onlar can ailemiz...... Ben dışarda çok sert bir insanım çoğu zaman.... Aileme toleransım bitmez.... Kendi adıma konuştum.... Ben birşeyi normalleştirmedim kendi adıma..... Konu sahibinin bunu bir anlık kızgınlıkla mı yazdığını yada cidden hakkında felaket şeyler söyleyip söylemediğini bilmiyorum anne ve babasının.... Ilımlı yaklaşmaya çalıştım..... Aşırı garip sorunlu rezalet Bi aile yoksa Bi laf yoksa ortada....... Sonuç da günün sonunda aile bu yahu..... Ben koca moca bilmem... Babam rahmetli annemin tırnağınıda kimseye değişmem.... Evet ben feci anneciyim.... Oda hak eden Bi kadın..... Günün ömrün sonunda ne varsa annemde var.... Beceriksiz dedi annem bana doğru dedi Bi kere yaşlandı artık kolay sinirleri bozuluyor.... Beni göğsünde sarıp sarmaladığı günlere bakıyorum başkasına değil yüzüme yüzüme yada babam sağ olsa ona dese ki derdi ben alınmam kızar söyler söylenir .... Annem yahu o benim...... Daha değerli ne var

Ayrı evde kalan ıkı cocugumuz var , üniversitede okuyorlar, esim de ben de çocuklarımıza aşırı düşkünüz, sevgimiz sonsuz, fakat biz de karı koca bazen çocukları çok çekiştiriyoruz, çünkü bizim gözümüzde onlar en akıllı en mükemmel en harika çocuklar ve bize göre yanlış bir şey yaptıklarında kabullenemeyip arkalarından bayaa bi konuşuyoruz, Bazen de arkalarından öve öve bitiremiyoruz, napalım hayattaki en büyük zevkimiz ,meşguliyetimiz, gurur kaynağımız evlatlarımız , konu sahibi çok da takılma bence kötü bir niyetle yapmıyorlardır.
bu arada benimkiler duyduklarında hemen savunmaya geciyorlar hiç içlerine atıp alınganlık yapmıyorlar, tak tak cevaplarını sıralıyorlar o zaman Da içimiz rahat ediyor; hııı demek ondan öyle yapmış falan oluyoruz:)

Yorumlari okuyunca şok oldum , qrkadaslar ne kadar normallestirmissiniz bu durumu yapmayin nolur
Konu sahibi hakkimda kotu konusuyorlar diyor , beceriksiz vs diye , nesi normal bunun ?
Cok sukur annem de babam da asla bu sekilde konusmaz arkamdan , konusan ebeveyn de gormedim

Siz neden sessiz kaliyorsunuz konu sahibi? Duydugunuzda yanlarina gidip neden birsey demiyorsunuz?
Dediğim zaman olay ya tartışmaya dönüyor bu bir iki defalık bişey değil yıllardır böyle bende bir yerden sonra duymamazliga vurmaya başladım çünkü yiprandim. Evlenince aynı evde olmadığımiz için üzerimdeki etkisi azaldı. Ama yatılı kaldığımda yine aynı.

Dediğim zaman olay ya tartışmaya dönüyor bu bir iki defalık bişey değil yıllardır böyle bende bir yerden sonra duymamazliga vurmaya başladım çünkü yiprandim. Evlenince aynı evde olmadığımiz için üzerimdeki etkisi azaldı. Ama yatılı kaldığımda yine aynı.
Yatili kalmayin o zaman , sizi bu kadar yipratan bir iliski icinde bulunmak zorunda degilsiniz bu anne babaniz dahi olsa

Sadece kendi aralarında konuşuyorlarsa sorun etmezdim, neticede biri anneniz bir babanız, ama keşke arkanızdan söyleyeceklerini yüzünüze karşı da söyleseler. Bu arada benim iç tane ablam var (öz değiliz) Üçü bir araya geldiklerinde benim dedikodumu yaparlar, ben herhangi ikisi ile bir araya geldiğimde ise diğerinin dedikodusunu yaparlar. Benim de hoşuma gitmez ama sanırım bir çok ailede var.

Ayrı evde kalan ıkı cocugumuz var , üniversitede okuyorlar, esim de ben de çocuklarımıza aşırı düşkünüz, sevgimiz sonsuz, fakat biz de karı koca bazen çocukları çok çekiştiriyoruz, çünkü bizim gözümüzde onlar en akıllı en mükemmel en harika çocuklar ve bize göre yanlış bir şey yaptıklarında kabullenemeyip arkalarından bayaa bi konuşuyoruz, Bazen de arkalarından öve öve bitiremiyoruz, napalım hayattaki en büyük zevkimiz ,meşguliyetimiz, gurur kaynağımız evlatlarımız , konu sahibi çok da takılma bence kötü bir niyetle yapmıyorlardır.
bu arada benimkiler duyduklarında hemen savunmaya geciyorlar hiç içlerine atıp alınganlık yapmıyorlar, tak tak cevaplarını sıralıyorlar o zaman Da içimiz rahat ediyor; hııı demek ondan öyle yapmış falan oluyoruz:)
Ne güzel yazmışsınız

Back
X