- 25 Ağustos 2019
- 165
- 4
- 13
- 43
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Çocuk kreşte.mutlu.bir sorun yok.Allah işlerinizi kolaylaştırsın inşallah silip atın da diyemiyorum anne baba sonuçta siz bilirsiniz...
Çocuğa kim bakıyor şuan
Yahu Allah aşkına senin eski kocan babana sokak ortasında meydan dayağı atmıştı. O olayda bile adamcağızı suçladın "kocamı tahrik etti" dedin. Sence babanın yaptıkları sebepsiz mi?sebepsiz babamın sayısız hakaretine hatta şiddete maruz kalmıştım.
Ben evden kovuldum.sebep yoktu.evde şiddete uğradım babam tarafından.git evimden diye bağırıyor.ve ben bu insana hicbisi yapmadım.hediyeler aldım geri verdi.seni bu evde istemiyorum.dedi.bwn yük olarak görüldü m.yeterince anlasilamaiyor.muYahu Allah aşkına senin eski kocan babana sokak ortasında meydan dayağı atmıştı. O olayda bile adamcağızı suçladın "kocamı tahrik etti" dedin. Sence babanın yaptıkları sebepsiz mi?
Biraz iğneyi kendine batır ya, çevrendeki her sorunlu sadece sen mükemmelmişsin gibi davranma.
Eske eşle kavgası başka. Okonudan bahsetmiyorum.babamin sozel.siddeti çok fazla.evli iken babam eşimin yanında keşke okutmayip konfeksiyonda verseydim.bir başı bitli bulup başımdan s..r olup giderdin diyo.ve ben evliyim o ara.esjmin yanında diyor.esimi site bahsesinde yakalayıp yakasına yapışıyor.senin evliliğini yukicam bosanacaksun diyo. İki yıl önce.esim karşılık vermedi. Eline şemsiye almış eşimin servis bekleme.noktasina gidip senin evliliğini bitiricem diye güya boşanmayı hızlandıracakaklinca.babam bize çok çektirdi.ve şu an ayrı evdeyim ve bu sağlıksız aileden uzaklaştım.mutluyum.korkum.su.ki babam işyerine gelecek.dengwsiz biriYahu Allah aşkına senin eski kocan babana sokak ortasında meydan dayağı atmıştı. O olayda bile adamcağızı suçladın "kocamı tahrik etti" dedin. Sence babanın yaptıkları sebepsiz mi?
Biraz iğneyi kendine batır ya, çevrendeki her sorunlu sadece sen mükemmelmişsin gibi davranma.
Ben ne diyorum siz neye cevap veriyorsunuz.Ben evden kovuldum.sebep yoktu.evde şiddete uğradım babam tarafından.git evimden diye bağırıyor.ve ben bu insana hicbisi yapmadım.hediyeler aldım geri verdi.seni bu evde istemiyorum.dedi.bwn yük olarak görüldü m.yeterince anlasilamaiyor.mu
Babam bir kez eşimin yakasına yapıştı site bahçesinde.esim karşılık veemediBen ne diyorum siz neye cevap veriyorsunuz.
Adam dayak yediğinde bile savunmamıştınız onu, sizi neden istesin? Yani empati yapıyorum babamdan nefret eden bir insanım ama kocam babama meydan dayağı çekse o kocayı orada ben yolarım ya. Siz kalkıp kocanızı savunmuştunuz. Vallahi sizin için söylüyorum bu kadar adama takıntılı olmayın koca 1000 tane bulunur da anne baba bir tane bulunmaz.
Ben ne diyorum siz neye cevap veriyorsunuz.
Adam dayak yediğinde bile savunmamıştınız onu, sizi neden istesin? Yani empati yapıyorum babamdan nefret eden bir insanım ama kocam babama meydan dayağı çekse o kocayı orada ben yolarım ya. Siz kalkıp kocanızı savunmuştunuz. Vallahi sizin için söylüyorum bu kadar adama takıntılı olmayın koca 1000 tane bulunur da anne baba bir tane bulunmaz.
Bend e diyorum ki babam da bana şiddet uyguladı, eşimin üzerine yürüdü.babmin üzerime iki kez bıçakla yurumuslugu var.kafanda nasıl.bir baba canlanıyor bilmiyorum ama benim babam sorunlu.ayrica ben onu baba olarak görmüyorum.su an el âlemin eşyalı evindeyim.peki neden.hic düşündün.miBen ne diyorum siz neye cevap veriyorsunuz.
Senin sorunun ne biliyor musun.hwekesi kendi baban gibi sanıyorsun ama değil.ruh sağlığı bozulmuş dengesiz babalar yok mu saniyorsunYahu Allah aşkına senin eski kocan babana sokak ortasında meydan dayağı atmıştı. O olayda bile adamcağızı suçladın "kocamı tahrik etti" dedin. Sence babanın yaptıkları sebepsiz mi?
Babam bir kez eşimin yakasına yapıştı site bahçesinde.esim karşılık veemedi
Ben bunlara zerre inanmıyorum ya kusura bakma. Ya kocanın sana yaptıklarının %1ini baban yapmadı ya. Sen hamileyken bebeğiniz düşsün diye karnında zıplayan kocandı, seni sürekli azarlayan, küfür eden kocandı ama suçlu olan baban mıydı? Bak kendin dedin burada ben evliyken defalarca babamın evine gidip döndüm diye. Sen kendin demiyor muydun baba evi bilmem ne ama koca evi de bir başkaymış diye. Söz uçar yazı kalır. Burada bütün konuların var. Seni yadırgamıyorum ama adamın sana olan güveni zaten bitmiş. Ondan böyle davranması. Yaptıklarını kesinlikle onaylamıyorum ama onu da anlıyorum. Damadından dayak yiyor, kızım kocasını savunuyor. Boşanacağım diyip evine geliyor ama kcoa hasreti çekince soluğu orda alıyor. Sonra hoopp dön başa. Seni değersiz görseydi zaten evini açmazdı sana. Benim babam ya babam. Kaç yıl olmuş bir kere evine davet etmedi. Sevmeyen umursamayan baba böyle olur, seninki gibi değil. Adam senin için çırpınıp didindi sen hala babamı nasıl yere batırsam da kocamı yüceltsem derdindesin. Biraz adamı da anla, zor bir insan olduğunu sende biliyorsun.Eske eşle kavgası başka. Okonudan bahsetmiyorum.babamin sozel.siddeti çok fazla.evli iken babam eşimin yanında keşke okutmayip konfeksiyonda verseydim.bir başı bitli bulup başımdan s..r olup giderdin diyo.ve ben evliyim o ara.esjmin yanında diyor.esimi site bahsesinde yakalayıp yakasına yapışıyor.senin evliliğini yukicam bosanacaksun diyo. İki yıl önce.esim karşılık vermedi. Eline şemsiye almış eşimin servis bekleme.noktasina gidip senin evliliğini bitiricem diye güya boşanmayı hızlandıracakaklinca.babam bize çok çektirdi.ve şu an ayrı evdeyim ve bu sağlıksız aileden uzaklaştım.mutluyum.korkum.su.ki babam işyerine gelecek.dengwsiz biri
Ayrıca o olay aklıma geldikçe çıldırıyorum.hic rahat bırakmadı bizi.kapi önüne gelmeler, iş yerineBen ne diyorum siz neye cevap veriyorsunuz.
İkisi de sağlıksız bireyler.dort aydır bu evdeyim.su an olaylara sağlıklı uzaktan bakiyorum.her iki yerde de olmadı yapamadım.tek başıma iyiyim.ve bu huzurunun bozulmasini hiç istemiyorum.Ben bunlara zerre inanmıyorum ya kusura bakma. Ya kocanın sana yaptıklarının %1ini baban yapmadı ya. Sen hamileyken bebeğiniz düşsün diye karnında zıplayan kocandı, seni sürekli azarlayan, küfür eden kocandı ama suçlu olan baban mıydı? Bak kendin dedin burada ben evliyken defalarca babamın evine gidip döndüm diye. Sen kendin demiyor muydun baba evi bilmem ne ama koca evi de bir başkaymış diye. Söz uçar yazı kalır. Burada bütün konuların var. Seni yadırgamıyorum ama adamın sana olan güveni zaten bitmiş. Ondan böyle davranması. Yaptıklarını kesinlikle onaylamıyorum ama onu da anlıyorum. Damadından dayak yiyor, kızım kocasını savunuyor. Boşanacağım diyip evine geliyor ama kcoa hasreti çekince soluğu orda alıyor. Sonra hoopp dön başa. Seni değersiz görseydi zaten evini açmazdı sana. Benim babam ya babam. Kaç yıl olmuş bir kere evine davet etmedi. Sevmeyen umursamayan baba böyle olur, seninki gibi değil. Adam senin için çırpınıp didindi sen hala babamı nasıl yere batırsam da kocamı yüceltsem derdindesin. Biraz adamı da anla, zor bir insan olduğunu sende biliyorsun.
Benim babam dünyanın en berbat babası olabilir. Kendisini zerre sevmem. Sadece "para babası" bizim için. He bir babam var ama o erkek değil, annem. Benim hem annem hem babam o. Ben üstüne başka ebeveyn tanımıyorum. Ha ayrıca beni tanımadan benim aile ilişkilerim hakkında yorum yapmazsan sevinirim. Zira okula ara verdim kardeşime bakıyorum şuan. Başımda baba olsaydı bunlar olmazdı.Senin sorunun ne biliyor musun.hwekesi kendi baban gibi sanıyorsun ama değil.ruh sağlığı bozulmuş dengesiz babalar yok mu saniyorsun
O zaman hiç uğraşma derim ama senin baban gibi çabalayan arayı düzeltmeye çalışan hatalarını anlamış bir babam olsaydı en azından bir şans verirdim.Ayrıca o olay aklıma geldikçe çıldırıyorum.hic rahat bırakmadı bizi.kapi önüne gelmeler, iş yerine
İkisi de sağlıksız bireyler.dort aydır bu evdeyim.su an olaylara sağlıklı uzaktan bakiyorum.her iki yerde de olmadı yapamadım.tek başıma iyiyim.ve bu huzurunun bozulmasini hiç istemiyorum.
Babamdan kurtulayım evlilik yapıyım dedim, ruh hastası ile evlendim.ger ikiBen bunlara zerre inanmıyorum ya kusura bakma. Ya kocanın sana yaptıklarının %1ini baban yapmadı ya. Sen hamileyken bebeğiniz düşsün diye karnında zıplayan kocandı, seni sürekli azarlayan, küfür eden kocandı ama suçlu olan baban mıydı? Bak kendin dedin burada ben evliyken defalarca babamın evine gidip döndüm diye. Sen kendin demiyor muydun baba evi bilmem ne ama koca evi de bir başkaymış diye. Söz uçar yazı kalır. Burada bütün konuların var. Seni yadırgamıyorum ama adamın sana olan güveni zaten bitmiş. Ondan böyle davranması. Yaptıklarını kesinlikle onaylamıyorum ama onu da anlıyorum. Damadından dayak yiyor, kızım kocasını savunuyor. Boşanacağım diyip evine geliyor ama kcoa hasreti çekince soluğu orda alıyor. Sonra hoopp dön başa. Seni değersiz görseydi zaten evini açmazdı sana. Benim babam ya babam. Kaç yıl olmuş bir kere evine davet etmedi. Sevmeyen umursamayan baba böyle olur, seninki gibi değil. Adam senin için çırpınıp didindi sen hala babamı nasıl yere batırsam da kocamı yüceltsem derdindesin. Biraz adamı da anla, zor bir insan olduğunu sende biliyorsun.
Ben arayı düzelsin istemiyorum.babam o hassas döneminde bana ne hakaretler etti ve o... Vs dedi bana.bunlari unutamıyorum.bicakla üstüme yürümesi.hicbisi yapamadım.babam dedim dövdü beni.otuz altı yaşında baba dayağı yedim.sebep yok kendi kendine yaratıyor.mintumi neden onun aştığı yere aşmışim bunu sorguluyor.bagiriyor.hala düşündükçe aynı şeyleri yaşıyorum kocam el adamı idi.bosamdim ve bitti.ama babamdan bunu görmek daha acı.O zaman hiç uğraşma derim ama senin baban gibi çabalayan arayı düzeltmeye çalışan hatalarını anlamış bir babam olsaydı en azından bir şans verirdim.
Babama aans da verdim.hediyeler aldım.sinirlenince hediyeleri geri verdi neler yaptım ama olmadiO zaman hiç uğraşma derim ama senin baban gibi çabalayan arayı düzeltmeye çalışan hatalarını anlamış bir babam olsaydı en azından bir şans verirdim.
Ortada benden kaynaklı bir sorun yok.dort aydır düşünüyorum.o evde yedi ay kaldım ve babam hem fizikel hem de sozel siddeti o kadar çok uyguladı ki.alttan aldım olmadı.sebebi şu sen istediğim gibi biri olamadin.evimden çek git.babam bana senin tek kurtuluşun var: o da ölüm dedi.o aralar bir de boşanma aşamasındayım.cok hassasım.intihari aklımın ucundan geçirmedim.ama zayıf karakterli olsaydım?yük olarak görüldü.para teklif ettim kabul etmedi.yeter ki çek git dedi.ben bayram günü ev aradım.yasamimda her alanda ailemin olumsuz etkisini görüyorum.hayata bakisimda vs.keske hiç dünyaya getirmeselermis.el üstünde tutup pamuklara sarıp büyütüp sokağa attı beni.seni sokaklarda n aldım şimdi sokaklara geri dön dedi.git otelde kal.cocugumu bırakmadım.ona.sabrettim sonunda taşındım buraya.Şu ara sanırım uzaklaşıp sakinleşmeye olayları etraflıca değerlendirmeye ihtiyacınız var.. çok çok kötü şeyler yapmış olabilir babanız ama babadır yine de demek istemiştim benbakmış büyütmüş nolursa olsun yılların emeği var, yabana atılamaz hemen. Küçücük bi iyilik yapanları bile unutmuyoruz sonuçta hayatta, bir de anne baba hakkı çok büyük. Bir çocuk kolay mı yetişiyor.
nadir de olsa arada evine uğrar 5-10 dk gönül alırsınız belki ileride. Şöyle düşünün hiç bir suç tek taraflı işlenmez, onun hataları çok fazla muhakkak, ama siz de şuan farkında olmasanız dahi hata etmiş olabilirsiniz. Sinirle hareket etmeyin bence, sadece uzak durmaya çalışın iki taraf da olarak hatalarınızı anlar yaşananlara sünger çekebilrisiniz belki. 70 yaşında olsa da insanlar hatalarını görebilir bu kadarcık hakları olsun :) inşallah hayatında her şey gönlünce çok güzel olur inşallah annen baban da hatalarını görür sen de ve tekrarlamazsınız:)
Bana diyir ki sana saygı duymuyorum.ustume yürüyor.annem araya giriyor vs.annemin kız kardeşimin elini tutuyor.biz çekirdek aileyiz.seni sildim.sen benim kızım değilsin.yarin nüfusa gidelim.seni nüfusundan çıkarmak istiyorum.mirasimdan da mensin.anlayamiyirum.su an ağlıyorum.ne kadar incitti beni bilemezsin.tek korkum hayatıma tekrar girmeleriŞu ara sanırım uzaklaşıp sakinleşmeye olayları etraflıca değerlendirmeye ihtiyacınız var.. çok çok kötü şeyler yapmış olabilir babanız ama babadır yine de demek istemiştim benbakmış büyütmüş nolursa olsun yılların emeği var, yabana atılamaz hemen. Küçücük bi iyilik yapanları bile unutmuyoruz sonuçta hayatta, bir de anne baba hakkı çok büyük. Bir çocuk kolay mı yetişiyor.
nadir de olsa arada evine uğrar 5-10 dk gönül alırsınız belki ileride. Şöyle düşünün hiç bir suç tek taraflı işlenmez, onun hataları çok fazla muhakkak, ama siz de şuan farkında olmasanız dahi hata etmiş olabilirsiniz. Sinirle hareket etmeyin bence, sadece uzak durmaya çalışın iki taraf da olarak hatalarınızı anlar yaşananlara sünger çekebilrisiniz belki. 70 yaşında olsa da insanlar hatalarını görebilir bu kadarcık hakları olsun :) inşallah hayatında her şey gönlünce çok güzel olur inşallah annen baban da hatalarını görür sen de ve tekrarlamazsınız:)
Kizlar boşanma aşamasında baba evine gelmiş, sebepsiz babamın sayısız hakaretine hatta şiddete maruz kalmıştım.git evimden diyordu.bugune kadar bir su faturası dahi ödemeyen ben bir eşyalı ev tutup kendi başımın çaresine bakmıştım.tam dört ay bu evde geçti.muthis iyi geldi bana bu ev.psikolojimi olumlu etkiledi.hatta olaylara daha net bakmamı dahi sağladı.ozgurlugu hissettim.
Babamın bana çok ağır hakaretleri vardı.on beş sene önce üniversitede eser dene çocukla ne halt yediğini, disciyi ayarttigini biliyorum dedi.midem almadı.hala düşündükçe babamdan nefret ediyorum...o kadar kötü bir durumdayken almış eline telefonu polisi Arıcan evimden git paran var .git otelde kal diyo.bunlari hatırladıkça tiksindim ondan.yaptigi bütün iyilikler srmisilindi gözümde.annem ve kız kardeşimi de istemiyorum.ailemden tamamen kopmak istiyorum.cok sağlıklı insanlar degiller.ruhumu zehirlendiler bugüne kadar.
Geçen gün müdürlüğe annem paket göndermiş.snirim çocuğa giysi vardı.geri gönderdim.4.5 yıldır çocuk bakım parası 50000 liraa isteyen babam geldi aklıma ve geri gönderdim.mudurluguvaradi.konusalum biraz dedi.sesi sakindi.mesgul ediyorsun dedim.yuzune kapadim telefonu.anladihim kadarı ile işyerine geleecekler.daha önce geldiler.koridorlarda ses yükseltiyor babam.ben bıktım bunlardan.ne yapacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?