• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne baba hakkı bu mudur

Eşiniz şu an size bakamıyorken boşanınca mı bakacak?

Ben maddi yükünüzden bahsetmedim zaten. Anne babanıza maddiyatçı diyorsunuz ama sizin aklınıza da başka şey gelmiyor. Yaşını başını almış insanlar iki küçük çocuğun derdini çekmek istemeyebilir. Eşiniz size maddi olarak bakmak zorundaysa boşanın, ailenizin yanına gitmeden baksın madem.
Ben mi anlatamıyorum bunu ben aileme söylediğim de kesinlikle karşı çıktılar tehditler küfürler hava da uçuştu zevkime durmuyorum burda onların üstüne gitmek gibi bir derdim yoktu eşimle anlaşmalı boşanacaktık zaten ama ailemin tek derdi elalem ne der olduğu için dul kadın yalnız kalamazmış. Ben ısrar ettim biraz iki çocukla sığamam diye bu sefer de sen sürteceksin dedi annem babam öldürmeye kadar tehdit etti sizce bu durumda hala ben mi suçluyum

Ben mi anlatamıyorum bunu ben aileme söylediğim de kesinlikle karşı çıktılar tehditler küfürler hava da uçuştu zevkime durmuyorum burda onların üstüne gitmek gibi bir derdim yoktu eşimle anlaşmalı boşanacaktık zaten ama ailemin tek derdi elalem ne der olduğu için dul kadın yalnız kalamazmış. Ben ısrar ettim biraz iki çocukla sığamam diye bu sefer de sen sürteceksin dedi annem babam öldürmeye kadar tehdit etti sizce bu durumda hala ben mi suçluyum
Bakın anlamadığınız nokta şu; yetişkin çoluk çocuk sahibi kadınsınız. Aileniz manevi olarak destek olmuyorsa hayatınızla ve evliliğinizle ilgili kararları ailenize danışmak, onların iznini almak zorunda değilsiniz. Tabi bu durumda maddi destek de bekleyemezsiniz. Sanırım bu engelliyor sizi.

Bakın anlamadığınız nokta şu; yetişkin çoluk çocuk sahibi kadınsınız. Aileniz manevi olarak destek olmuyorsa hayatınızla ve evliliğinizle ilgili kararları ailenize danışmak, onların iznini almak zorunda değilsiniz. Tabi bu durumda maddi destek de bekleyemezsiniz. Sanırım bu engelliyor sizi.
Ben onlardan maddi destek beklemedim ki boşanayım bana bakın da demedim iki çocuğum var illa ki çalışıp hayatımı devam ettirmek zorundayım bir yerde. Ailem çok baskıcı boşanmak istediğimi duyunca küfürler tehditler hava da uçuştu diyorum en başta da dedim bizi bir birey olarak görmüyorlar her şeyi sadece kendileri biliyorlar. Ben boşandıktan sonra bana saygı gösterip bi köşeye çekilmeyecekler.

Ben onlardan maddi destek beklemedim ki boşanayım bana bakın da demedim iki çocuğum var illa ki çalışıp hayatımı devam ettirmek zorundayım bir yerde. Ailem çok baskıcı boşanmak istediğimi duyunca küfürler tehditler hava da uçuştu diyorum en başta da dedim bizi bir birey olarak görmüyorlar her şeyi sadece kendileri biliyorlar. Ben boşandıktan sonra bana saygı gösterip bi köşeye çekilmeyecekler.
Ne yapacaklar? Gelip öldürecekler mi? En fazla birkaç küfür, hakaret edecekler. Evlilik içi tecavüze uğramaktan daha mı korkunç boşanırsanız yaşayacaklarınız?

O kadar sevindim ki bu yorumu gördüğüme çok acımasızca şeyler söyleyenler olmuş ben de anneyim ama onlar bu hayata gelmek istemedi beni gururlandırsın diye doğurmadım şu an para biriktirmeye başladım inşallah devamı gelir
Boşver. Herkesin farklı bakış açısı var. Her anne baba ister evladım beni gururlandırsın diye ama evlatta aynı şeyi ister. Annem ve babamla gurur duyayım diye. Sizinkiler sırf geri dönmeyin diye damadın kumar borcunu ödüyor.
Bu arada çoğu genç ne hatalar yapıyor. Ama gençlerde ailelerde üstünü kapatıp yola devam ediyorlar olması gerektiği gibi. Sizde öyle yapın kendinize bile geçmiş hatalarınızı hatırlatmayın. Yaşandı ve bitti. Geleceğe güzel bakmanız lazım evlatlarınızla beraber.

Ben 27 yaşındayım iki oğlum var 15-16 yaşlarındayken illa ki herkes gibi sevgililerim oldu hatalarım oldu sonra evlendim iki oğlum oldu eşimle anlaşamadık boşanmak istedim ailem istemedi. Benim ailem nasıl desem babam daha çok sevgisini belli etmez öyle sarıldığını başımızı okşadığını bilmem hiç babamla dertleşmemişizdir sert biri zaten kendi doğruları dışında kimseyi dinlemez ben en büyük çocuğuyum evliyim hala korkarım , çoğunlukla her şeyi kendi bilir fikir sormaz söver sayar ama maddi konuda her şekilde arkamızda. Annem; o ise hep çalıştı yani babam da öyle buralara kolay gelmediler biz hep yalnız kaldık babaannemle büyüdük kardeşimle. Annem hep bize biz gibi anne babayı zor bulursunuz diye büyüttü hep hatalarımızı, yaptıklarımızı, bizim için nelerden vazgeçtiğini yüzümüze vurdu, bizim yaptığımızı hangi anne baba yapar diye verdiklerini hepsini yüzümüze vurur yani yaptık diye demiyorum kızım ama kaynanan hangi birini yapmış bizim yaptığımız diye en basit örnek böyle söyler. Yada biri bişeyden yakınır hemen kendilerini örnek gösterir bak bizim de öyle oldu ama biz onu öyle yapmadık, yani kendilerini yüceltir ailecek kötü zamandan geçeriz babanız çok hasta falan der neyse son zamanlarda boşanmak istedim babam içip içip aradı sövmeler tehditler hava da uçuştu anneme dedim ki her şey paramı babam sürekli sizin yüzünüzden dünya borcum var bilmem ne ddiyor bir kere de derdiniz ne bi sıkıntınız var mı diyin başımızı okşayın dedim annem ise bana tabi doğru her şey baş okşamayla bitiyor dimi zamanında yaptığın pisliklerin arkasında az mı durduk senin derdin koca çocuk değil yalnız ev tutup sürtmek dedi bu böyle geçti. Aradan biraz zaman geçince devam edemedik ben yine boşanmak istedim anneme mesaj attım geri göndermeyecekseniz boşanmak istiyorum diye tamam gel kızım dedi ben gittim az zaman sonra eşim geldi öyle böyle dediler baban hasta dedi annem millet laf edecek şimdi zaten baban hasta kaldıramaz iki çocuk var arada bişey olmaz diyip eşimin borcunu ödediler , borç yüzünden böyle oluyormuş gidip borçlarını ödediler beni geri gönderdiler tek düşündükleri de torunlarıymış o yüzden yapmışlar. Hep millet ne der diyorlar hep laf olur söz olur, milletin çocuğu okudu adam oldu siz bişey olmadınız bir kere gururlandırmadınız bizi hep öyle oldu böyle oldu sürekli bizi eziyorlar ama sorsan hep iyi anne babalar hep maddi anlamda destekler sizce ben mi annem babama haksızlık yapıyorum hani nankör müyüm ben eşimi sevmiyorum bana neler yaptı çocuğum gözü önünde zorla birlikte oldu benle bunları falan bile bile beni geri gönderdi annem şimdi de sürekli borcumuz çok diyor ama ben onlardan hiç bir zaman para istemedim borcumuzu ödeyin de demedim ama hep bir borç para tek dertleri para ben bi dert için aradığım da annem babamı dolduruyor babam arayıp sövüyor benim derdim kendimden fazla paralarım dönmüyor borcun içindeyim sizin gibi evlat olmaz olsun bir kere gün yüzü göstermediniz hep dert hep diye söylenirler. Evliyim hala gittiğim yerlere giydiğim kıyafetlere fotoğraflarıma kadar karışırlar asla bizi birey yerine koymazlar evde saygı bekledim kardeşlerimden içerledim ağladım babam sen kimsin de millet sana saygı duyacak demişti ben mi kötü evladım bu durumda
sen boşanmak istiyorsan niye ailenden onay alıyorsun ki

kendi ekonomik özgürlüğünü eline al, eşine boşanma davası aç, maddi manevi nafaka ve tazminat talep et ve boşan

kimse evladına ve onun iki çocuğuna bakmaz bu ekonomide

kimseden destek bekleme, ne yapacaksan kendin yap

sen boşanmak istiyorsan niye ailenden onay alıyorsun ki

kendi ekonomik özgürlüğünü eline al, eşine boşanma davası aç, maddi manevi nafaka ve tazminat talep et ve boşan

kimse evladına ve onun iki çocuğuna bakmaz bu ekonomide

kimseden destek bekleme, ne yapacaksan kendin yap
Ben kendim yapmak istedim zaten ailem çok baskıcı işte kendi kararımı kendim alamıyorum hiç bir kararı kendim almadım bugüne kadar her şeyi kendileri bilir burnumuzdan getirirler

Boşver. Herkesin farklı bakış açısı var. Her anne baba ister evladım beni gururlandırsın diye ama evlatta aynı şeyi ister. Annem ve babamla gurur duyayım diye. Sizinkiler sırf geri dönmeyin diye damadın kumar borcunu ödüyor.
Bu arada çoğu genç ne hatalar yapıyor. Ama gençlerde ailelerde üstünü kapatıp yola devam ediyorlar olması gerektiği gibi. Sizde öyle yapın kendinize bile geçmiş hatalarınızı hatırlatmayın. Yaşandı ve bitti. Geleceğe güzel bakmanız lazım evlatlarınızla beraber.
İnşallah gerçekten çok sağolun bakış açınız için yargılamadığınız için

Ne yapacaklar? Gelip öldürecekler mi? En fazla birkaç küfür, hakaret edecekler. Evlilik içi tecavüze uğramaktan daha mı korkunç boşanırsanız yaşayacaklarınız?
Evet ben ilk boşanmak istediğimi söylediğim de anne sizin yanınıza gelip iki çocukla ne yapıcam küçük bir ev tutar geçinirim dediğim de kavga ettik babam her şeyi geri de bırakır gelir vururum seni beni hasta etme demişti şimdi bu durumda ben nasıl bişeyler yapayom

Evet ben ilk boşanmak istediğimi söylediğim de anne sizin yanınıza gelip iki çocukla ne yapıcam küçük bir ev tutar geçinirim dediğim de kavga ettik babam her şeyi geri de bırakır gelir vururum seni beni hasta etme demişti şimdi bu durumda ben nasıl bişeyler yapayom
Yapmayın bir şeyler o zaman. Kabullenin durumu, susun oturun. Ne diyelim?

Bana çok taraflı anlatıyosunuz gibi geldi. Herkes o yaşlarda sevgili peşinde değildi, ki sizin ailenize sıçrayan hatalarınız olmuş. Şimdiki eşinizle nasıl evlendiniz ailenizin onayı var mıydı? Anne babanız hep çalışmış siz okuyup meslek edindiniz mi? Ayaklarınızın üstünde durdunuz mu? Durmamışsınız ailenizinde böyle demesi normal. Herkes çocuğunu tanır annen durup dururken senin derdin koca neden desin? Evlilik içi tecavüze uğrayan bir kadın ayrı ev tutarım derdine mi düşer?
Milletin çocuğu okudu demelerinden belli birde ailenizi kötüleyip durmuşsunuz, kendilerini övüyor diye ayrı, anneniz çalışırken babaneniz baktı diye ayrı. Çocuğunu okutmayan, maddi zorluk içinde yüzmesine rağmen keyfi için çalışmayan kadınlar var, evlenirken beş kuruş vermeyen vs sizin aileniz okutmak istemiş okumamışsınız evlendirmiş, kocanızın borçlarını ödemiş.
Baba evine gidemiyorsanız ayakta durmak zorundasınız. Ne kadar maaş alacakta kira vercek üstüne iki çocuk bakacaksınız, çalışma saatleriniz uyacak uymasa bakıcıya para verceksiniz, hayatın gerçeklerinden uzak yaşıyosunuz. Ailenizle iyi geçinin, onlarda bir şeyler için çabaladığınızı güçlü duruşunuzu görsün ki destek versin size.

Bana çok taraflı anlatıyosunuz gibi geldi. Herkes o yaşlarda sevgili peşinde değildi, ki sizin ailenize sıçrayan hatalarınız olmuş. Şimdiki eşinizle nasıl evlendiniz ailenizin onayı var mıydı? Anne babanız hep çalışmış siz okuyup meslek edindiniz mi? Ayaklarınızın üstünde durdunuz mu? Durmamışsınız ailenizinde böyle demesi normal. Herkes çocuğunu tanır annen durup dururken senin derdin koca neden desin? Evlilik içi tecavüze uğrayan bir kadın ayrı ev tutarım derdine mi düşer?
Milletin çocuğu okudu demelerinden belli birde ailenizi kötüleyip durmuşsunuz, kendilerini övüyor diye ayrı, anneniz çalışırken babaneniz baktı diye ayrı. Çocuğunu okutmayan, maddi zorluk içinde yüzmesine rağmen keyfi için çalışmayan kadınlar var, evlenirken beş kuruş vermeyen vs sizin aileniz okutmak istemiş okumamışsınız evlendirmiş, kocanızın borçlarını ödemiş.
Baba evine gidemiyorsanız ayakta durmak zorundasınız. Ne kadar maaş alacakta kira vercek üstüne iki çocuk bakacaksınız, çalışma saatleriniz uyacak uymasa bakıcıya para verceksiniz, hayatın gerçeklerinden uzak yaşıyosunuz. Ailenizle iyi geçinin, onlarda bir şeyler için çabaladığınızı güçlü duruşunuzu görsün ki destek versin size.
Ne biliyorsunuz da tek taraflı diyorsunuz acaba ? Herkes okumak zorunda mı okumadım yaşım küçüktü evlendim okumadım diye ailem sürekli senin yüzünden lafını yapma hakkını nerden buluyor. İnsan çocuğunu tanırmışmış siz baskın aileye denk gelmemişsiniz Narsist anne babaya durup dururken küsülüp ötelenmemişsiniz hakaret yememişsiniz de evladını tanırmış. Sorun ev tutmak değil boşanmaktı iki çocukla kaç gün doğacaktım illa ki bir iş bulunurdu babaları bu kadar sorumsuz değil ya illa ki çocuklara bakardı hadi bakmadı nafaka vermek zorunda. Aile içi tecavüz olan kişi ayrı ev derdin de mi olur ne demek nasıl zihniyetiniz var okuyup anlamadığınız gibi bir de yorum yapmışsınız şaka gibisiniz. O kadar şeyden ayrı ev muhabbeti mi size battı kimseye ah etmem ama herkes kınadığı yerden sınanır. Tek sorunlu olan ben değilim ailem le erkek kardeşim de aynı sorunları yaşıyor merak etme iki oğlum var okusalar da okumasalar da iyi veya kötü de olsalar evladım onlar doğmak mı istedi de başlarına kalkayım anne ve babaysa insan onların maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak zorundayım beni memnun etmek zorunda değiller evladınız varsa yazık onlara bir gün aynılarını yaşayıp yardım istediğinizde bu yazdıklarınız gelsin aklınıza.

eşimi sevmiyorum bana neler yaptı çocuğum gözü önünde zorla birlikte oldu
İğrenç

Baban madem sana “sen kimsin de millet sana saygı duyacak” demiş
Sen de kim olduğunu göster
İki çocuğunu alıp bir ev tut, çalış ve çocuklarına bak
Aslan gibi ayakta dur, kimseden tek kuruş ya da destek bekleme

İşe giremem, yorulamam, ben piremsesim, koca derdine düşüp iyi eğitim de almadım diyorsan burda zırlamayacaksın, bu aşağılık hayata SESİNİ KESEREK katlanacaksın

Ne biliyorsunuz da tek taraflı diyorsunuz acaba ? Herkes okumak zorunda mı okumadım yaşım küçüktü evlendim okumadım diye ailem sürekli senin yüzünden lafını yapma hakkını nerden buluyor. İnsan çocuğunu tanırmışmış siz baskın aileye denk gelmemişsiniz Narsist anne babaya durup dururken küsülüp ötelenmemişsiniz hakaret yememişsiniz de evladını tanırmış. Sorun ev tutmak değil boşanmaktı iki çocukla kaç gün doğacaktım illa ki bir iş bulunurdu babaları bu kadar sorumsuz değil ya illa ki çocuklara bakardı hadi bakmadı nafaka vermek zorunda. Aile içi tecavüz olan kişi ayrı ev derdin de mi olur ne demek nasıl zihniyetiniz var okuyup anlamadığınız gibi bir de yorum yapmışsınız şaka gibisiniz. O kadar şeyden ayrı ev muhabbeti mi size battı kimseye ah etmem ama herkes kınadığı yerden sınanır. Tek sorunlu olan ben değilim ailem le erkek kardeşim de aynı sorunları yaşıyor merak etme iki oğlum var okusalar da okumasalar da iyi veya kötü de olsalar evladım onlar doğmak mı istedi de başlarına kalkayım anne ve babaysa insan onların maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak zorundayım beni memnun etmek zorunda değiller evladınız varsa yazık onlara bir gün aynılarını yaşayıp yardım istediğinizde bu yazdıklarınız gelsin aklınıza.
Tek taraflı çünkü siz yazdınız. Valla Allah biliyor ben sizi kınamadım, yazınızı okudum ve tutarlı gelmedi. Aile içi tecavüz dediğiniz şey heleki çocuğunuzun gözü önünde olmuş, bu durumda baskıcı ailenize ben ayrı ev tutarım diye çıkış yaptığınızda ne diyeceklerdi, ailenizi tanıyosunuz. Baskıcı aile kızları okusunda kızımızla gururlanalım diye bakmazlar kusura bakmayın. Aileniz tamamen haklı demiyorum, herkeste çiçek bahçesinde büyümüyor. Bu kadar baskıcı narsist ailede küçücükken sevgili nasıl buldunuz? Nedense bu tip ailelerin çocukları sevgili bulmaya gelince o baskıdan etkilenmiyor (liseden bahsediyorum).
Aileniz destek olmazken nafaka ile kirada iki çocuk bakacağınıza inanıyosanız sizi tutan nedir?
Ayrıca siz benim evladımı hiiç düşünmeyin, siz kendi çocuklarınıza bakın. Çocuğunun gözü önünde annesine tecavüz eden adam çok nafaka verir aynen, çok bakar çocuklarına.
Bunca yaşadıklarına rağmen hala herkes okumak zorunda değil yazan birisiniz, okumayın meslek edinmeyin, çalışmayın, evlenince eşiniz ayrılırsanız aileniz bakmak zorunda dimi.

Tek taraflı çünkü siz yazdınız. Valla Allah biliyor ben sizi kınamadım, yazınızı okudum ve tutarlı gelmedi. Aile içi tecavüz dediğiniz şey heleki çocuğunuzun gözü önünde olmuş, bu durumda baskıcı ailenize ben ayrı ev tutarım diye çıkış yaptığınızda ne diyeceklerdi, ailenizi tanıyosunuz. Baskıcı aile kızları okusunda kızımızla gururlanalım diye bakmazlar kusura bakmayın. Aileniz tamamen haklı demiyorum, herkeste çiçek bahçesinde büyümüyor. Bu kadar baskıcı narsist ailede küçücükken sevgili nasıl buldunuz? Nedense bu tip ailelerin çocukları sevgili bulmaya gelince o baskıdan etkilenmiyor (liseden bahsediyorum).
Aileniz destek olmazken nafaka ile kirada iki çocuk bakacağınıza inanıyosanız sizi tutan nedir?
Ayrıca siz benim evladımı hiiç düşünmeyin, siz kendi çocuklarınıza bakın. Çocuğunun gözü önünde annesine tecavüz eden adam çok nafaka verir aynen, çok bakar çocuklarına.
Bunca yaşadıklarına rağmen hala herkes okumak zorunda değil yazan birisiniz, okumayın meslek edinmeyin, çalışmayın, evlenince eşiniz ayrılırsanız aileniz bakmak zorunda dimi.
Hala neyi anlamamakta direniyorsunuz dediniz ya hani en başta aileniz illa ki gururlanmak ister siz okumamışsınız diye ona ithafen dedim okumadım evet pişmanım ama onlar için sadece gururlanmak önemli olan hala aile içi tecavüzğ başka konulara çekiyorsunuz bunun sonucunda ev tutup ayrılacağım gibi bir cümle kurmuş muyum dikkatlice bakın. Nasıl da güzel genelleme yapıyorsunuz dimi siz asıl hayatta hiç zorluk görmemişsiniz kime nasıl çıkış yaptığımı nelere katlandığımı nerden bileceksin de yorum yapıyorsunuz. Bana yardım için bişeyler söylemeyecekseniz yorum yapmayın. Baskıcı aile de daha çok sevgili yapılıyor genellemesini size kim sunduysa bunun böyle olmadığını size söylemeli. Herkesin hayatı güzel olmayabilir ama 26 yaşındayım nelerle mücadele ettiğimi bilmeden nasıl güzel yargılıyorsun, ben kınamıyorum diyorsunuz ama maşallah her cümleme ayrı bi cevabınız var. Ailem gururlanmayı sadece okumak üstünden değil her yaptığımız şeyi yargılayarak bunu söyler. Ailemle kalayım o zaman sizin dediğiniz gibi tamam iki çocukla kirada olmuyor dedim gittim evlerine sırf millet kızı boşanmış gelmiş demesin diye kocamın kumar borcunu ödeyip iki çocukla ayrılınmaz diyip beni geri gönderdiler ama ben ödeyin yuvam bozulmasın demedim bunun sonucunda yine ben suçlu oldum şimdi soruyorum aile evine gidemiyorum geri gönderiyorlar ben ayrı ev tutacağım lafını neyden sonra söyledim zaten tehdit bunun üstünden başladı daha sonra zaman geçti yapamadım yanınıza geleyim boşanayım dedim tamam dediler ben 1 hafta zor sığdım şimdi durum buyken orası burası öyle böyle diyip beni hangi konuma sokmaya çalışıyorsunuz merak ettim açıkçası. İlla ki tek taraflı dinlediniz inanıp inanmamak sana kalmış bir durum belki ailem haklı ama bana göre değil.

İğrenç

Baban madem sana “sen kimsin de millet sana saygı duyacak” demiş
Sen de kim olduğunu göster
İki çocuğunu alıp bir ev tut, çalış ve çocuklarına bak
Aslan gibi ayakta dur, kimseden tek kuruş ya da destek bekleme

İşe giremem, yorulamam, ben piremsesim, koca derdine düşüp iyi eğitim de almadım diyorsan burda zırlamayacaksın, bu aşağılık hayata SESİNİ KESEREK katlanacaksın
Piremsesim demedim. Hiç bir zaman da prenses olmadım. Çocuğum küçük demeden yapabildiğim tüm işleri temizlik bile olsa gittim üniye hazırlanıyorum sınavlarına gireceğim illa ki zamanında okumadım diye şimdi okuyamaz mıyım? Zırladığım cümleyi bana söyleyin lütfen ben sadece acaba ben mi aileme haksızlık ediyorum diye açtım bu konuyu kimisi hak vermiş kimisi vermemiş ama yine de bana vermiş olduğunu öneri için teşekkür ederim

Piremsesim demedim. Hiç bir zaman da prenses olmadım. Çocuğum küçük demeden yapabildiğim tüm işleri temizlik bile olsa gittim üniye hazırlanıyorum sınavlarına gireceğim illa ki zamanında okumadım diye şimdi okuyamaz mıyım? Zırladığım cümleyi bana söyleyin lütfen ben sadece acaba ben mi aileme haksızlık ediyorum diye açtım bu konuyu kimisi hak vermiş kimisi vermemiş ama yine de bana vermiş olduğunu öneri için teşekkür ederim
Hah şöyle
Kesinlikle okuyabilirsin
Oku, çalış, ne yaparsan yap
Yeter ki sadece kendi ayakların üzerinde dur

Hah şöyle
Kesinlikle okuyabilirsin
Oku, çalış, ne yaparsan yap
Yeter ki sadece kendi ayakların üzerinde dur
Bugün zaten aklıma o geldi ben bir meslek sahibi olsaydım eğer ne babam ne de annem konuşma hakkına sahip olurdu kendime güvencim olurdu çok pişmanım ama işte keşkeler fayda etmiyor önüme bakıcam artık

Bugün zaten aklıma o geldi ben bir meslek sahibi olsaydım eğer ne babam ne de annem konuşma hakkına sahip olurdu kendime güvencim olurdu çok pişmanım ama işte keşkeler fayda etmiyor önüme bakıcam artık
Harikasın
Evlatların senden güç alacak, seni model alacak unutma

Harikasın
Evlatların senden güç alacak, seni model alacak unutma
İşte bunu istiyorum evlatlarıma sizin yüzünüzden katlandım demek istemiyorum onlara verdiğim hayatı sanki lüksmüş gibi başına kalkmak istemiyorum onlar benim yüzümden bu hayattalar ben onları gururlandıracağım

Back
X