Bu adam seni sevmiyor. Seni es değil, sevgili değil ana babasına hizmetçi alıyor canım kusura bakma. Eve koyacak seni hizmetçi gibi. Kendi aksama kadar yok.ohhh bir yanında anası öbür yanında karısı. .. ağız tadıyla surat yapamazsınız kavga edemezsiniz bile. ....hiiii Pardon o sana yapar.istedigini de der anasını da alır arkasına sen de biraz mulayimsen ezilir durursun. Yok hazircevapsan bu sefer de huzurun kalmaz.
Allahım kızım var benim de.annen çok haklı güzelim ya!el bebek gül bebek büyüt kızını ne için? Elin karısına adamına hizmet etsin. Offfff.....
Benim arkadaşımın kv des felçli .Yani bildiğin kadın bi tarafı tutmuyor. O halde bile karşılıklı iki ev tutuldu.yatili da bir kadın alındı. Yeme İçme beraber ama ayrı ev ayrı kapı. Hayır imkan da varmış. Hasta da değiller sanırım. Yani sen de onların yatılı kadını olacaksın iste.bedava hizmetçi Ay çok sinirlendim ya!!!!!!
Daha yok sevisme, yok sarılmak, yok uzanma , misafir, evin geçimi bile sende olmayacak.herseye kv karar verecek v.s. bunlari saymıyorum bile