Doğuma Hazırlık Anne bebek cantasi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
103
33
Ilk hamilelegim anne bebek çantası bakıyorum kullanmak açısından sırt çantası gibi olsun dedim onlarda derin oluyor aradığım şeyi bulmak için hazine arar gibi deşmem gerekecek gibi geldi geniş alsam taşırken çok zorlanirmiyim nasıl olmalı bilemedim yardımcı olur musunuz

Bn trendyoldan aldım hem sırt gemde yandan askılı canım

Ben fisher price marka çok özelliği olmayan herkesin alış veriş yaptığı A...1 market zincirinden günü vardı o gün gelecek diye bir çanta edindim. Sanırım internet sitesinde halen var. Ailemle aynı şehirde yaşıyorum, pandemi dolayısıyla fazla bir yere gelip gitme durumum yok. Kullanımım iki-üç saatlik malzeme içeriyor o da bana yetiyor. Dediğiniz özellikler normal zamanda bebekle cafeye falan gidecek olsam arayabileceğim özellikler. Sizin de kullanım alanınız böyleyse çok da masraf etmenize lüzum olmayabilir.

İlk gebeligimde sirt cantasi aldık direkt hatta liseden kalma nike90 çantamı bile kullanıyordum hahaha hey gidi günler.
Ikinci gebeligimde decathlon dan kucuj sporcu cantasi aldım harika rahat zaten bir yere gidemiyoruz. İçerisine bebek bezi,yedek kıyafet,vereceksen mama ve termos,kullanacaksın ıslak mendil in sigmasi önemli.
Ben cüzdanımda tut telefonuna kadar hatta oyuncağa kadar koyabiliyorum.
İlk gebeliğin tabi ki heyecanlısindir ama inan çok hantal pahali vb şeylere hic gerek yok

Bence normal bir sırt çantası bile kullanılabilir.. Ben aldım mesela kullanışlı bir anne bebek sırt çantası.. Uzun vadeli kalacağım bir yere gidersem çok kullanışlı çok geniş ve hem de çanta yarısına kadar açılabiliyor derin olması çok sorun olmuyor falan ama dışarı bir yere günübirlik giderken falan içine zaten çok birşey koymuyorum maması, biberonu, her ihtimale karşı bir takım kıyafetleri, bezi ıslak mendili alt açma bezi falan koyuyorum o da çantamın yarısını bile doldurmuyor.. Hatta diyorum bu millet ne koyuyormuş bu çantaların içine de bu kadar büyük ve bu kadar önemli bu çantalar

Yani bu çanta meselesini çok da önemsemeye gerek yok..

Siz hangi marka yada nasıl bisey aldınız pandemi var haklisiniz ama ilk olunca insan merak da ediyo ozeniyo rezil olmamak.icin ici iyi olsun istiyo

Sırt çantası model olup altta kalanları rahat almak için arka tarafında fermuarlı olan çantalar var onlardan alabilirsin

Siz hangi marka yada nasıl bisey aldınız pandemi var haklisiniz ama ilk olunca insan merak da ediyo ozeniyo rezil olmamak.icin ici iyi olsun istiyo
Markasını tam hatırlamıyorum baby mom yazıyordu galiba siyah bir sırt çantası.. Önden yarısına kadar açılıyor neredeyse Bizim işimizi fazlasıyla gördü.. Hiç almasaymışım da olabilirmiş eşimin sırt çantalarından biri de kafiymiş aslında ama işte güya ası anne bebek çantası olacak ya aldık işte

Biliyorum o çantayı bakmıştım benim eşimin çantaları küçük spor biride maşallah dağcı çantası gibi çok büyük onu için bana lazım bir tane ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…