anne babamın iğrençliği

Ameliyatliyim temizleyemiyorum.
Ama saç kurutma makinesini odama goturebilirim
Geçmiş olsun tatlım ne ameliyatı oldun? Çünkü çok basit duşakabin temizliği.Alırsın eline uzun sopalı süpürgelerden,şu arabayı yıkadıkları var ya ha işte ondan.Foşur foşur yıkar çıkarsın,çok basit eğilmene kalkmana gerek yok.

Annen ve babanın o "ıyyy" hallerinden oldun sende tamam dikkat etmeliler tabiki ama annem babam iğrenç muhabbetine girmekte abartı olmuş.

Normalde bu konulara ilgim var yalan demiyim.
Ama gerçekte görünce bir tuhaf oldum heralde

Annem zor dediği için yanasmadim ne biliyim. Normaldede bu konulara ilgim var ama gerçeğini görünce bir tuhaf oldum sanırım

tatlım senin gerçek yaşın ne? geçenlerde de boğazım ağrıyor anneme diyemem çünkü çorapsız gezmeme kızıyor diyen sen değil miydin?

Bence, hala sağlıklı bir ilişkileri olduğu için mutlu olmalısın
Onun dışında da açık açık söyleyebilirsin annene onları oradan kaldırması gerektiğini.
espri ile söyle gitsin

Daha da mideni bulandiriyim mi? Iyyyy dedigin konuda insanlar seni de yapmislar goruyor musun o igrenc seyle seni dunyaya nasil getirirler aklimiz almiyor bizim simdi.

ayrica anne baban neden dikkat ediyor sen dikkat et sen onlarin odasina girmis oluyorsun cunku

Sevgilini basmış gibi bahsetmişsin ama anne ve baban onlar ayıp olmasın da sen ne şekilde Dünya'ya geldin az çok tahmin ediyosundur

Burada asıl sorun evde normal, daha geniş, herkesin kullanımı açısından kolay bir banyo var, ama kullanmak yasak.

Niye, olur da bir konu komşu gelir, duşa kabinde su lekesi görür. Mazallah, elaleme rezil olunur.

Ne millet için yaşayan bir toplumuz be....

Ya ailen bu sonuçta niye bu kadar abarttın ben anlayamadım ne derece gizleyebilirler ki bizimkilerinki de kendi odalarında çekmecede kendi evinde ne derece saklayabilirler sende suç onların çekmecesini karıştırıyorsun yanlış olan fazla rahat olmaları onlarda biraz abartmış gibide annene söylesene anne biraz daha gizli saklı olamazmsn die

Condom paketinden korkan kız pes yani gorende annenle babanı farklı sekilde gordun sanar.
Condom kutusunu bu kadar abartma ,igreniyorsanda karıştırıp durma mesela içini acip bakman gerekmiyor kac tane kullanilmis hangi aromaliymiş filan :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…