- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Ikizlerle bende asla anlasamamBenim annem de sinirli bir insan. Bize kizar babama patlar, ona sinirlenir bize de trip atar. Bir kişiye küser yemek yemez günlerce, evde tatsızlık çıkartır...
Benim eşim olsa asla bir gün bile evli kalmazdım kesinlikle, onunla aynı burçtan erkeklerle flört bile etmiyorum. Biri ikizlerim dedi mi, bir anda bir soğuma geliyor :)))
Ama babam halinden çok mutlu. Seviyor, öyle kabul etmiş ve evlenmiş. Dırdırlarini duymuyor bile, iyi zamanlarına odaklanıyor. Çünkü zaten sevgiliyken / nişanliyken de aynı tripcanmiş, adam o hallerini severek evlenmiş.
Ama ben kendim seçmediğim için uyuz oluyorum :)
Yani bence kendi adına uyuz ol, babanı falan hiç karıştırma. İnan mutsuz olsa bu geçen 20 senede çoktan boşanirdı. Adamin demek ki keyfi yerinde.
Sen de okulu uzakta okuyup az muhatap olmaya bak. Bazı insanlar değişmezler...
saglikli bir ruh hali degil bunlar... Tedavi olmalı..Hayır babam çok sakin bir insan. Herkese karşı böyle. Kimse üzülmesin diye tek bir kelime edemeyen bir insan. Annem ona neler dediği halde tek bir kelime karşılık vermiyor sırf gönlü kırılmasın diye. Utanarak söylüyorum ama annem babama zamanında fiziksel şiddet bile uyguladıSizden başka konuşacak kimsem yok. İçim parçalanıyor.
Ha bu arada bunu da söyleyemeden geçemeyeceğim,sen de evli erkeklerle ilişki yaşayan ahlaksız ablana ve ablana göz yuman ahlaksız annene çekmişsinBen de senle sakin sakin, güzel güzel konuşmaya çalışırken “ölgö mö östöyosonoz honomoföndöööö” diye bana çemkirmiştin annene çekmişsin demek
Aha manyak gitmiş beni stalklamışHa bu arada bunu da söyleyemeden geçemeyeceğim,sen de evli erkeklerle ilişki yaşayan ahlaksız ablana ve ablana göz yuman ahlaksız annene çekmişsin
Ha bu arada şekerim ben senin ailene ve sana hakaret etmedim her ne kadar ben görüşmesem de ne benim aileme ne bana en ufak hakaret etmek senin gibi ennn hafif deyimiyle problemli bi daha insanlarla konuşmayı beceremeyen bi insanımsı yaratığın haddine değil ucubecimHa bu arada bunu da söyleyemeden geçemeyeceğim,sen de evli erkeklerle ilişki yaşayan ahlaksız ablana ve ablana göz yuman ahlaksız annene çekmişsin
Evi geçindiriyor diye ablana göz yumuyor annen öyle mi? Para için yani. Ahlaksızlık şerefsizlik budur işte. Herkes kendine bakmalı. Şu anda şükürler olsun diyorum annemin çok kötü huyları var ama neyse ki bu kadar aşağılık bir insan değil.Ha bu arada şekerim ben senin ailene ve sana hakaret etmedim her ne kadar ben görüşmesem de ne benim aileme ne bana en ufak hakaret etmek senin gibi ennn hafif deyimiyle problemli bi daha insanlarla konuşmayı beceremeyen bi insanımsı yaratığın haddine değil ucubecim
Ee beybi? Napıyoruz burda analarımızı mı yarıştırıyoruzEvi geçindiriyor diye ablana göz yumuyor annen öyle mi? Para için yani. Ahlaksızlık şerefsizlik budur işte. Herkes kendine bakmalı. Şu anda şükürler olsun diyorum annemin çok kötü huyları var ama neyse ki bu kadar aşağılık bir insan değil.
Yoo anne filan yarıştırmıyorum,üzüldüm senin adına sadece. Yaradan kimseye böyle anne vermesin diyorum. O kadar!Ee beybi? Napıyoruz burda analarımızı mı yarıştırıyoruzbilahare seni tekrar aşağılarım ucubecim şu an başka işlerim var
Yaradan kimseye konuşurken elini kolunu ısıran tüm toplum tarafından dışlanmış bi çocuk da vermesin ama ben senin adına üzülmüyorum daha beterini hak ediyosunYoo anne filan yarıştırmıyorum,üzüldüm senin adına sadece. Yaradan kimseye böyle anne vermesin diyorum. O kadar!
Yazık yaaa,çok acıdım sana. Kim ister ki böyle ahlaksız bir kadının kızı olmak? Haddini bil kimin kızı olduğunu hatırla ondan sonra anneme laf et. Ahlaksızın kızı. Banlanacaksam da umurumda değil. Zevk alırım senin gibi birine haddini bildirmekten.Yaradan kimseye konuşurken elini kolunu ısıran tüm toplum tarafından dışlanmış bi çocuk da vermesin ama ben senin adına üzülmüyorum daha beterini hak ediyosun
Ahlaksızın kızı mıYazık yaaa,çok acıdım sana. Kim ister ki böyle ahlaksız bir kadının kızı olmak? Haddini bil kimin kızı olduğunu hatırla ondan sonra anneme laf et. Ahlaksızın kızı. Banlanacaksam da umurumda değil. Zevk alırım senin gibi birine haddini bildirmekten.
Yazık yaaa,çok acıdım sana. Kim ister ki böyle ahlaksız bir kadının kızı olmak? Haddini bil kimin kızı olduğunu hatırla ondan sonra anneme laf et. Ahlaksızın kızı. Banlanacaksam da umurumda değil. Zevk alırım senin gibi birine haddini bildirmekten.
Siz bizim geleceğimizsiniz öyle mi? Vah ki ne vah!!Ahlaksızın kızı mıya bi git iyice delirdi özürlü kimin kızı olduğum değil kim olduğum önemli keza senin de kimin kızı değil kim olduğun önemli. Kim olduğun da ortada ucube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?