- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Tabiki yaşadıklarını sen bilebilirsin yalnızca, çok kötü şeyler olmuşBana diyir ki sana saygı duymuyorum.ustume yürüyor.annem araya giriyor vs.annemin kız kardeşimin elini tutuyor.biz çekirdek aileyiz.seni sildim.sen benim kızım değilsin.yarin nüfusa gidelim.seni nüfusundan çıkarmak istiyorum.mirasimdan da mensin.anlayamiyirum.su an ağlıyorum.ne kadar incitti beni bilemezsin.tek korkum hayatıma tekrar girmeleri
Çocuğumu görmek icin ama ben çocuğumdan da uzak durmalarını istiyorumTabiki yaşadıklarını sen bilebilirsin yalnızca, çok kötü şeyler olmuş
Şuan neden sana ulaşmak istiyorlar peki bu kadar sevmiyorsa
Zehirlediler ruhumu...içtiğim suya laf ediyor.cok ciddi bişi yok ortada.su an uzaklaştırma kararı verilemez.ancak iş yerime vs gelirse dusunuyorum ama ne biliyim anne baba olduğu icin işi o noktaya getirmeden çözmem lazım.hali hazırda eski esimle iki davam var.biri Aralık'ta oldu olay.ilk celsegoruldu.ikinci celse Aralık'ta.diger henüz savcılık ta soruşturmada.o da marttaki olay.ben sadece beni bulamasın ailem istiyorum.babm o kadar ağır konustuki bana ölse cenazesine gitmem.o kadar nefret ettim.Kararınızdan eminseniz ve onları gerçekten sildiyseniz uzaklaştırma talep edin. Yolunuz açık olsun. Sizi zehirleyen insanları hayatınızdan çıkararak çok güzel bi adım atmışsınız
Annenizin suçu ne anlamadım. Babanız konusunda haklısınızKizlar boşanma aşamasında baba evine gelmiş, sebepsiz babamın sayısız hakaretine hatta şiddete maruz kalmıştım.git evimden diyordu.bugune kadar bir su faturası dahi ödemeyen ben bir eşyalı ev tutup kendi başımın çaresine bakmıştım.tam dört ay bu evde geçti.muthis iyi geldi bana bu ev.psikolojimi olumlu etkiledi.hatta olaylara daha net bakmamı dahi sağladı.ozgurlugu hissettim.
Babamın bana çok ağır hakaretleri vardı.on beş sene önce üniversitede eser dene çocukla ne halt yediğini, disciyi ayarttigini biliyorum dedi.midem almadı.hala düşündükçe babamdan nefret ediyorum...o kadar kötü bir durumdayken almış eline telefonu polisi Arıcan evimden git paran var .git otelde kal diyo.bunlari hatırladıkça tiksindim ondan.yaptigi bütün iyilikler srmisilindi gözümde.annem ve kız kardeşimi de istemiyorum.ailemden tamamen kopmak istiyorum.cok sağlıklı insanlar degiller.ruhumu zehirlendiler bugüne kadar.
Geçen gün müdürlüğe annem paket göndermiş.snirim çocuğa giysi vardı.geri gönderdim.4.5 yıldır çocuk bakım parası 50000 liraa isteyen babam geldi aklıma ve geri gönderdim.mudurluguvaradi.konusalum biraz dedi.sesi sakindi.mesgul ediyorsun dedim.yuzune kapadim telefonu.anladihim kadarı ile işyerine geleecekler.daha önce geldiler.koridorlarda ses yükseltiyor babam.ben bıktım bunlardan.ne yapacağım ben
Yani var ya elin yapmadığı kötülüğü ana baba nasıl yapabilir, aklım almıyor. siz ana babanızı düşünüp işi farklı noktaya getirmemeye çalışıyorsunuz ama onlar sizi düşündü mü?Zehirlediler ruhumu...içtiğim suya laf ediyor.cok ciddi bişi yok ortada.su an uzaklaştırma kararı verilemez.ancak iş yerime vs gelirse dusunuyorum ama ne biliyim anne baba olduğu icin işi o noktaya getirmeden çözmem lazım.
Hep annemle görüştüm.ortalik yumuşadı.babamla da görüşmek.zorunda kaldım.annem de normal değil.garip bağlantılar kuruyor.ruhum zehirlendi.bu insanlardan uzaklaşmak istiuorimAnnenizin suçu ne anlamadım. Babanız konusunda haklısınız
Bıçakla üzerime yürüyen bir baba.daha ötesi var mı.evde sürekli tartışma.oluyordu.ev sahibi şikayetlerden ötürü babamı evden çıkardı.o kadar yani.bazi insanlar yaşlandıkça içleri kararıyor, negatifi iclerinde biriktirmenin etkisi ile etrafa saldırıyorlar.Yani var ya elin yapmadığı kötülüğü ana baba nasıl yapabilir, aklım almıyor. siz ana babanızı düşünüp işi farklı noktaya getirmemeye çalışıyorsunuz ama onlar sizi düşündü mü?
Annenizin karakteri nasıl? Bilmiyorum ama size üzülüyor bence. Ama babanızdan çok korkuyor. Annenizle karşılıklı konuşun bence biraz içiniz soğuduktan sonra. Ama babanız çöp, o babadan hayır gelmez.
Annem üzüldü araya girdi ama babam oradan diuo seni bosarım diye.dayanamadi yere düştü bayıldı.ben ambulans çağırmak istedim.dokunma karıma dedi.annem kalkti sonra.bisiyin.yok dedi.doktora da götürmedi.bir keresinde Mehmet ne olur yeter dedi.disari çıktı eve gelmedi.o da şikayetçi ama sonuçta düzeni var.anliuorum onuYani var ya elin yapmadığı kötülüğü ana baba nasıl yapabilir, aklım almıyor. siz ana babanızı düşünüp işi farklı noktaya getirmemeye çalışıyorsunuz ama onlar sizi düşündü mü?
Annenizin karakteri nasıl? Bilmiyorum ama size üzülüyor bence. Ama babanızdan çok korkuyor. Annenizle karşılıklı konuşun bence biraz içiniz soğuduktan sonra. Ama babanız çöp, o babadan hayır gelmez.
26 yıl ailemle.iliskim iyiydi.bana her istediğimi yaptılar.evlenmeyimce bir de calismayinca sorun oldu.babam evden kovdu 28 yaşında.sosyal fobim vardı.kotu bir cocukluk geçirdim.su an çalışmak.zorunda olduğum için çalışıyorum ama ne zorluklarlaYani var ya elin yapmadığı kötülüğü ana baba nasıl yapabilir, aklım almıyor. siz ana babanızı düşünüp işi farklı noktaya getirmemeye çalışıyorsunuz ama onlar sizi düşündü mü?
Bende diyorum ki bu baba benden uzak dursun.huzursuzumYine mi babayı kötüleme konusu manolya? Kusura bakma bu konuda sana destek olmaz eski konularını bilenler. Adamı canından bezdirdin, karşılığını böyle alıyorsun.
Bende diyorum ki bu baba benden uzak dursun.huzursuzum
Allah yardımcınız olsun inşallah.Annem üzüldü araya girdi ama babam oradan diuo seni bosarım diye.dayanamadi yere düştü bayıldı.ben ambulans çağırmak istedim.dokunma karıma dedi.annem kalkti sonra.bisiyin.yok dedi.doktora da götürmedi.bir keresinde Mehmet ne olur yeter dedi.disari çıktı eve gelmedi.o da şikayetçi ama sonuçta düzeni var.anliuorum onu
Kizlar boşanma aşamasında baba evine gelmiş, sebepsiz babamın sayısız hakaretine hatta şiddete maruz kalmıştım.git evimden diyordu.bugune kadar bir su faturası dahi ödemeyen ben bir eşyalı ev tutup kendi başımın çaresine bakmıştım.tam dört ay bu evde geçti.muthis iyi geldi bana bu ev.psikolojimi olumlu etkiledi.hatta olaylara daha net bakmamı dahi sağladı.ozgurlugu hissettim.
Babamın bana çok ağır hakaretleri vardı.on beş sene önce üniversitede eser dene çocukla ne halt yediğini, disciyi ayarttigini biliyorum dedi.midem almadı.hala düşündükçe babamdan nefret ediyorum...o kadar kötü bir durumdayken almış eline telefonu polisi Arıcan evimden git paran var .git otelde kal diyo.bunlari hatırladıkça tiksindim ondan.yaptigi bütün iyilikler srmisilindi gözümde.annem ve kız kardeşimi de istemiyorum.ailemden tamamen kopmak istiyorum.cok sağlıklı insanlar degiller.ruhumu zehirlendiler bugüne kadar.
Geçen gün müdürlüğe annem paket göndermiş.snirim çocuğa giysi vardı.geri gönderdim.4.5 yıldır çocuk bakım parası 50000 liraa isteyen babam geldi aklıma ve geri gönderdim.mudurluguvaradi.konusalum biraz dedi.sesi sakindi.mesgul ediyorsun dedim.yuzune kapadim telefonu.anladihim kadarı ile işyerine geleecekler.daha önce geldiler.koridorlarda ses yükseltiyor babam.ben bıktım bunlardan.ne yapacağım ben
Baban bunlari hic sebepsizmi yapti? Ilginc.Eske eşle kavgası başka. Okonudan bahsetmiyorum.babamin sozel.siddeti çok fazla.evli iken babam eşimin yanında keşke okutmayip konfeksiyonda verseydim.bir başı bitli bulup başımdan s..r olup giderdin diyo.ve ben evliyim o ara.esjmin yanında diyor.esimi site bahsesinde yakalayıp yakasına yapışıyor.senin evliliğini yukicam bosanacaksun diyo. İki yıl önce.esim karşılık vermedi. Eline şemsiye almış eşimin servis bekleme.noktasina gidip senin evliliğini bitiricem diye güya boşanmayı hızlandıracakaklinca.babam bize çok çektirdi.ve şu an ayrı evdeyim ve bu sağlıksız aileden uzaklaştım.mutluyum.korkum.su.ki babam işyerine gelecek.dengwsiz biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?