Evet öyle de olabilir. Anneme de tamamen suç atmak istemiyorum. Babam çok saf bir insan. Mesela diyelim ki annemle birisi kavga etti. Annem haklı da olsa karşı tarafı haklı bulur. Sırf karşı tarafa ayıp olmasın diye.
Sinirlerini yıpratacak şeyler yaşadığı kesin. Bazen düşünüyorum herkes bu hayata sanki savaşmak için gelmiş. Dinlemek isterseniz anlatmak isterim. Benim bir dayım varmış,vefat etmiş. Anneannemin tek erkek çocuğuymuş anneannem bu oğluna karşı hastalıklı şekilde düşkünmüş. Anneannem yıllarca durup durup hep sinir krizi geçirmiş. Annem de çok geç evlendiği için annesiyle yaşamış. Haliyle etkilenmiştir. Şimdi anneannem ölmüş kadın arkasından konuşmak gibi olmasın ama sevilecek bir kadın değildi pek... Kafayı oğluyla bozmuştu. Oğlu ölmeden önce de öyleymiş. Erkek çocuğu diye böyle davranıyor herhalde.Bana bile 5 yaşımdayken bak dayın şöyle öldü cesedini şuraya koyduk diye anlatırdı. Yaşım daha beş!Salt anneniz haksız diyemeyiz zaten. Muhakkak sinirlerini yoran birşeyler yaşamıştır hayatında. Ama başımıza gelen şeyler bizim her hareketimizi meşru kılmıyor elbette. Anneniz kendi tavırlarını düzeltmeli. Babanızla konuşmayı deneyin derim. Dayanamadığınızı, psikolojik olarak etkilendiğinizi.. bir aksiyon alınmalı.
Sinirlerini yıpratacak şeyler yaşadığı kesin. Bazen düşünüyorum herkes bu hayata sanki savaşmak için gelmiş. Dinlemek isterseniz anlatmak isterim. Benim bir dayım varmış,vefat etmiş. Anneannemin tek erkek çocuğuymuş anneannem bu oğluna karşı hastalıklı şekilde düşkünmüş. Anneannem yıllarca durup durup hep sinir krizi geçirmiş. Annem de çok geç evlendiği için annesiyle yaşamış. Haliyle etkilenmiştir. Şimdi anneannem ölmüş kadın arkasından konuşmak gibi olmasın ama sevilecek bir kadın değildi pek... Kafayı oğluyla bozmuştu. Oğlu ölmeden önce de öyleymiş. Erkek çocuğu diye böyle davranıyor herhalde.Bana bile 5 yaşımdayken bak dayın şöyle öldü cesedini şuraya koyduk diye anlatırdı. Yaşım daha beş!
Sinirlerini yıpratacak şeyler yaşadığı kesin. Bazen düşünüyorum herkes bu hayata sanki savaşmak için gelmiş. Dinlemek isterseniz anlatmak isterim. Benim bir dayım varmış,vefat etmiş. Anneannemin tek erkek çocuğuymuş anneannem bu oğluna karşı hastalıklı şekilde düşkünmüş. Anneannem yıllarca durup durup hep sinir krizi geçirmiş. Annem de çok geç evlendiği için annesiyle yaşamış. Haliyle etkilenmiştir. Şimdi anneannem ölmüş kadın arkasından konuşmak gibi olmasın ama sevilecek bir kadın değildi pek... Kafayı oğluyla bozmuştu. Oğlu ölmeden önce de öyleymiş. Erkek çocuğu diye böyle davranıyor herhalde.Bana bile 5 yaşımdayken bak dayın şöyle öldü cesedini şuraya koyduk diye anlatırdı. Yaşım daha beş!
Neden böyle bir tutum sergiliyorsunuz?Kusura bakmayın ama siz hayvan severken insan sevmeyi unutmuşsunuz. Bir daha muhatap olmayacağım sizinle. Bence siz de olmayın. İyi günler.Siz henüz 18 yaşındasınız, her gün yeni bir konu açıp bütün günü forumda geçirmekten daha önemli işleriniz yok mu ? Rahatsiz oluyorsanız okumayın gibi saçma cevapları da duymak istemiyorum, çünkü banane rahatsiz olmuyorum sadece üzülüyorum. Ve nedense yazdığınız konuların çoğunu uydurmasyon buluyorum.
Kendinizi suçlu mu hissediyorsunuz ki acaba konu açmazsam diye :/
Neden böyle bir tutum sergiliyorsunuz?Kusura bakmayın ama siz hayvan severken insan sevmeyi unutmuşsunuz. Bir daha muhatap olmayacağım sizinle. Bence siz de olmayın. İyi günler.
Yukarıda bir üyenin bana yazdığı, " Annene çekmişsin demek" diyen yorumunu beğenmişsiniz. Sizin babanız annenizi aldatıyormuş. Ben sizi bu konudan vurabilirim istersem. Ama vurmuyorum. Neden mi? İnsanım çünkü. Bunu yazarken bile rahatsız oldum ama beni mecbur bıraktınız.Gerçekten beni muhatap kabul etmemenize çok kırıldım . Ama aslında ben kötü birşey demedim , sadece neden her gün yeni bir konu açmak için bu kadar çabalıyorsunuz ? Dışarısı da çok güzel dedim .. yani ; bir abla olarak .. sizin için
Öptük :*
Valla bilmiyorum ama ben çok umursayan bir insan olmadığım için , böyle şeyler ile a beni vurdunuz ettiniz demem zaten. Ben sadece annem üzüldü diye annemin ne hissettiğini gördüm . Yani benim için çok büyük bir drama değil . Dünyada annesi, babası tarafından aldatılan tek insan değilimYukarıda bir üyenin bana yazdığı, " Annene çekmişsin demek" diyen yorumunu beğenmişsiniz. Sizin babanız annenizi aldatıyormuş. Ben sizi bu konudan vurabilirim istersem. Ama vurmuyorum. Neden mi? İnsanım çünkü. Bunu yazarken bile rahatsız oldum ama beni mecbur bıraktınız.
Anneniz çalışıyor mu ? Evin geçimini baba mı sağlıyor yoksa maddi manevi tüm yük annenin omuzlarına mı atılmış durumda mı ? Babanı çok sevdiğini yazdıklarından anlayabiliyorum ama acaba sana çok iyi baba olan o insan iyi bir koca mı ?Çok üzgünüm nereden başlasam bilemiyorum. Annemi anlatmıştım annem çok sinirli bir kadın. Babamsa tam aksine çok sakin... Ben kendimi bildim bileli annem babamı durduk yere hep azarlar aşağılar babam hiçbir şey demez susar... Annemin ne derdi var bilmiyorum ama mesela bir şeye sinirleniyor anlıyorum (Bizimle en ufak ilgisi olmayan bir konuya) sinirini babam ve benden çıkarıyor. 18 yaşındayım. Ben kendimi geçtim artık babama çok üzülüyorum. Durup dururken bağırıyor,aşağılıyor. Bugün sabah kalktı yine babamla bana çok kötü davranıyor hiçbir suçumuz olmadığı halde. Konuşmaya çalışıyorum bağırıyor,ağlıyor.Konuşulacak bir insan değil asla. Biraz da olsa içimi dökmek istiyorum ne olur beni anlayın.
Annenizi bi psikiyatrist e goturseniz ofke kontrolsuzlugu var gbiÇok üzgünüm nereden başlasam bilemiyorum. Annemi anlatmıştım annem çok sinirli bir kadın. Babamsa tam aksine çok sakin... Ben kendimi bildim bileli annem babamı durduk yere hep azarlar aşağılar babam hiçbir şey demez susar... Annemin ne derdi var bilmiyorum ama mesela bir şeye sinirleniyor anlıyorum (Bizimle en ufak ilgisi olmayan bir konuya) sinirini babam ve benden çıkarıyor. 18 yaşındayım. Ben kendimi geçtim artık babama çok üzülüyorum. Durup dururken bağırıyor,aşağılıyor. Bugün sabah kalktı yine babamla bana çok kötü davranıyor hiçbir suçumuz olmadığı halde. Konuşmaya çalışıyorum bağırıyor,ağlıyor.Konuşulacak bir insan değil asla. Biraz da olsa içimi dökmek istiyorum ne olur beni anlayın.
Annem babam ikisi de üniversite mezunu ve emekli.Anneniz çalışıyor mu ? Evin geçimini baba mı sağlıyor yoksa maddi manevi tüm yük annenin omuzlarına mı atılmış durumda mı ? Babanı çok sevdiğini yazdıklarından anlayabiliyorum ama acaba sana çok iyi baba olan o insan iyi bir koca mı ?
Anladım acaba çok mu bunaldı anneniz dedim ama bu durumda bir şekilde psikologa gitmeye ikna edeceksiniz , umarım tez zamanda huzura kavuşursunuz.Annem babam ikisi de üniversite mezunu ve emekli.
Kadın o kadar büyük bi acı yaşamiş ki atlatamiyor diye dusunup uzuleceginize dusundugunuz seye bak pes dogrusu. Baya merhametlisinizSinirlerini yıpratacak şeyler yaşadığı kesin. Bazen düşünüyorum herkes bu hayata sanki savaşmak için gelmiş. Dinlemek isterseniz anlatmak isterim. Benim bir dayım varmış,vefat etmiş. Anneannemin tek erkek çocuğuymuş anneannem bu oğluna karşı hastalıklı şekilde düşkünmüş. Anneannem yıllarca durup durup hep sinir krizi geçirmiş. Annem de çok geç evlendiği için annesiyle yaşamış. Haliyle etkilenmiştir. Şimdi anneannem ölmüş kadın arkasından konuşmak gibi olmasın ama sevilecek bir kadın değildi pek... Kafayı oğluyla bozmuştu. Oğlu ölmeden önce de öyleymiş. Erkek çocuğu diye böyle davranıyor herhalde.Bana bile 5 yaşımdayken bak dayın şöyle öldü cesedini şuraya koyduk diye anlatırdı. Yaşım daha beş!
Değil 22 yıl 22 saniye çekmem.İster kocam olsun ister annem babam.Bir kere geldiğimiz şu hayatta kısacık ömrümü kimsenin baskısı,sinir krizleri,kaprisleri için heba edemem.Gitsin doktora tedavi olsun,olmuyorsa herkes yoluna.Kimse kimsenin aşağılamasına katlanmak zorunda değil.Bilmiyorum babamla istemeyerek evlendiğini zannetmiyorum. Kendi isteğiyle evlenmiş aile baskısı vs. kesinlikle yok yani. 40 yaşında evlenmiş. Beni 44 yaşında doğurmuş. İsteseydi ben doğana kadar çoktan ayrılırdı diye düşünüyorum. Ki babam eşi benzeri bulunmaz bir insan. Babamın yerinde başka bir insan olsaydı bir saniye dayanamaz annemden ayrılırdı. Babam 22 yıl çekmiş bu kadını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?