• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne bak annesi gitmemis

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Ben okul oncesi okuyorum son siniftayim kpss hazirlaniyorum oglumla ilgilenemiyorum surekli ders calisiyorum sabsh gidip gece 10 da geliyorum dun gece uyumadi bacagima yatti cizgi film izliyordu ayi yatiyor annedi yaninda anneee baaak annesi gitmemis dedi ne diyecegimi sasirdim israrla tekrarladi sabahta anne gidemezsin kapiyi kilitledim dedi onune oturdu hele gidecegimi anlayinca pes etmesi varya bile bile iceri gitmesi annem gidiyoo demedi icimi yakiyo dersanede aglayarak yaziyorum size simdi bide alan geldi zaten ilgilenemedigim icin boyle oldu aksam haftasonu ilgilensem yetiyodu simdi ikimizde perisan olduk bize dua edin ne olur

Ben okul oncesi okuyorum son siniftayim kpss hazirlaniyorum oglumla ilgilenemiyorum surekli ders calisiyorum sabsh gidip gece 10 da geliyorum dun gece uyumadi bacagima yatti cizgi film izliyordu ayi yatiyor annedi yaninda anneee baaak annesi gitmemis dedi ne diyecegimi sasirdim israrla tekrarladi sabahta anne gidemezsin kapiyi kilitledim dedi onune oturdu hele gidecegimi anlayinca pes etmesi varya bile bile iceri gitmesi annem gidiyoo demedi icimi yakiyo dersanede aglayarak yaziyorum size simdi bide alan geldi zaten ilgilenemedigim icin boyle oldu aksam haftasonu ilgilensem yetiyodu simdi ikimizde perisan olduk bize dua edin ne olur

Yaa bide bunun egitimini almissiniz cocukla nasil iletisim kurulur nasil guven verilir bunu biz soyleyecek degiliz burda size, en fazla sinava kadar disinizi skacaksiniz sonra ataninca rahat edeceksiniz kendiniz yipratmayin bu sekilde. Siz uzgun ve karasiz olursaniz cocukta daha cok tedirgin olur, ikna edici guven verici konusmalisiniz.
Kolay gelsin, sabirli olun.

Kusura bakmayın ama bebeğinizle bu günleriniz geri gelmeyecek ben de kpss ye gireceğim ama bebeğim olduğu için ya gece o uyuyunca çalışıyorum ya da mecbur erteliyorum hiçbir şey bebeğimden önemli değil sizin de olmamalı ne vardı sanki bugün size o yavrum gitme deyince gitmeseydiniz kpssyi daha sonra da kazanabilirsiniz ama bebeğinizle bu günler gelmez çok üzüldüm cidden

Evlat bambaşka birşey. .. bende kızım üç buçuk dört yaş arası se başladım kreş e verdim ama kızım da bende çok zor alıştık ... belki verilme zamanı gelmişti kreş için ama çok zor alıştık birden apar topar is hayatı çocuk için kreş hayatı zor geldi çocuk lar ozluyor lar bu bir kesin zaman la çocuğunuz yokluğunu za alisiyor .birseyler daha iyi oturuyor yerine allah yardimciniz olsun

Kaç yaşında? Bir de ne kadar süre daha böyle sürecek?

Ona ne yaptığınızı, neden yaptığınızı anlatsanız ve bir şekilde konuya dahil etseniz iyi olabilir. Mesela bir büyüğüyle gelip dersanenizi görebilir, ne yaptığınızı, nerede yaptığınızı gösterebilirsiniz. "Beraber beni ders çalıştıralım" deyip, günde birkaç dakika ona yeni öğrendiğiniz şeyleri anlatabilirsiniz. Deneme sınavı oldukça "şu notu aldım, geçen sınava göre 5 puan fazla almışım. Ama hala çok çalışmam lazım. Şu konularım eksik" vs diyebilirsiniz. Böylece biraz olsun olaya dahil olmuş olur, sizin hayatınızı hala eskisi gibi bildiği için dışlanmış değil dahil edilmiş gibi hissedip biraz rahatlayabilir. Tabii bir uzman arkadaşlara sormak daha iyi olur.

umran8: 44489724 .!.:
Esim calisiyo durum fena degil ama esim tutturdu oku atan diye yarim gun calisirsin cocuguna bakarsin diye ama atanmakta calismaya bakiyo ozamanda cocugumla ilgilenemiyorum
Ne biliyim en azindan okulu bitirir din. Dershanede yerine çocukla ilgilnrdin. Seneyede hazırlanırdın.diye düşündüm. Bide şöyle bisey sonuçta çocuğun geleceği için yapıyorsun bunu. Bazı anneler de keyfine çocuklarını bırakıyor. Bu süreçte ilgolebildigin kadar ilgilenmeye devam et ara konuş sürekli. Gecicek bi zaman sabır ve kolaylık diliyorum

bi anne okumalı ve çalışmalı...evde çocukla oturmanın kimseye bi faydası yok. doğumdan sonra vücudum kendini toparlar toparlamaz işe döneceğim 1 ya da 1.5 ay civarı inşallah ben de.

Kppsyi ertelemek cok sacma olurdu. Hemen bu yil kazanacaginizin da garantisi yok ki. O yüzden ne kadar bilgiler tazeyken kpss hazirlanirsaniz o kadar mantıklı. Ayrica bu devirde annesi çalışan her çocuk bu durumda su an ve arta kalan zamanda kaliteli vakit geçirirseniz problem kalmaz. Butün gun cocugunun yaninda olan bayanların hepsi de mükemmel ilgileniyor sanki. Onlar is yaparken ya da gunlerde sohbet ederken cocuk tv falan izliyor genelde. Boyle olmayan da vardir ama dedigim gibi kaliteli zaman geciriyorsaniz uzulmenize gerek yok. Sonucta çocuğunuzun da gelecegi için çalışıyorsunuz.

Akşam 10 çok geç bir saat. Neden öyle? Bütün gün çalışmak illa verim getirmez ki. Biraz saatleri azaltın.

Back
X