Doğuma Hazırlık Anne bebek fuarı davetiyesini nerden bulurum?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

geç kalmış sayılmazsın canım. bir arkadasım daha bugun aldı chicco magazasından.
bence sen gördüğün bütün bebek mağazalarına sor; kesin birinde vardır davetiyekaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım bugün wenice e sordum, kız öyle bir kampanyamız yok dedi ne demekse, aramaya devam

civcivbebe posta ile davetiye gönderseniz daha iyi bir hizmet yapmış olursunuz

Merhabalar;

bebekalemi.com dan herhangi bir tutarda alışveriş yapınca bedava gönderiyorlar fakat bir tane gönderiyorlar dolayısıyla 2 kişi isterse siparişlerini ayrı ayrı zamanlarda alsın ben şahsen öyle yaptım çakmadılar :)

arkadaşlar kargo ücretini sormuşsunuz mesaj sayım yetersiz olduğu için özel den cevaplayamıyorum malesef 3.5 lira kargo ödedim akşam geç bi saat de mail atmama rağmen kargo sabah 10:00 gibi geldi buarada mail de iki kişilik istediğimi belirtmiştim aklınızda bulunsun:)

teşekkür ederim canım şimdi gördüm cevabını.

e-bebeğe ben de dün mail attım ancak kargo yoluyla ve 2 adet gönderebildiklerini söylediler.
bakalım bugün gelecek mi davetiyelerim.

ttlım ben cumartesı gunu gıttım e bebek magazasına oradan aldım.isteyınce 2 kısılık verıyorlar

özellikle bastıra bastıra sordum mağazalardan alma şansınız yok dediler!!!!
bu tür şeylere de sinir olurum yaa

tam ben bu mesajı yazarken kurye geldi davetiyelerimi getirmiş 2 adetten fazla vermiyoruz demişlerdi ben 4 istemiştim 5 adet göndermişler.
3,31 TL kargo parası ödedim.

bende dün attım e-bebek mail bugün gelir sanırım keşke bende 4 adat isteseymişim

yaa bana daha yollamadılar o zman bu sabah eşimin işyerinden zarf geldi upsle benimki olsa oda gelirdi

Allah Allah hemen gelmesi lazım aslında
istersen tekrar yaz
gönderdilerse yolladık zaten derler nasılsa :)
yollamadılarsa da kesin yollarlar bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…