anne babamın iğrençliği

Duyanda salonda gözünüzün önünde sevişiyorlar sanır,öyle bir başlık atmışsınız ki.
Anne/babanız evli,anneniz sizi doğurabilmek için babanızla sevişti,leylekler getirmedi sizi makul olun lütfen.21 yaşında biri olarak prezervatif görüp igrençlik demeniz tuhaf.
Aileniz sizin bu kadar rahatsız olacağınızı düsünememiştir,bilerek bırakmamışlardır zaten.

Seni leyleklermi getirdi...gençler merak ediyor hiç bişeyden geri kalmıyor bu devirde maşallah..kendilerine gelince iyi hoş anne baba olunca ıyy iğrenç vah vah hiç kimsenin özel yaşantısı çocukları dahi olsa kimseyi ilgilendirmez. Tabiki bu tür şeyler ortada olmamalı ki zaten çekmecedeymiş yani siz fazla abartmışsınız anne ve babanızın özelini burada ne diye paylaşıyorsunuz orası biraz garip geldi..her zaman diyorum eğitim şart...

21 değil 15 değil de akıl yaşı 5 filan olabilir
iğrençmiş lafa bak lafa
sen sevişme kuzum ıyy iğrenç yapış yapış terli terli bööyyyyk
banyo çekmecesinde prezervatif görüp annem babam o işi yapıyor diye iğrenen 2015 genci, troll ol lütfen.

Canım Bunda İğrenç Olan Hiçbirşey Yok Sonuçta Yanı Sende Öyle Oldun. Bence Annene Rahatsız Olduğunu Uygun Bir Şekilde Söylemelisin.

Basligi okudugumda aklima neler geldi

Annen ve Babanin dikkat etmesi gerekiyor evet , Ama seninde bukadar abartman bana hic hos gelmedi...

Madem bukadar rahatsiz oluyosun , Annene güzel bir dilde söyle ..

Bide muzlusudami var onlarin?
Hahaha

Başlık gereksiz ağır olmuş.En büyük derdin bu olsun hayatında.Sevgiler.

Anne ve babanin özelini bukadar net bir sekilde anlatmak hic hosuma gitmedi. yok bide muz lumuymus tövbe tövbe anladik özel bir esyalarini görmüssün nasil vurgulicam de .. yok o gece de yaptilarmi iy .. görende nasil dünyaya geldigini bilmiyor sancak.

Yaş 21
Miden cinselliği kaldırmıyor ?
2 eşin yapması gayet normal birşey.
Ama filmde dizi de 2 sevgili öpüşse için gider o aşka sevgiye gelmissin annenin babanı iğrenç diye tanımlıyorsun.
İlerde sende yaşıcaksın onu.
Dikkat etmeleri gerekir ama çekmecede gördüğünde abartı bi tepki vermissin.
Sanane hem dini açıdan da resmi açıdan da onlar birbirine ait.
Ya aldatsalardı nolurdu ?
Hey ALLAHım ya !
Sanki seni kötü yola soktular.
Araları iyi olmasa o işi yapmazlar.
Dua et annen baban demek ki mutlu, birbirlerinden memnun..

Yaptıkları hoş değil ama anne babanın iğrençliği derken ağır bir itham kullanmamış mısın ? Anneni uygun bir dille uyarabilirsin. Bu arada paketinde bayağı incelemişsin muz kokulu falan.

ne var bunda abartılcak sonuçta evli iki insan görmezden gel

Yatakodasinda olur oyle seyler.

15-16 yaşlarındayım etkilenmiyorum bide merak ettiğim husus annemin tüpleri tıkalı hamile kalamıyor niye korunuyorki

Canım prezervatif korunmak dışında temizlik açısindan da rahat oluyor. Takma kafana annenin tuplerini. Kullaniyolarsa vardır bi bildikleri. Rahatsız oluyosan anne kabini ben yıkarım diğer banyoyu kullanicam yatak odaniza girmek istemiyorum de. Ayrıca komodin üzerinde unutmak çok normal. Benim de unuttuğum oldu. Ayrıca o iğrenç diye tabir ettiğin şey olmasa şu an hayatta değildin.

Ne güzel aşk dolu bi yuvan var bence sevinmen lazım

Beni öldürseler annemle babamın banyosunu kullanamam ve kullanmadım da. Duşakabin temizliğinin neyi zor ya, sanki her gün temizlenen bir şey. Ben anneme inat normal banyoya girerim kapıyı da kilitlerim kudursun dışarıda ne diyeyim yani o ne saçma yasak.

Ayrıca evet var muzlusu çileklisi vanilyalısı kokulusu incesi tırtıklısı ısı yapanı geciktirici kremlisi ohooo
D ile başlayan prezervatif markasının bir uygulaması var, iki akıllı telefona (elma..) indirip ekranları birbirine sürtüyorsunuz telefonda bebek doğuyor falan. Prezervatif dünyası çok geniş bir camia kozmetik gibi seç beğen al zevkine göre... Nanelisi falan da var yakıyormuş biraz hoşlarına gidiyormuş çiftlerin. Ultra hassaslı falan

Son düzenleme:
Hafta basi ergenleri is basinda odevin falan yok mu canim balon yapip oynayacak kadar kucuk gordum seni
Biz çocukken meraktan paketin içinden 1 tane alıp odamıza kitlenir yırtar incelerdik açardık falan. Sonra farkedecekler mi diye stres olurduk te aşağı iner gizlice çöpe atardık heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…