Anne De Olmazsa Dayanağı Kim Olur İnsanın?

Babamlabir olup dislarim babamla bende öyle yapiyorduk annem baya cazgirdir

Bakın hepiniz şahitsiniz. Hiçbir şey demedim,insan gibi kendi derdimin çözümünü arıyorum burada! Hiçbir şey yapmadığım halde bana karşı böyle bir tavır sergileyemezsiniz! Konuma girip neden yorum yapıyorsunuz böyle davranacaksanız? Mune lütfen bir bakın.

Bıldır yediğin hurmalar bugün yavrum tırmalar

Anneniz menepozlu mu ve babanızla severek isteyerek mi evlenmiş şayet aile zoru ile evlenmişse belki o sebepten babanızı hep aşağılıyor hor görüyordur.

Sitedeki diğer arkadaşlar da hepiniz görüyorsunuz. Ben size siz diye hitap ediyorum siz kimsiniz ki bana karşı bu denli saygısızca konuşabiliyorsunuz?
Bebiş o atasözü ya onu da mı sizli bizli söyleyeyim
bıldır yediğiniz hurmalar bugün yavrum tırmalar
Oldu mu

Kim bilir kadın neler çekti vakti zamanında diye düşünmeden edemedim konu sahibi. .
Baban da suçunu bilip sakin oturuyor olabilir..

O neydi kız? :)

Kahvaltı edip bir daha okuyayım en iyisi

Aşk olsun kuzum, benim adaletime güvenmiyor musunuz? Ama biraz sakinleşmişsin ya iyi yani
Kaç yaşındasınız, merak ettim doğrusu.

18 yaşında, zaten sinirleri ailesinden ötürü yıpranmış ve burada insanlardan yardım almaya gelmiş birinin konusuna girip dalga geçerek hangi tatmini sağlıyorsunuz acaba? Fi tarihinde size verdiği bir cevabı içinizde tutarak ilk fırsatı kullanmanız da bu dalgacı tavrınız altında kindar bir bünye barındırdığınızı gösteriyor. Zira başka bir konuda akıl verdiğiniz üzere dalgacı tavrınız maskeniz olsa gerek. Bırakın çocuk yardım alsın burada. Ayıptır.

Kim bilir kadın neler çekti vakti zamanında diye düşünmeden edemedim konu sahibi. .
Baban da suçunu bilip sakin oturuyor olabilir..

O neydi kız? :)

Kahvaltı edip bir daha okuyayım en iyisi
Öyle bi ciddi amacınız ne demiş ki kendime bi misyon yükleme gereği hissettim

babanız pasif. bence anneniz yıllardır herşeye koşturmaktan yorulmuş böyle öfke kusuyo size ve babanıza. yorulmuş kadın. olabilir mi?

Evet sonsuz bi kindarlığa sahibimdir bunu asla inkar etmiyorum ama verdiği cevap fi tarihi falan değil kaldı ki kendisine gayet ılımlı yaklaşmaya çalışırken beni ilgi odağı olmakla suçlayıp aşağılayıcı bi tutum sergilemişti. Bir insanın yaptığı bir şeyin 3-5 gün sonra karşısına çıkmasından daha doğal bir şey daha yoktur herhalde

Tamam. Karşısına çıkardınız. Artık rahatlamalısınız bence.

babanız pasif. bence anneniz yıllardır herşeye koşturmaktan yorulmuş böyle öfke kusuyo size ve babanıza. yorulmuş kadın. olabilir mi?
Evet öyle de olabilir. Anneme de tamamen suç atmak istemiyorum. Babam çok saf bir insan. Mesela diyelim ki annemle birisi kavga etti. Annem haklı da olsa karşı tarafı haklı bulur. Sırf karşı tarafa ayıp olmasın diye.

Evet öyle de olabilir. Anneme de tamamen suç atmak istemiyorum. Babam çok saf bir insan. Mesela annemle birisi kavga etti. Annem haklı da olsa karşı tarafı haklı bulur. Sırf karşı tarafa ayıp olmasın diye.

bi süre sonra bu yıpratır insanı.

geçen bi konu vardı bdv’de. başlığını hatırlamıyorum ama şey tarzıydı içeriği ‘neden *** insanları sevmiyosunuz. mıy mıy mı mız mız mı o tarz bişey.
bende aevmiyorum mesela. konuşmayan, fikrini söylemeyen insan bana hiçbişey katamaz. e napiym ben ondan bişey öğrenmediğim insanı çevremde.
siz olduktan sonra da anneniz boşanamamış işte... ama suç sizin değil.
İlk konunuzla bende dalga geçmiştim ama şimdi daha iyi anlıyorum sizi. Kardeşiniz var mı?

Hayır yok. Annem beni 44 yaşında dünyaya getirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…