Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen oylekişinin kendi isteğine mi kalmıştır
Bazi kaynanalar ne kadar merakli baskalarinin kizina anne dedirtmeye.sankikendi dogurmus sanki kendi emek edip buyutmus..hazira konmak istiyorlar..Benim kv soz oldu hemen dememi istedi. Ama ben cekinip diyememistim x anne seklinde zor dedim. Iyiki de dememisim neler cektirdi bana ve aileme ona x anne demek bile fazla. Hatta bi ara nisanliyken esime peri tozuna soyle bana x anne demesin anne desin demisti. Benim annem babam var ona da anne baba diyecek 3 tane cocugu var benim dememe gerek yok. Mecburen x anne diyorum. Ama elimden gelse şşştt diye bile seslenmem.
Bazi kaynanalar ne kadar merakli baskalarinin kizina anne dedirtmeye.sankikendi dogurmus sanki kendi emek edip buyutmus..hazira konmak istiyorlar..
Tabi kişinin isteğine bağlı. Yapı meselesi. Ben evlenmeden diyemem ama anne baba demekten gocunmam :)Karşı tarafın anne ve babasına evlenince mi anne baba denilir yoksa nişanlandıktan veya tanıstıktan sonramı? Yoksa tamamen kişinin kendi isteğine mi kalmıştır bu durum?