• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne bak annesi gitmemis

Bende kpss için dershaneye yazıldım ama giderken arkamdan ağlayınca bırakıp gidemiyorum ya gönlünü edip gidiyorum yada gidersem erken dönüyorum. Evde videolarla falan uyuduğunda halletmeye çalışıyorum tabi nasip zaten ben kpssye çok odaklanmıyorum başka düşüncelerim var ama arkadaşların dediği gibi bu günler geri gelmez.. bir şekilde zamanında telafi etmek gerekiyor.

Şansınız bol yolunuz açık olsun.. Umarım bu sene kazanırsınız..

Dersleri sürekli takip etmenize gerek yok bence. Biri sizin yerinize imza atabilir. Dersane yerine de evde video satın alarak çalışabilirsiniz. Ben kpss ye hazırlanırken böyle bir şeyin varlığını bilseydim asla dershaneye gitmezdim çok daha verimli. Hem ders hem çocuğunuz açısından.

Mecburiyeti olanlara hiç bir şey diyemem allah yar ve yardımcıları olsun çok zor bir durum, bir anne olarak içim acıyor, çocuklarımızın en güzel anlarını annelerinden uzakta geçirmesi çok üzücü,anneye ihtiyaç duydukları o en özel günler birdaha geri gelmeyecek ve yeri hiç bir şekilde dolmayacak ..

Eşinizde acaip adam isterki çocukla ilgilensin evde sıcak yemek olsun...

Allah yardımcın olsun arkadaşım.zor biliyorum. Ama evladın için çook daha zor. Çok üzülüyorum böyle anneliyken annesizlik çelken yavrulara. Yeğenim de ablama anne nolur sen evimizde dur ben gidîp para kazanırum diye ağlayarak yalvarırdı yavrum. Değmiyor küçücük çocukları bırakıp koşturmaya. amatabi herkesin kendince bir sebebi var.

Kıyamam ya içimi parçaladı. Sen zaten burada akıl istemiyorsun dua istiyorsun anladigim kadariyla.dualarım sizinle...

Allah yardımcın olsun arkadaşım.zor biliyorum. Ama evladın için çook daha zor. Çok üzülüyorum böyle anneliyken annesizlik çelken yavrulara. Yeğenim de ablama anne nolur sen evimizde dur ben gidîp para kazanırum diye ağlayarak yalvarırdı yavrum. Değmiyor küçücük çocukları bırakıp koşturmaya. amatabi herkesin kendince bir sebebi var.
Atanirsam yarim gun calisirim dedim ama cocugum perisan oldu

Dersleri sürekli takip etmenize gerek yok bence. Biri sizin yerinize imza atabilir. Dersane yerine de evde video satın alarak çalışabilirsiniz. Ben kpss ye hazırlanırken böyle bir şeyin varlığını bilseydim asla dershaneye gitmezdim çok daha verimli. Hem ders hem çocuğunuz açısından.
Ben evde calisamadigim icin dersanede calosiyorum oyuzden okadar kaliyorum dersanede

Esim calisiyo durum fena degil ama esim tutturdu oku atan diye yarim gun calisirsin cocuguna bakarsin diye ama atanmakta calismaya bakiyo ozamanda cocugumla ilgilenemiyorum

Eşiniz doğru demiş. Zaten okul bitmek üzereymiş. Çocuk zaten yalnız kalıyor ve bir süre de kalmaya devam edecek. Madem bi işe başlamışsınız devamını getirin, sonra tadını çıkaracaksınız zaten. Öğretmenlik gerçekten rahat bi meslek.

Az daha sabredip o önemli sınava odaklanın bence de. .

Kppsyi ertelemek cok sacma olurdu. Hemen bu yil kazanacaginizin da garantisi yok ki. O yüzden ne kadar bilgiler tazeyken kpss hazirlanirsaniz o kadar mantıklı. Ayrica bu devirde annesi çalışan her çocuk bu durumda su an ve arta kalan zamanda kaliteli vakit geçirirseniz problem kalmaz. Butün gun cocugunun yaninda olan bayanların hepsi de mükemmel ilgileniyor sanki. Onlar is yaparken ya da gunlerde sohbet ederken cocuk tv falan izliyor genelde. Boyle olmayan da vardir ama dedigim gibi kaliteli zaman geciriyorsaniz uzulmenize gerek yok. Sonucta çocuğunuzun da gelecegi için çalışıyorsunuz.

ama arta zaman kalmıyormuş ki.
saat 10da geliyor konu sahibi.
benim oğlumla aynı yaşıt oğlu, oğlum 9da uyuyor.

ben çalışmayı destekleyen biriyim, oğlum 9 aylıkken de işe başladım.
ama özellikle ilk 6 ay kimse çalışmasın görüşündeyim, çocukların sütü kesilmesin.

ancak bu konuda çocuğa hiç zaman kalmıyor diye algıladım ben, sabah evden çıkıp akşam 10da geri dönmek, konu sahibi için zaten yıpratıcı.
zaten evde hiç vakit geçirmiyor olarak görüyorum ben, hadi çocuğun uyanık olduğu 1-2 saate denk geldi diyelim, bu yorgunlukla nasıl "kaliteli zaman" geçirecekler.
yok benim aklım almadı, çok da üzüldüm gerçekten.

ben de hiç bir şekilde iyi yapıyorsunuz diyemeyeceğim.

burada çalışan annelere diyoruz ki eve gidince temizlik şu bu yapmayın, çocuğunuzla ilgilenin, ama siz mümkünse ilgilenmeyin, o çocuğun 10dan önce uyuması gerekiyor.

Kpss dersanesini bilirim alan dahil iki gün sadece. Biri sabahtan akşama akşam 18 de diğeri de 17 de son buluyor. Üstelik tüm dersler dahil

alanla beraber 4 gündü benim dersanem, ve evet haftasonu gündüz, hafta içi 10 a kadar olurdu dersler

tamam kadınlar okumalı,çalışmalı ama bu şekilde mi olmalı bu?

kadın sabah çıkıyor evden akşam 10 da geliyor.buna hangi çocuk hangi anne dayanabilir?

isterse uzman psikolog olsun çocuğuna en güzel cümlelerle bunun sebebini aktarsın yine de sağlıklı değil bu durum.

küçük bir çocuk o ve anneye en ihtiyacı olduğu dönemde şu an,çocuk annesini hiç göremiyor neredeyse. gerçekten değmez bence.

şu kk da kadınların çalışmasını en çok destekleyen üyelerden biriyim ama bu şekilde olmaz.

bir de konu sahibi iki lafının biri eşim çalışmamı istiyor şeklinde peki sen istiyor musun bunu?

Az kaldı bıraz daha sabredın.Sınavı kazanınca zaten onun ıcın calısacaksınız.Hersey onun gelecegı ıcın.Basladıgınız ısı bıtırın en azından.. Basarılarınız daım olsun.

Belkı muhtac belkıde mecbursunuz ama asla cocugumu bu sekılde ıhmal etmeme sebebıyet verecek adımlar atmam hayatımda.
sabahdan aksam 10 kadar zaten cocugun doldu dolu uyanık gecırdıgı tum zamanın fazlası

tamam kadınlar okumalı,çalışmalı ama bu şekilde mi olmalı bu?

kadın sabah çıkıyor evden akşam 10 da geliyor.buna hangi çocuk hangi anne dayanabilir?

isterse uzman psikolog olsun çocuğuna en güzel cümlelerle bunun sebebini aktarsın yine de sağlıklı değil bu durum.

küçük bir çocuk o ve anneye en ihtiyacı olduğu dönemde şu an,çocuk annesini hiç göremiyor neredeyse. gerçekten değmez bence.

şu kk da kadınların çalışmasını en çok destekleyen üyelerden biriyim ama bu şekilde olmaz.

bir de konu sahibi iki lafının biri eşim çalışmamı istiyor şeklinde peki sen istiyor musun bunu?
Hic degmez giden zamsn geri gelmez ben cahillik ettim bilsem atanmadan dogurmazdim isteyerek dogurdum ama cok zor yavrum perisan oldu bende oyle elimde olsa ben calismak istemezdim evde cocuguma bakmak isterdim geciniyoruz cok sukur esimin isi iyi ama okuda oku diye tuttirdu beni bu yola soktu bir yandan allah razi olsun diyorum ama hic destekte olmuyor her iste bende aksam 10 dan sinra sofrayi bile ben kuruyorum oglumla oyun haline getiriyirum beraber kuruyoruz biz seni bekledik diyolar ogluma esimin babannesi bakiyo yasli ama dinc kendi evinde tek yasiyo asla bir corba pisirmez hic gormedim daha yapmasam ki yapmazdim oglum olmasa ama oda ac kalir diye yapiyorum kadin ogluma bakiyo tatsizlik olmasin diye agzimi acamiyorum bana destek olacaklarina dalga geciyorlar benimle ne var herkes senin gibi bizde o yollardan gectik ne agliyon diyo sanki onun cocugu kocasi ev sorumlulugumu vardi biktim dayanamiyorum

Hic degmez giden zamsn geri gelmez ben cahillik ettim bilsem atanmadan dogurmazdim isteyerek dogurdum ama cok zor yavrum perisan oldu bende oyle elimde olsa ben calismak istemezdim evde cocuguma bakmak isterdim geciniyoruz cok sukur esimin isi iyi ama okuda oku diye tuttirdu beni bu yola soktu bir yandan allah razi olsun diyorum ama hic destekte olmuyor her iste bende aksam 10 dan sinra sofrayi bile ben kuruyorum oglumla oyun haline getiriyirum beraber kuruyoruz biz seni bekledik diyolar ogluma esimin babannesi bakiyo yasli ama dinc kendi evinde tek yasiyo asla bir corba pisirmez hic gormedim daha yapmasam ki yapmazdim oglum olmasa ama oda ac kalir diye yapiyorum kadin ogluma bakiyo tatsizlik olmasin diye agzimi acamiyorum bana destek olacaklarina dalga geciyorlar benimle ne var herkes senin gibi bizde o yollardan gectik ne agliyon diyo sanki onun cocugu kocasi ev sorumlulugumu vardi biktim dayanamiyorum

ümran sana ve oğluna yazık olmuş cidden öyle.madde durumunuz iyi ama sen deli gibi ders çalışıp istemediğin halde üstelik bunu yapıyorsun.oğluna hiç vakit ayıramıyorsun.

ayrıca yorulman,perişan olman da çok kötü.bilemiyoırum ya ilk defa bir kadına okuma,çalışma diyesim var.

Back
X