Anne De Olmazsa Dayanağı Kim Olur İnsanın?

Acaba menapoza mı giriyor ?
Bence bi psikologa götürün gelmek istemezse anne ben kendim icin gidiyodum doktor senlede konusmak istedi vs diye ikna edin ne bileyim cok normal gelmedi tepkileri

Bu omur boyu boyle devam edecek. Benzerini yasiyorum 32 yasindayum. Ben yapamadim ama sen yap umursama... umursadikca daha cok kiriliyorsun.

Benim annem de sinirli bir insan. Bize kizar babama patlar, ona sinirlenir bize de trip atar. Bir kişiye küser yemek yemez günlerce, evde tatsızlık çıkartır...
Benim eşim olsa asla bir gün bile evli kalmazdım kesinlikle, onunla aynı burçtan erkeklerle flört bile etmiyorum. Biri ikizlerim dedi mi, bir anda bir soğuma geliyor :)))
Ama babam halinden çok mutlu. Seviyor, öyle kabul etmiş ve evlenmiş. Dırdırlarini duymuyor bile, iyi zamanlarına odaklanıyor. Çünkü zaten sevgiliyken / nişanliyken de aynı tripcanmiş, adam o hallerini severek evlenmiş.
Ama ben kendim seçmediğim için uyuz oluyorum :)
Yani bence kendi adına uyuz ol, babanı falan hiç karıştırma. İnan mutsuz olsa bu geçen 20 senede çoktan boşanirdı. Adamin demek ki keyfi yerinde.
Sen de okulu uzakta okuyup az muhatap olmaya bak. Bazı insanlar değişmezler...

Ikizlerle bende asla anlasamam

Annen böyle gelmiş böyle gider. Yaşı da bayağı varmış, o yaştan sonra kolay kolay değişeceğini düşünmüyorum. Baban da yıllarca çekmiş ama isteseydi boşanabilirdi. Bence sen kendini o evden kurtar mesela üniversiteyi şehir dışında okuyarak başlayabilirsin. İleride annen yüzünden senin de sinirlerin yıpranabilir. Kendini düşünmelisin. Herkes aile konusunda şanslı doğmuyor maalesef. Benim de keşke yetim olsaydım diyebileceğim bir babam var. O yüzden seni anlayabiliyorum.

Belki çok absürt bir örnek verdiğimi düşüneceksiniz ama yine de söylemek isterim.

Bir deney okumuştum. Bir grup bilim insanı çok ciddi öfke kontrol problemi olan insanlarla deney yapıyor.
Ve deneyde öfke problemi olan insanlar ne kadar ileri giderlerse gitsinler bilim insanları onlara sakinleştirilmesi gereken bir çocuk gibi davranıyor.
Bu durumda üzüldüklerini, alındıklarını ve sinirlendiklerini belli etmiyorlar.

Bunun sonucunda en ağır problemli insanlar bile çok ciddi ilerleme kaydediyorlar ve daha sakinleşiyorlar.

Zor bir durum olduğunu anlıyorum. Benim de böyle şeyler yaşadığım olmuştu. Ama annenize belli bir süre sanki çocukmuş gibi davranırsanız aslında sinirli değil çok kırılgan bir insan olduğunu anlayacaksınız.
Buna Eminim.

saglikli bir ruh hali degil bunlar... Tedavi olmalı..

Ben de senle sakin sakin, güzel güzel konuşmaya çalışırken “ölgö mö östöyosonoz honomoföndöööö” diye bana çemkirmiştin annene çekmişsin demek
Ha bu arada bunu da söyleyemeden geçemeyeceğim,sen de evli erkeklerle ilişki yaşayan ahlaksız ablana ve ablana göz yuman ahlaksız annene çekmişsin

Ha bu arada bunu da söyleyemeden geçemeyeceğim,sen de evli erkeklerle ilişki yaşayan ahlaksız ablana ve ablana göz yuman ahlaksız annene çekmişsin
Ha bu arada şekerim ben senin ailene ve sana hakaret etmedim her ne kadar ben görüşmesem de ne benim aileme ne bana en ufak hakaret etmek senin gibi ennn hafif deyimiyle problemli bi daha insanlarla konuşmayı beceremeyen bi insanımsı yaratığın haddine değil ucubecim

Evi geçindiriyor diye ablana göz yumuyor annen öyle mi? Para için yani. Ahlaksızlık şerefsizlik budur işte. Herkes kendine bakmalı. Şu anda şükürler olsun diyorum annemin çok kötü huyları var ama neyse ki bu kadar aşağılık bir insan değil.

Ee beybi? Napıyoruz burda analarımızı mı yarıştırıyoruz bilahare seni tekrar aşağılarım ucubecim şu an başka işlerim var

Yoo anne filan yarıştırmıyorum,üzüldüm senin adına sadece. Yaradan kimseye böyle anne vermesin diyorum. O kadar!
Yaradan kimseye konuşurken elini kolunu ısıran tüm toplum tarafından dışlanmış bi çocuk da vermesin ama ben senin adına üzülmüyorum daha beterini hak ediyosun

Yaradan kimseye konuşurken elini kolunu ısıran tüm toplum tarafından dışlanmış bi çocuk da vermesin ama ben senin adına üzülmüyorum daha beterini hak ediyosun
Yazık yaaa,çok acıdım sana. Kim ister ki böyle ahlaksız bir kadının kızı olmak? Haddini bil kimin kızı olduğunu hatırla ondan sonra anneme laf et. Ahlaksızın kızı. Banlanacaksam da umurumda değil. Zevk alırım senin gibi birine haddini bildirmekten.

Ha bu arada bir üye var,korkusundan benim konularıma mesaj yazamıyor ama her konuma girip okuyor. Miyav miyav :)

Ahlaksızın kızı mı ya bi git iyice delirdi özürlü kimin kızı olduğum değil kim olduğum önemli keza senin de kimin kızı değil kim olduğun önemli. Kim olduğun da ortada ucube

Ahlaksızın kızı mı ya bi git iyice delirdi özürlü kimin kızı olduğum değil kim olduğum önemli keza senin de kimin kızı değil kim olduğun önemli. Kim olduğun da ortada ucube
Siz bizim geleceğimizsiniz öyle mi? Vah ki ne vah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…